Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

iblameadmins

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

bu arada alex hat trick yaptı fılan ama macın adamı dia dır bence.

niang + dia fena yıprattılar. zenci hilesi, yıkılmıyorlar hele niang reiz..

Kesinlikle, çocuğu Alex koymuş ama 90 dakikanın yıldızı direk Dia. Ben ilk defa bu kadar iyi gördüm ki gerçekten kalite oyuncuymuş. Aykut'u tebrik etmek lazım Niang'ı getirdi Guiza'dan ucuza 10 kat daha iyi oyuncu. Dia'yı getirdi genç ve ucuz. Bir tek Stoch tutmadı ama onuda Daum listeye almış heralde. Stoch'uda Aykut'un adam etme ihtimali var. Böyle 15 dakika oynayıp 15 dakika kaybolarak FB'de ilk 11e giremez. Adam olmasa bile zarar etmeyiz geldiği fiyata yakın döner.

Aykut'uda tebrik etmek lazım Alex'i böyle oynattabildiği için, Santos'un söylediklerine rağmen affedip zor zamanda oyuncusunu kazanabildiği için. Dia ilk geldiğinde oyundan çok düşüyordu sadece ofansta oynuyordu diye yedek tuttu şimdi Dia enfes oynuyor oda Aykut'un başarısıdır. Şuan Stoch'ada aynısını yapıyor. Helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

stoch şu anda kotu olduğu için değil aşırı kondisyon yuklemesi yapıldığı için oynamıo maçlarda. bu sezon sonuna kadar çok acil bişi olmadıkçada oynamicak ztn. güçlenmesi için özel bi program uygulanıo stoch'a ama bu program uygulanırken min maç yapması lazım. muhtemelen yazın falan çalışılan bi program ama stoch bu kadar fizik yoksunu olunca sezon içerisinde yapmasına karar verilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

stoch şu anda kotu olduğu için değil aşırı kondisyon yuklemesi yapıldığı için oynamıo maçlarda. bu sezon sonuna kadar çok acil bişi olmadıkçada oynamicak ztn. güçlenmesi için özel bi program uygulanıo stoch'a ama bu program uygulanırken min maç yapması lazım. muhtemelen yazın falan çalışılan bi program ama stoch bu kadar fizik yoksunu olunca sezon içerisinde yapmasına karar verilmiş.

Ne güzel işte abi. 21 yaşında genç yüklenmesinler diyorsunda bu yaşta anladı anladı anlamadı gg. Hani eğer ben yıldızım ofansım çıkar golumu atar asistimi yapar sahada gezerim mantığı varsa değişir ağaç yaşken. Bak ne güzel senin güçlenmen lazım bu takımda boru değil güçlendirelim seni yeteneğinde işe yarasın seneye ilk11de görelim denilmiş adama. Gayette doğru bir uygulama. Yoksa buda Arda gibi ben oldum derse takımdan büyük görmeye başlarsa kendini yandık. Ama çok şükür Aykut varki FB'nin büyüklüğü bilen biri ve izin vermiyor bu tip işlere.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ben seneye stoch'un baya baya etkili olcağını dusunuyorum. yeteneksiz bi adam değil kesinlikle. yetenekli ve türk olsaydı hiç şansı yoktuda neyseki adam slovak :D

Yeteneğin alası var abi belli. Seneye kondisyonu düzelir birazda fizik yaparsa her türlü oynar. Ama sıkı çalışması lazım şuan takım at gibi hangi oyuncuya baksam at gibi. Onun oynayacağı bölge hele yarış atı :D Çok çalışması lazım sadece yetenek olmuyor işte. Son maçı izlemedim ama diğerlerini izledim inan Alex bile at gibi şuan. En azından oyundan hiç düşmüyor arada preste yapıyor top ayağındayken topsuz depar falan atıyor sürekli. Yani Stoch'un bunu görüp sıkı bir şekilde çalışması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...