Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adnan hoca again

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
melih gökçek ve adnan hoca ikisi de nefret edilen adamken çok değişik stratejilerle internet dünyasının kalbini kazandılar nasıl bir çakallık lan bu sdf adamdan nefret ederdim sempati duyuyorum şu an sdf
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

melih gökçek ve adnan hoca ikisi de nefret edilen adamken çok değişik stratejilerle internet dünyasının kalbini kazandılar nasıl bir çakallık lan bu sdf adamdan nefret ederdim sempati duyuyorum şu an sdf

ahah aynen abi
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Mesaj tarihi:
Frantic said:

Ardeth said:

ahah aynen abi

nükleer bomba
Mesaj tarihi:
paris hilton makyajı yokken zombiymiş

http://1.bp.blogspot.com/_QHnJvKAYn4c/SHLQhiGywRI/AAAAAAAAA8E/868MtX7uf5w/s400/paris87_e_742644eb773fdd467f65edf0ab1be8d2.jpg
Mesaj tarihi:
Yapmayın etmeyin, koymayın şu herifin videolarını çok ciddiyim...Adam o kadar sinsi ki bu maşallahlar vs hepsi planlı inanılmaz pis işler var bence bu adamda...Dedim ya daha önce, bu adam yakalanmamış mıydı yıllar önce yahu, niye kimse üstüne gitmiyor, anlamıyorum ki...
  • Yeni Oluştur...