Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internetten ayakkabı (yurtdışı)

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

selam

burda online satış yapıp makul fiyatlara TR'ye gönderi yapan siteleri yazar mısınız =)

fiyatlar USD olursa can yakmaz

ben bildiğim 2 tane güzelini yazayım:

- http://www.street-feet.com/ (GBP) [70 pound yaklaşık 190 ytl!]

15-20 pound shipping, 2-3 ayakkabıya kadar

- http://www.thepremierstore.com (USD)

güzel site, ara sıra güzel indirimler geliyor...

ebay satıcısı istemiyorum mümkünse
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl çok saçma ?

tr'de denediğim ayakkabıyı almıyorum ben

bir çok ayakkabı markası online store'larla birleşip, sadece o store'da satılıcak özel modeller dizayn ettiriyolar.

örnek:

http://size.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/CatalogSearchResultView?storeId=10701&langId=&mfpartNumber=&catalogId=11551&freeText=sizeexclusives

bunların hepsi sadece burda satılıyor...

(tabi burdan alışveriş yapmayın, kargosu falan fahiş. değmez...)

bir başka sebep: Asics Tiger California 78 Vintage diye bir model var mesela... TR'de 300 tl'den satmaya başladılar bu ay sanırım... $90 + shippinge geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

tr buldugun ayakkabıyı mı yurt dısından siparis veriyosun? oha cok sacmaymıs.

Aldığın her ayakkabıda min %40 kazık yediğini göz önüne alırsan o kadarda saçma değil eğer 2 ayakkabı fln alınıyorsa. Tek ayakkabıda haklısın tabiki shipping ile neredeyse aynı kapıya çıkıyor zaten ama 1den fazla alındığında karlı oluyor.

Edit: Yurtdışındaki modeller cidden orjinal olabiliyor bizim ülkemizdeki satılan adidas modelleri yıllardır aynı... Çanta desen spor çantalarda en fazla 5-6 model oluyor ve 200TL fln olabiliyor yurtdışında 70dolara gayet alınabiliyor aynı çanta vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu siteden alma olayını deneyebilirim. Çünkü mesela adidas'ın burda sattığı modelleri beğenmiyorum. İnternette oldukça güzel modeller ve renk seçenekleri görüyorum ama adamlar buraya getirmiyorlar. Sordum neden diye, "valla biri seçiyor, sadece onlar geliyor" dedi. Burda bir adam seçiyor yani satılacak ayakkabıları, bazen ağır saçmalıyorlar.

Adidas'ta numarada belli. Aynı numaradan istesem sorunsuz giyerim o yüzden internetten alınabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

10 mu hatırlamıyorum ama sitede ne yazıyosa oydu. Siteden baktıysan öyledir yani.

Geçen baharda Tiger almıştım bi tane, başka hiç bi yerde bulamamıştım o modeli. Bu yıl da kafamda bir kaç model var ama biri orada da yok malesef, zappos'ta var ama hem pahalı hem de tr shipping'i yok.
Sosyal ağlarda paylaş

evet çoğu TR'ye getirilmiyor, onun dışındakiler zaten özel pazarlara yönelik ürünler..

mesela sırf uzakdoğuda çıkan nike, adidas modelleri var..

ben farklı model aramıyorum mesela ama özellikle adidas samba, onitsuka'ların çok güzel renk kombinasyonları var onlara kitleniyorum

not: istiklal'de neofly var tünelde, asmalıya girerken. orda var güzel markalar, modeller ama çok pahalı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...