vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yani nasi tarif edeyim simdi bu sesi bilemiyorum da dinininiii NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII diye uzuyo böyle. ve kasadan degil. sonra kesiliyo sonra yine basliyo. noluyo? korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adaptorunden geliyordur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Alaman köylüsü alert sirenidir. kikiki Adaptöründen geliyordur evet ama normal değil gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ne adaptörü? napmak gerekiyo simdi, yapici yorumlar yapin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 napilcagini bende bilmiyorum o yuzden bisi soylemedim :) bi fisten cikar diyebilirim anca sonra bir daha dene lcd monitorde baska ses getircek bi bolge yok sanirsam adaptorden baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 CRT monitör di mi, benim samsung da öyle yapıyodu. vurunca düzeliyo bi süre, sonra tekrar ediyor niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye ötmeye. üst sol kısma tepeden doğru tokat at transistörler ötüyo demişti birisi, ne derece doğru bilemem, açıp bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Öfff yazdım yazdım sildim. Yapmayacağım. Monitörün modeli, markası. Öncelikle bi yaz şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 patlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 benim samsung lcd 2232bw monitorum parlakligi cok acinca geceleri sessizlikte cizzz diye ses cikariyor. Kac kere goturdum ama yapilmadi. garantiye sokmuyorlar. kapasitorunden midir nedir ordan ses geliyor. ayni sorun ise eger parlakligi dusurup deneyebilirsin 30 filan yaptiginda parlakligi hic ses duyamaman lazim. dene bakalim ayni sorun mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 @vaperon; Philips 220SW modeli. parlakligi düsürdüm de ses hala devam ediyor civibibibi seklinde. bi degisiklik yok, bu sefer kesintisiz bi de mffs. cözünürlügü falan degistircem simdi, bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 stimpak said: CRT monitör di mi, benim samsung da öyle yapıyodu. vurunca düzeliyo bi süre, sonra tekrar ediyor niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye ötmeye. üst sol kısma tepeden doğru tokat at transistörler ötüyo demişti birisi, ne derece doğru bilemem, açıp bakmadım. CRT degil ya. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 arkadaki kabloları bi tak çıkar. değişme olacak mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yangın alarmı o. avrupa insan hakları divanının 2003 yılında çıkardığı yasa itibariyle avrupada satışan bütün monitörlere koymak zorunlu hale geldi. gg yani. yandı monitörün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 cözünürlügü düsürdüm, yasam standardim düstü resmen. ses gitti. bekleyelim bakalim, nolcak. edit: yine düzelttim, hala yok ses oh. prizi degistiricim ama, arkadasimin nacizane tavsiyesi üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 allaha emanet ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 alarm alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 vaniLLe said: cözünürlügü düsürdüm, yasam standardim düstü resmen. ses gitti. bekleyelim bakalim, nolcak. edit: yine düzelttim, hala yok ses oh. prizi degistiricim ama, arkadasimin nacizane tavsiyesi üzerine. CRT döneminde yaşardık bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ne kadar tirt sey varsa benim basima gelir zaten. 2 senelik pcnin garantisi bitti, o kadar para bayildik eme sorunu bitmedi aletin. toplama pc almayan kafama tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Araştırdım biraz, tazeleme oranını düşürürsen aşabilirmişsin sorunu. Bir de direkt bedevi sorunu. baya keyword denedim, zorla bir kişi çıktı aynı sorundan muzdarip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 tazeleme orani noluyo ki? bi de yeto bi soru sorucam, vistada yetemedim. kurcalarken bu cözünürlügü falan, font boyutlari komple kücüldü cözünürlügü eski haline getirmeme ragmen. nasi büyütücem tekrar fontlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 tazeleme oranı crt'lerde vardı. ohoo fii tarihin sorunu hakkaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 crt lerde vardı ? önümdeki laptopa crt takmışlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar