Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi portakal suyu

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

içtiği tek hazır meyve suyu portakal suyu olan bir insan olarak kendimde sorun olduğuna karar verdim sayenizde...

Öncellikle Hohes C'i herkes aşırı önerdiği için bugün gittim aldım hatta şuan yanımda içiyorum bi yandan ama bence tadı kötü. Şurup gibi bi acaip tadı var, gerçek portakal suyu kıvamı yok, beğenmedim.

Cappy'nin portakal suyu zaten türkiyede ki en kötü portakal suyu bence (%100ünden bahsetmiyorum o 10 numaraydı =D ).

Pfanner'a hiç bi lafım yok, cidden adamlar yapmış yani mükemmel.

Bu arada burda (Almanya'da) bir arkadaşımın teyzesi meyce suyu firmasında çalışıyor ve anlattıkları ilginç geldi.

Meyvesuyu yapılırken, büyük bir kazanın yarısına sıkılmış meyve suyu atıldıktan sonra kazanın 4te 1ine su ve diğer maddeler (koruyucudur vs. ) eklenip bu kazanın yarısı Almanya'ya dağıtılıyormuş. Daha sonra kalan yarısına , kazanı doldurucak şekilde su ve diğer maddeler eklenip bununda yarısı avrupa ülkelerine dağıtılıyormuş. Kalan yarının da üstüne yine su eklenip türkiyeye dağıtılıyormuş. Bu nedenle Almanya'da ki meyve suları daha bir güzel oluyormuş..
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

DarKRideR said:

katı meyve sıkacağım var, kendim sıkıyorum en temizi :)

yalnız sıkması hoş güzelde, ardından temizliği çok işkence ve pis oluyor. Göze alacaksanız bu işe girin

benim bildiğim katı meyve sıkacakları bir gazla alınır, bir ay kullanılır, sonra 20 sene paslanmak üzere dolapların üstüne nadasa bırakılır.

sen kaçıncı aydasın:)

yeni gördüm bunu ya sadfads

valla ben alalı 1 sene oluyor neredeyse, bir ara unuttum 3-4 ay hiç kullanmadım falan lakin hep geri döndüm.

Hoş oluyor ya taze portakal, ama diğer meyvelerden aynı güzelliği alamadım. O yüzden portakal bulduğum zamanlarda sadece kullanıyorum aleti,
Sosyal ağlarda paylaş

Horrible said:

Bu arada burda (Almanya'da) bir arkadaşımın teyzesi meyce suyu firmasında çalışıyor ve anlattıkları ilginç geldi.

Meyvesuyu yapılırken, büyük bir kazanın yarısına sıkılmış meyve suyu atıldıktan sonra kazanın 4te 1ine su ve diğer maddeler (koruyucudur vs. ) eklenip bu kazanın yarısı Almanya'ya dağıtılıyormuş. Daha sonra kalan yarısına , kazanı doldurucak şekilde su ve diğer maddeler eklenip bununda yarısı avrupa ülkelerine dağıtılıyormuş. Kalan yarının da üstüne yine su eklenip türkiyeye dağıtılıyormuş. Bu nedenle Almanya'da ki meyve suları daha bir güzel oluyormuş..

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...