BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Delanoresse, 04 Eylül 2004 02:29 tarihinde demiş ki: said: BlackRose, 04 Eylül 2004 00:04 tarihinde demiş ki: ama ne olursa olsun beşiktaşın hali konusu da itinayla "bizimki daha uzun" tartışmasına getiriliyor başarıyla eh her turlu ortamda "noolacak bu fenerin hali?" konusu daha uzun, hakkinizi vermek lazim. arsiv affetmez... ve aynen her zaman böyle "siz biz hede hödö" ile uzayan giden konular... konu neydi ne olacak daha dur bakalım ben boşuna bakmaz etmez olmamıştım bu alana ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: blackchaos, 04 Eylül 2004 03:11 tarihinde demiş ki: said: Holyman, 04 Eylül 2004 03:04 tarihinde demiş ki: Fb-Bjk derbisi için benle iddiaya giren var mı? Kaybeden 1 ay boyunca kendi takımıyla veya yenen takımla ilgili tartışmalara katılmıycak? ben varım! Tamam blackchaos bu derbiden sonra senden bi ayda olsa kurtulucam =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hadi hadi sana müjde veriyim ben gidiyorum uzaklara =) girmiicem eylülden sonra ehu net cafeden laf yetiştirim ama sırf sana inat ulan iddayı değiştirelim. Kaybeden anlı şanlı bayrağı kosun imzayada döt oldum yazsın...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sen foruma girmiceksen olan bana olcak lol forumda çok aktif olan bir bjk li lazım bana mesela nukem?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kardeşim msj atarız o zaman =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 peki tamam. koyarım bayrağınızı imzamada en büyük beşiktaş yaparım ama döt oldum yazarsam banlanabilirim başka bişey bul ; )[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar