Horrible Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 içtiği tek hazır meyve suyu portakal suyu olan bir insan olarak kendimde sorun olduğuna karar verdim sayenizde... Öncellikle Hohes C'i herkes aşırı önerdiği için bugün gittim aldım hatta şuan yanımda içiyorum bi yandan ama bence tadı kötü. Şurup gibi bi acaip tadı var, gerçek portakal suyu kıvamı yok, beğenmedim. Cappy'nin portakal suyu zaten türkiyede ki en kötü portakal suyu bence (%100ünden bahsetmiyorum o 10 numaraydı =D ). Pfanner'a hiç bi lafım yok, cidden adamlar yapmış yani mükemmel. Bu arada burda (Almanya'da) bir arkadaşımın teyzesi meyce suyu firmasında çalışıyor ve anlattıkları ilginç geldi. Meyvesuyu yapılırken, büyük bir kazanın yarısına sıkılmış meyve suyu atıldıktan sonra kazanın 4te 1ine su ve diğer maddeler (koruyucudur vs. ) eklenip bu kazanın yarısı Almanya'ya dağıtılıyormuş. Daha sonra kalan yarısına , kazanı doldurucak şekilde su ve diğer maddeler eklenip bununda yarısı avrupa ülkelerine dağıtılıyormuş. Kalan yarının da üstüne yine su eklenip türkiyeye dağıtılıyormuş. Bu nedenle Almanya'da ki meyve suları daha bir güzel oluyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 birazdan gidip yine Pfanner alıcam. kan portakalı süperdi. başka nesi güzel bunun agalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 goldbären said: DarKRideR said: katı meyve sıkacağım var, kendim sıkıyorum en temizi :) yalnız sıkması hoş güzelde, ardından temizliği çok işkence ve pis oluyor. Göze alacaksanız bu işe girin benim bildiğim katı meyve sıkacakları bir gazla alınır, bir ay kullanılır, sonra 20 sene paslanmak üzere dolapların üstüne nadasa bırakılır. sen kaçıncı aydasın:) yeni gördüm bunu ya sadfads valla ben alalı 1 sene oluyor neredeyse, bir ara unuttum 3-4 ay hiç kullanmadım falan lakin hep geri döndüm. Hoş oluyor ya taze portakal, ama diğer meyvelerden aynı güzelliği alamadım. O yüzden portakal bulduğum zamanlarda sadece kullanıyorum aleti, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 portakal suyu metale değerse vitamini azalıyormuydu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kozalak said: cırcır olunca şeftali ishal kabız olunca kayısı suyu için. ayrıca kayısı suyu icmenize gerek yok 2-3 tane kayısı yiyin uzerine de 1 bardak su tmmdir aksama motor tekrar donmeye baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bi ara kısa bi süreiğine Sütaş çıkartmıştı %100 portakal suyu diye, yok oldu bi anda. Mükemmeldi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://img.webme.com/pic/h/harikaegitimprojeleri/meyve_sikacagi.jpg sık kendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Horrible said: Bu arada burda (Almanya'da) bir arkadaşımın teyzesi meyce suyu firmasında çalışıyor ve anlattıkları ilginç geldi. Meyvesuyu yapılırken, büyük bir kazanın yarısına sıkılmış meyve suyu atıldıktan sonra kazanın 4te 1ine su ve diğer maddeler (koruyucudur vs. ) eklenip bu kazanın yarısı Almanya'ya dağıtılıyormuş. Daha sonra kalan yarısına , kazanı doldurucak şekilde su ve diğer maddeler eklenip bununda yarısı avrupa ülkelerine dağıtılıyormuş. Kalan yarının da üstüne yine su eklenip türkiyeye dağıtılıyormuş. Bu nedenle Almanya'da ki meyve suları daha bir güzel oluyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 smarthan said: http://img.webme.com/pic/h/harikaegitimprojeleri/meyve_sikacagi.jpg sık kendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 vaniLLe said: evet valla öleymis. http://de.wikipedia.org/wiki/Garmo allan kırosu almanca link vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 portakalı soyun baş ucunuza koyun yiyin en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 baya fakirmişsiniz demekki. sunpride diyeniniz çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 tang ve link vardı bir ara ve verdiği tat rn iyi portalak suyunda bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Sunpride ın portakalı beğenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Türkiyede çok yaygın değil ama Rauch Bravo çok iyi.. Onun yanında pfanner a dokunmuyordum bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sunny D denmis miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sipeyskeyk said: Tropicana evet de turkiye'de var miydi ya tropicana? exotic var sanirim turkiye'de ayni ayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tamek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 tamek'in portakal suyunu içtim çok kötüymüş demek için topice girdim son mesajda da tamek varmış euh baya kötüydü ya, mideme yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 %100 doğal tek meyva suyu Dimesmiş, geçen gıdacı bi arkadaştan öğrendim. Ben elmasına dadandım bir iki aydır, fevkalade başarılı. Portakalı da var dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kermit said: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181364_498512652107_543757107_6700769_973254_n.jpg daha öncede söyledim... rengi mükemmel. tepesini istediğiniz gibi değerlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Hiçbirisi iyi değil bir anda o kadar şeker alınmaz suyunu içeceğinize meyveyi yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.efirsatci.com/images/urunler/resim115936-1.jpg şöyle bişey alın abi, bigün oturun kilolarca sıkın sıkın sonra buzdolabına stoklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar