resaypi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 böyle bir kulaklık var mı? otobüste metrbosüte insanların konuşmalarını duymak istemiyorum, rahat rahat kafamı dinleyip evime dönmek istiyorum. kulaklıklarda bir şey çalma özelliği olmasa olur ama olsa da fena olmaz. kullanan var mı böyle bir ürünü? ne kadara gelir, işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 benim filipis gogearla gelen kulaklık tıpaç gibi mesela takıyosun hiç bişi duymuosun içeri girio iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Seinheizer ın kulakiçi kulaklıkları baya iyi o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kulak içi kulaklık, ne ses alır ne ses verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Sennheiser CX300 fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 donanım a alıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 seinheiser'ın bir modelini almıştım bass çok azdı ve dışarıya hayvani ses veriyor. kulak içi kulaklık değildi galiba tam. creative al ekonomik birşey arıyorsan, paraya kıyarım dersen dolu seçenek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 dışarıyada ses vermeyen kulaklık istiyorum ben sesi az bi yükseltince yan taraftaki acaba rahatsız olurmu düşüncesine kapılmak istemiyorum niyeyse geriliyorum böyle açtığım zaman sesi, direk kısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 creative alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 orta karar modeller yurt disindan 60 lira civarina gelir, turkiyede vasat modellerin bile gideri 80-90 a dogru uzuyor (hani hakkaten kotu olmayanlar, yoksa daha ucuzu var tabii) noise canceling iem olarak geciyor modeller. yurt disindan alisveris tecruben varsa meelec m9 falan giderli. 25 dolara kapina gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kermit said: dışarıyada ses vermeyen kulaklık istiyorum ben sesi az bi yükseltince yan taraftaki acaba rahatsız olurmu düşüncesine kapılmak istemiyorum niyeyse geriliyorum böyle açtığım zaman sesi, direk kısıyorum kulak içi kulaklıklar çok kalitesiz değilse almıyor da vermiyor da zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sennheiser cx200 II street. 70 lira civarında. gayet iyi kulaklık. biraz daha koyarsan üst modellere bakabilirsin. kulakiçi kulaklık alman şart bu arada yalıtım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kermit said: dışarıyada ses vermeyen kulaklık istiyorum ben sesi az bi yükseltince yan taraftaki acaba rahatsız olurmu düşüncesine kapılmak istemiyorum niyeyse geriliyorum böyle açtığım zaman sesi, direk kısıyorum sen ne güzel bi insansın ya bazı hayvan evlatları var, yani kusura bakmasınlar ama burdan kendilerine öküz oğlu öküz olduklarını iletmek durumundayım. Dolu otobüsün gürültüsünde dahi 5 koltuk önden kulaklıklarının sesi bana ulaşan adamlar gördüm, duydum. Toplu taşıma araçlarını kullanmak için bazı insani kurallara dikkat etmek gerektiğini öğrenememiş bireyler olması üzücü toplumumuz adına tabii.. Hayır embesil herifler karizma yaptıklarını mı düşünüyor, sevabına müzik dinlesin insanlar diye falan mı düşünüyor bilmiyorum, ama hoş olmadığının farkında olmaları lazım. Kendisine de zararı var yani, onu da düşünemiyor dingilin evladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 güzel bir yalıyım için güzel de bir bütçe gerekiyor anlaşılan. ilk başta parayı baymadan bi denemek istiyorum açıkçası 2-3 haftalık bi denemenin sonunda güzel bir şeye para bayabilirim. max 40-50 liraya kadar nasıl bir sistem alınabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 40-50 ye creative ep 630. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 nokia bh-905 ucakta acıyorum bi anda tüm o motor ugultusu yokoluyo, bayagı iyi ses yoketme konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ucakta nasi acion ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kalkıştan sonra selbes mp3 player falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ucaktan ucaga degisiyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kozalak said: 40-50 ye creative ep 630. (tu) Camasir makinesinde 2 kez yikadim yanlislikla, hala canavar gibi calisiolar eheuh Edit: Kulakici olan her kulaklik sesi zaten ne disari verir, nede disardan ses alir(kulagina oturdugu surece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kulakiçi kulaklıklar çok rahatsız ediyo benide takamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 deli kulak kiri yapiyor bide. kulak pamugu ile onlari temizlemesi cok zevkli oluyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sus lan iğrençmisin öf yemek yiyodum be =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Abi ep 630 dayanilcak gibi degil, neler diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar