Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
stochu ekremi karşısına koymalı aykut.ekremi attırır o .diayı sağa çeksin

alexi cıkarsın baroniyi alsın göbeğe

en az 4

aykuta kıyagım olsun bu taktik
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Fenerin bu maçı kesin alması lazım.
Ev arkadaşım 6 ay konuşur şimdi "KÜLLÖRÜMÜZDEN DOĞDOK HE ZOMONKÖ GÖBÖ" diye, hayır anlatamıyosun da..

sadfgasfdagsfdas
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

Ya top o kanada pek gitmiyo ondan sanırım, bizde de simao pek bişi yapmıyo. Kameraya yakın kanattan geçiyo bütün maç :)

ekreme yükleniyolar abi, çok zayıfdı adam resmen dia madara etti
Mesaj tarihi:
yoo oldukça etkili olduğu çok pozisyon oldu pas atacak adam bulamadı sadece, özellikle direkten dönen toptan sonra beşiktaş baya kalabalık oluo kendi ceza sahasında, sıkıntı oluo tabi.
Mesaj tarihi:
alex serbest vuruş harici pek yok

mucadele gucu açısından ortasahayı emre topuz baroni yaparsa necip guti ernste karşılık daha mantıklı

böyle giderse beşiktaş 2. golu atıcaktır bu gazla
Mesaj tarihi:
Fener sırf ekremin kanadından geldi zaten, ismail rahat rahat takılıyor diğer tarafta. 2. yarıda aynen devam ederse muhtemelen ekrem atılır. Gereksiz öküz gibi fauller yapıyor.
Mesaj tarihi:
işte bende diyorum ki topuz ve gökhan asıl etkisiz olanlar, onlar oynamaya başlarsa bi sıkıntı yaşamaz fenerbahçe, alexte bi problem göremedim ben topta sürüyor pas da atıo defansif olarak toplara da müdahale edio etmeye çalışıo, napsın daha adam
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Ekrem kesin atılacak derken adam çaktı azımız açık kaldı resmen =P Bu arada ligde gol atabilen tek 'has türk' Ekrem oldu herhalde =P

Türk asıllı Avusturyalı futbolcu kendisi
Mesaj tarihi:
Fb nin ortasaha dustu eger schuster necibi çıkarıp birini almazsa işimiz zor,fenerde yandan gırıp oyunu cevırecek adamda yok.Ekremın gol mükemmeldi,vurus ıcın cektıgınde nasıl olsa atamaz dedım herıf göt etti beni.Bu yıl rooneyın golunden sonra gordugum en guzel gol.
  • Yeni Oluştur...