Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dışardan ses almayan kulaklık

resaypi

Öne çıkan mesajlar

böyle bir kulaklık var mı? otobüste metrbosüte insanların konuşmalarını duymak istemiyorum, rahat rahat kafamı dinleyip evime dönmek istiyorum. kulaklıklarda bir şey çalma özelliği olmasa olur ama olsa da fena olmaz. kullanan var mı böyle bir ürünü? ne kadara gelir, işe yarar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

orta karar modeller yurt disindan 60 lira civarina gelir,

turkiyede vasat modellerin bile gideri 80-90 a dogru uzuyor (hani hakkaten kotu olmayanlar, yoksa daha ucuzu var tabii)

noise canceling iem olarak geciyor modeller.

yurt disindan alisveris tecruben varsa meelec m9 falan giderli. 25 dolara kapina gelir heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

dışarıyada ses vermeyen kulaklık istiyorum ben
sesi az bi yükseltince yan taraftaki acaba rahatsız olurmu düşüncesine kapılmak istemiyorum niyeyse
geriliyorum böyle açtığım zaman sesi, direk kısıyorum

kulak içi kulaklıklar çok kalitesiz değilse almıyor da vermiyor da zaten
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

dışarıyada ses vermeyen kulaklık istiyorum ben
sesi az bi yükseltince yan taraftaki acaba rahatsız olurmu düşüncesine kapılmak istemiyorum niyeyse
geriliyorum böyle açtığım zaman sesi, direk kısıyorum

sen ne güzel bi insansın ya
bazı hayvan evlatları var, yani kusura bakmasınlar ama burdan kendilerine öküz oğlu öküz olduklarını iletmek durumundayım. Dolu otobüsün gürültüsünde dahi 5 koltuk önden kulaklıklarının sesi bana ulaşan adamlar gördüm, duydum.

Toplu taşıma araçlarını kullanmak için bazı insani kurallara dikkat etmek gerektiğini öğrenememiş bireyler olması üzücü toplumumuz adına tabii..

Hayır embesil herifler karizma yaptıklarını mı düşünüyor, sevabına müzik dinlesin insanlar diye falan mı düşünüyor bilmiyorum, ama hoş olmadığının farkında olmaları lazım. Kendisine de zararı var yani, onu da düşünemiyor dingilin evladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...