Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 elaman mi eleman mi bilemedim dogrusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ofaman nalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Leadman said: Liseli liseli diye dalga geçiyorsunuz mesela, sizin aranızdan biri yine, özellikle madalyalı kesim zaten elit durumda gördüğüm kadarıyla, sadece tek bir kelimeyi 30 defa kulanarak bunun üzerinden muhabbetler döndürmeye ve eğlenmeye çalışıyor. İlköğretimde yapılıyor bu tarz şeyler. Ve sizin bundan haz aldığınızı gördükçe, vallahi acıyorum. Tek bir mesajı 4 sayfa boyunca 30 kez alıntılayarak önümüze sürülen günleri de hatırlıyorum. Hep mi böyle... Hep aynı şeyden nasıl zevk alabiliyosunuz, keyifle devam edebiliyosunuz buna anlamış değilim yani. Ben buraya ilk geldiğimde hoş geliyodu, ulan başka hiçbir bok yokmuş. Hep aynı bok. Hep aynı şekilde geyikler, hep aynı şekilde eğlence. Biraz ilerleyin, gelişin. Herif 10 yıldır foruma takılıyor, 10 yıldır aynı tabanda espri yapıyor. Olacak iş değil cidden. :D Neyse. farklı farklı dizi saydım okadar madalyam var diye elit kesimede soktun beni kendi adıma çok üzüldüm sayın liseli bey özür bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 prison break'den sonra komik olmamaya başladı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Özür dilerim. OK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Laorx said: prison break'den sonra komik olmamaya başladı gibi. o son diziyi yazmıyacaktım haklısın teşekkür ederim sayın liseli diye dalga geçilen bey umarım mahkemede çok başarılı olursunuz lütfen alkollü araç kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://img267.imageshack.us/img267/954/tumblrlef10h9xgp1qdx0rv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 fiesta seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bişi olmaz, güneşte çok büyük göçükler ve patlamalar meydana geldi, 48 saat içinde dünya ulaşıcak, hepimiz ölebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sigıl yanlış zamanlama abi, biri kız resmi koysun bekle. http://www.gifsoup.com/webroot/animatedgifs/482951_o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Hacim iyi de garbage'a acmissin konuyu. Bosuna agliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ölmüş burası artık, yazmayın daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 çocuk olur dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Laorx said: sigıl yanlış zamanlama abi, biri kız resmi koysun bekle. bu topikten çıksa çıksa makbule tokmak çıkar abi, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Red said: çocuk olur dendi mi ? Gol olur denmis, ayni kapiya cikiyor. adsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 di said: Hacim iyi de garbage'a acmissin konuyu. Bosuna agliyosun.Yok. Ağlamak dediğin şeyi daha önce başka topiclerde de yaptım, aynı muameleden ötürü yaptım. Aynı şeylerden bahsettim temelde ve daha önce de hiçbir cevap veremeden koyun gibi geçiştirdiler. Olayı bu olmuş artık forumun. Pati'yi özel yapan şey, sadece geyik tabanlı ve hiç kimsenin birbirini umursamadan yazdığı bir forum olması. Çekici kılıyor sanırım bu. Neyse daha fazla yazmayayım en iyisi. Nasıl olsa bir boka yaradığı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sende haxballda mahalle takımı kaptanlıgı yapan insan değil misin :) şampiyonlar ligi kupası alıcakmıs gibi bıdı bıdı yaparak oynuyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Evet. Söylediğim gibi ilk zamanlar hoş geliyordu. Ve öğrenci evimizin gazıyla yaptığımız bir şeydi o, trolle bağlamıştık direkt tüm forumda olduğu gibi. Ama işte hep aynı şeyle karşılaşınca, tepki koymak istedim. Ve bu sondu, emin olabilirsiniz :D Şişirmem bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bir şey olmaz muhtemelen, savcı açması gerektiği için açtı onu. Hatta gitmen gerekmiyor bile olabilir de gırgır olur işte git gör falan =P Garbage'da böyle zırvalıklar olur, konsept gereği. Sinirlerinizi bozmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Griswold said: Bir şey olmaz muhtemelen, savcı açması gerektiği için açtı onu. Hatta gitmen gerekmiyor bile olabilir de gırgır olur işte git gör falan =P Garbage'da böyle zırvalıklar olur, konsept gereği. Sinirlerinizi bozmayınız.Eyvallah. Kağıtta gelme zorunluluğu var yazıyordu, ondan gideceğim. Hem evet, ilginç olur benim için de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 fena uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ölmeni istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yanarakmı boğularakmı ? yoksa çok fena uyuz olarakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar