Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tnkt said:

"domuzla kavgaya girişmeyeceksin, hem üstün kirlenir hem de pislik domuzun hoşuna gider"

bu biraz kritik bir söz olmuş. Burda pisliğin sen olma ihtimali de var :p nereye çekersem :p

yalnız bazı arkadaşlar ortada güvenlik önlemi yokmuş gibi bıdı bıdı konuştuğunu görüyorum. Sanki taraftarı salıyorlar da herkes istediği yerden geliyor.

Ayrıca Tranwayla gelin, kimse tahmin bile edemez.
Mesaj tarihi:
Ucu açık bir maç bence.. Fenerbahçe çok fazla kendine güvenmezse maçı alır , ama Beşiktaşı küçümsemeye girerse işi zorlaşır.. Beşiktaş'ın seyircisi en büyük avantajı , birde türk futbolcuların bu maça bakış açısı çok farklı oluyor ve mücadelelerini max seviyede tutuyorlar.. Sinirlerine hakim olan maçı kazanır bence ; Lugano , Toroman , Q7 , Emre kırmızı kart görmesi yüksek ihtimal oyuncular.. Bunlara Topuzu da katabiliriz... Az kart gören maçı kazanır..
Mesaj tarihi:
bu maçın beşiktaş açısından cok farklı olcağını düşünüyorum takım artık boyunun ölçüsünü almıştır ve yarın sahaya cok farklı bir beşiktaş çıkacaktır fenerbahçe maçıyla yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum .

4-0 skor tahminim
Mesaj tarihi:
toggie said:

haha iyice cocuk bahcesine dondu lol.

Şu baştaki resim kavgaları aşırı saçma hakikaten. Ama son resim bomba ya :)

Bu arada gökhan sakatlanmış ama büyük ihtimalle oynayabilcekmiş. Bi oynayamasa çook hoş olurdu ya.
Mesaj tarihi:
konu her basligi actigmda daha da sacma yerlere kayıyor hayirlisi :D

valla ilk golu bulursak fenere yazık olur.. (özellikte ilk 20dk'da) yok bulamazsak baya bi bize yazık olur gibi geliyor suan :D

takım erken gol attımı kendine gelip,sağlı sollu daha iyi oynuyor,tam tersi ilk 30dk gol gelmezse panik stress sinir seyirci baskısı derken,sacna hatalarla gol yiyoruz..(bknz iyi oynadgmz maclarda ilk sutta,pozisyonda gol yememiz)

bu nedenledirki macin kilidi besiktasin ve birde alex'in elinde olucak
Mesaj tarihi:
q7'nin sorumlulk almasi icin kaptan olmasna gerek yok.. kiev macinda da yapti, baktı takım oynamıyor alıp topu iceri dalip pozisyon yaratıyor fln...

bizim yerlilerde biticek is.. fener'in yerli oyunculari kalite olarak bizmkilern cok üstünde tartislmaz zaten bu..(gg sakat diorlar fln ama bilmiyorm yinede emre fln var yani soncta,bide volkan faktöru var)

3 tane de cok kilit cok önemli yabancisi var.. niang alex lugano.. bu 3lünün performansi bizim acimzdan macin kolay yada zor gececegni belirlicek.. hilbert-dia eslesmesi cok zevkli olcak gibi geliyor..

guti-q7-simao.. ne yapcaklarini cidden cok merak ediyorum..

orta sahada daha üstün olabilrz bence fernandes ile baslarsa maca..
Mesaj tarihi:
BJK kaybederse dağılır biter vs diye ağzından tükürükler saçıp durmuş yandaş basın da bence hiç alakası yok. Belediye maçını kaybetmekten çok farkı olmaz Beşiktaş için. Fenerbahçe daha çok şey kaybeder ama daha ligin bitişine çok var o yüzden o da yine büyük kayıp değil. İki takım içinde kırılma noktası falan değil bu maç.

Beşiktaş'a gelirsek iki ön liberodan brinin alex'i kitlemesi lazım, 3-0lık maçta Fink'in yaptığı gibi, Fernandes, Necip bunu yapamazlar, Aurelio oynamalıdır ve oynayacaktır diye tahmin ediyorum, Necip'in oynayıp tecrübe kazanmasından yanayım ama bunun yeri Fener maçı değil.
  • Yeni Oluştur...