Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Darksun said: Ekrem kesin atılacak derken adam çaktı azımız açık kaldı resmen =P Bu arada ligde gol atabilen tek 'has türk' Ekrem oldu herhalde =P o da tam türk degil ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 gökhan saçmaladı evet fener çok iyi oynuodu ama gerçek var 2 kişi oynadılar ileride resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 stochu ekremi karşısına koymalı aykut.ekremi attırır o .diayı sağa çeksin alexi cıkarsın baroniyi alsın göbeğe en az 4 aykuta kıyagım olsun bu taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 tamam iletiyorum aykut hocaya şimdi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 SeaGle said: Fenerin bu maçı kesin alması lazım. Ev arkadaşım 6 ay konuşur şimdi "KÜLLÖRÜMÜZDEN DOĞDOK HE ZOMONKÖ GÖBÖ" diye, hayır anlatamıyosun da.. sadfgasfdagsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 alexi nie çıkarıo ki, gayet süper oynuo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ya top o kanada pek gitmiyo ondan sanırım, bizde de simao pek bişi yapmıyo. Kameraya yakın kanattan geçiyo bütün maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 etkisiz bence alex, değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Zegna said: dedık abi atamayana atarlar o kadar pozisyon harcama luksu yok kımsenın derbi maclarda. he he hemende kıvırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 El-Barto said: Ya top o kanada pek gitmiyo ondan sanırım, bizde de simao pek bişi yapmıyo. Kameraya yakın kanattan geçiyo bütün maç :) ekreme yükleniyolar abi, çok zayıfdı adam resmen dia madara etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yoo oldukça etkili olduğu çok pozisyon oldu pas atacak adam bulamadı sadece, özellikle direkten dönen toptan sonra beşiktaş baya kalabalık oluo kendi ceza sahasında, sıkıntı oluo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 alex serbest vuruş harici pek yok mucadele gucu açısından ortasahayı emre topuz baroni yaparsa necip guti ernste karşılık daha mantıklı böyle giderse beşiktaş 2. golu atıcaktır bu gazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 maç böyle bitecekki 1-1 dedim ben direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Fener sırf ekremin kanadından geldi zaten, ismail rahat rahat takılıyor diğer tarafta. 2. yarıda aynen devam ederse muhtemelen ekrem atılır. Gereksiz öküz gibi fauller yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ilk 25 dakka fener domine edince besiktas kontrollumu oynasak ciksami diye tereddut etti bence fener kendini baltaladi sol koridordan cok verim aliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Dinamo kiev maçına dönmesin de, yenilsek bile şöle 2-1 gibi ölçülü bi skorla olsun :) Bu arada taraftar 1-0 gerideyken hiç susmadı, çok sevindim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 işte bende diyorum ki topuz ve gökhan asıl etkisiz olanlar, onlar oynamaya başlarsa bi sıkıntı yaşamaz fenerbahçe, alexte bi problem göremedim ben topta sürüyor pas da atıo defansif olarak toplara da müdahale edio etmeye çalışıo, napsın daha adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Darksun said: Ekrem kesin atılacak derken adam çaktı azımız açık kaldı resmen =P Bu arada ligde gol atabilen tek 'has türk' Ekrem oldu herhalde =P Türk asıllı Avusturyalı futbolcu kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 herkeste bi alex ferguson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 O kadarını karıştırmayın bea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Beyler Ekrem yeni Nihat. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Fb nin ortasaha dustu eger schuster necibi çıkarıp birini almazsa işimiz zor,fenerde yandan gırıp oyunu cevırecek adamda yok.Ekremın gol mükemmeldi,vurus ıcın cektıgınde nasıl olsa atamaz dedım herıf göt etti beni.Bu yıl rooneyın golunden sonra gordugum en guzel gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ayrıca gereksiz faul yapmıyor adam yetemiyor garaya bildigin yardım lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 inonude besiktasin sarkisi caliyo, binlerce apaci dansa durdu sadasdfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yine aynı seneryo olmasında ilk yarının yine ilk 25 dk sı 5 olcakken 1 de kalıp kontrolu beşiktaşa verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar