Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye Çıkacağım, Sonuç Ne Olur?

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

Liseli liseli diye dalga geçiyorsunuz mesela, sizin aranızdan biri yine, özellikle madalyalı kesim zaten elit durumda gördüğüm kadarıyla, sadece tek bir kelimeyi 30 defa kulanarak bunun üzerinden muhabbetler döndürmeye ve eğlenmeye çalışıyor. İlköğretimde yapılıyor bu tarz şeyler. Ve sizin bundan haz aldığınızı gördükçe, vallahi acıyorum.

Tek bir mesajı 4 sayfa boyunca 30 kez alıntılayarak önümüze sürülen günleri de hatırlıyorum. Hep mi böyle... Hep aynı şeyden nasıl zevk alabiliyosunuz, keyifle devam edebiliyosunuz buna anlamış değilim yani.

Ben buraya ilk geldiğimde hoş geliyodu, ulan başka hiçbir bok yokmuş. Hep aynı bok. Hep aynı şekilde geyikler, hep aynı şekilde eğlence. Biraz ilerleyin, gelişin. Herif 10 yıldır foruma takılıyor, 10 yıldır aynı tabanda espri yapıyor. Olacak iş değil cidden. :D

Neyse.

farklı farklı dizi saydım okadar madalyam var diye elit kesimede soktun beni
kendi adıma çok üzüldüm sayın liseli bey
özür bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Hacim iyi de garbage'a acmissin konuyu. Bosuna agliyosun.
Yok. Ağlamak dediğin şeyi daha önce başka topiclerde de yaptım, aynı muameleden ötürü yaptım. Aynı şeylerden bahsettim temelde ve daha önce de hiçbir cevap veremeden koyun gibi geçiştirdiler. Olayı bu olmuş artık forumun. Pati'yi özel yapan şey, sadece geyik tabanlı ve hiç kimsenin birbirini umursamadan yazdığı bir forum olması. Çekici kılıyor sanırım bu.

Neyse daha fazla yazmayayım en iyisi. Nasıl olsa bir boka yaradığı yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

Evet. Söylediğim gibi ilk zamanlar hoş geliyordu. Ve öğrenci evimizin gazıyla yaptığımız bir şeydi o, trolle bağlamıştık direkt tüm forumda olduğu gibi. Ama işte hep aynı şeyle karşılaşınca, tepki koymak istedim. Ve bu sondu, emin olabilirsiniz :D Şişirmem bir daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Bir şey olmaz muhtemelen, savcı açması gerektiği için açtı onu. Hatta gitmen gerekmiyor bile olabilir de gırgır olur işte git gör falan =P

Garbage'da böyle zırvalıklar olur, konsept gereği. Sinirlerinizi bozmayınız.
Eyvallah. Kağıtta gelme zorunluluğu var yazıyordu, ondan gideceğim. Hem evet, ilginç olur benim için de :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...