Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi mac asırı iyi, ilk 25 dakkada 5 tane gol kacırdı fenerbahce, ondan sonra ortaya dondu, son 15 dakkada bjk yuklendı surekli.

ama yani hani cidden bjk nin pozisyonların FB ninkilerle uzaktan yakından alakası yok.
Mesaj tarihi:
knox said:

Smoke said:

neyse beşiktaşlılar da gelir yavaştan artık

burdaydık zaten ağlamakla meşguldük

tırto ne be... burdaydın da mesaj ataydın gol olana kadar
Mesaj tarihi:
toggie said:

abi ekrem bugun futbolu bırakır bence. ismail de aynı sekil. mac sonrası bu ikisine gelen elestiriler fena olacak. tabi daha macın basındayız, sonunu beklemek lazım.

eahue kendimi zaaa liyim surda. ama macın sonunu beklemek lazım da demisim yani.

acaip bi gol oldu. tekrarında da ekrem iceriye bakıyo, kaleye hic bakmamıs bile. ama topun gittigi yer inanılmaz.
Mesaj tarihi:
boş kaleye 100 defa vursa kaleye gitmez derler ya.aynı öyle bi pozisyon.birde adam imkansız yere vurmus.dunyanın butun kalecilerini getir cıkaramaz :)
Mesaj tarihi:
Ekrem sağlam göt etti beni ya ahaha.
Adam çekti sağdan sola lan vurma manyaaaaaaaak diye bağırdım evde gol oldu lan bu ne.

Fener bariz ezdi yalnız ilk 25 dk'da helal olsun Niangla Dia'ya 2 kişi dağıttı adamlar ortalığı.

Almeida'yı da biraz etkili görsek be arkadaş, bunu mu alacaktı Real ??
Mesaj tarihi:
Red said:

boş kaleye 100 defa vursa kaleye gitmez derler ya.aynı öyle bi pozisyon.birde adam imkansız yere vurmus.dunyanın butun kalecilerini getir cıkaramaz :)

zoff çıkarırdı baba onu bence fçaösmdaç

inanılmaz bi goldü evet çok zor çıkarması onu
Mesaj tarihi:
Smoke said:

knox said:

Smoke said:

neyse beşiktaşlılar da gelir yavaştan artık

burdaydık zaten ağlamakla meşguldük

tırto ne be... burdaydın da mesaj ataydın gol olana kadar

tırto yu editledim ağır kaçmasın diye önceki sayfalarda var mesajım gol olmadan önce de cidden çok gereksiz bir tartışma
Mesaj tarihi:
loop said:

Ufff ne güzel girdi fenere, güzel goldü :)

ne guzel takiliyo surda herkes
illa bi denyo cikacak di mi?

gireni cikani ne karistiriyosun arkadasim? allahin sakkali, balta volkanina giren neden "uff"latti seni? magnum mu yiyosun bi yandan?
Mesaj tarihi:
Lan fenerin golü ne abuk bi goldü ya, onu yiyceemize dia'nınkini yeseydik bari. Adam gibi jeneriklik gol olurdu :) Yanlız korner olunca resmen ödüm kopuyo benim. Hele ilk 25 dakika yine iyi dayandık da ekrem ve dos santos büyük ihtimal maç sonunu getiremezler.
  • Yeni Oluştur...