Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardımcı olursanız sevinirim...


mcshan3

Öne çıkan mesajlar

Jaruza said:

abi oyun patladı hemen herkes bıraktı bu oyunu.yani bence hiç başlamayın sadece tavsiye tabi.


ya hani tıklım tıklım olup olmaması sorun degil girdigimizde karsımızda bizim kadar adam bulsak bile yeter :) rekabet edecek kişiler lazm ... tabi oda yok diyosan vay bizim halimize..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben başlayın derim çünkü eğer 5 kişilik bir ekipseniz zevk alırsınız ama tek başlıyacağım deseydin başlama derdim. 5 kişi ile genel oyuncu kitlesi azalmış olsa bile rahatlıkla her alana girer çıkar dişinize göre ekip bulup kolay lvl alır ve rahatlıkla hem kasar hem zevk alırsınız.

Eğer karaknorn da başlıycaksanız dest olarak başlayın ilk bölümlerde biraz ezilirsiniz ama son haritalarda dest. güçlü. karakazgalda başlarsanız tam tersi bir durum söz konusu ama iki taraftada oynanabilir.

açacağınız karekterler sonuçta sizin oyun zevkinize bakar en sevdiğiniz ve oynayabildiğinizle oynamanız en mantıklısı ama eğer biz sürekli 5 kişi takılcaz illaki grup çok zor şartlarda bile ayakta kalsın derseniz bence grup şöyle oluşabilir:
Dest.:
2 tank
biri kesinlikle chosen olmalı destte bir grup chosensız ımkansız. auraları cok etkılıyor.
bir tank sıze kalmış ama tanklardan birini dps tank yapın kesınlıkle. chosenı dps tavsiye etmem ben o sekilde chosen oynuyorum ama grup için faydalı olmuyor yoksa damage manyağı olabiliyor. yada 40 tan sonra chosenı dpsye cevirebilirsiniz.
1 dok
kesinlikle dok olmak zorunda. str giydirin guard atın ve rahat edin o kadar diyorum. heal atmasını beklemeyın sadece dalsın araya ve sızle beraber vurabıldıgı kadar vursun.o ayakta kaldıkca çok abartı dps yemezsenız birşey olmaz sizde ayakta kalırsınız.
1 shaman veya zaelot
grup için zaelot derdım cunku bu healer sadece doku veya cok zorda kalanı heallese yine grup ayakta kalır.yoksa gruba genel healı zaten dok yapıcak. zaelot secersenız uzerıne cok atak almamıssa guardlamanıza gerek yok.
1 dps açıcaksınız burda seçim sizin oyun zevkınıze kalmıs. sguıgherder sorc. marauder choppa witchelf hepsı olabılır ama choppa daha mantıklı. dps yı kesınlıkle tankla guardlayın. ben olsam squıgherder acardım çok efektif bir çar eğer guzel oynarsa arkadasınız super olur. hem bu grubun range sorununuda bıraz kapatır.
bu grupla 40 lvl e kadarki her rvr alanında rahatlıkla dolaşır hedef arar ve kendınızın 2 katı kalabalık gruplara rahatlıkla girersiniz. 40 dan sonra zaten 5 kişi ile birşey olmaz ama o zamana dek kendi guıld ve ekıbınızı kurarak daha geniş takılabılırsınız.

eğer order açıcaksanız aşagı yukarı yine aynı sebeplerden dolayı :
1 kotbs
1 ib
1 archm
1 wp
1 wl
tavsiye ederim. bence tanklar 5 kişi için vazgeçilmez olur. ib dps gidebilir yazık olur gerçide :) warriorpriest olmazsa olmaz. whitelion değişebilir tabiki ama yine aynı taktik yola devam.

zamanında bizde böyle bir grup için soru sormuştuk. destte yukardaki grupla oynadık çok memnun kaldık ama sonra ekip dağıldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok teşekkür ederim tavsiyelerine kulak vereceğiz... bazı arkadaşlarımız oyunu bırakanlardı ve tekrar beraber başlıyoruz bu sefer .. umarım şu son 14 gunluk dalgayla itibaren yeni bi oyuncu kitlesi oyundaki yerini alır.. gözlemlerimizde bu yonde simdilik pvpde adam olmadıgı olmuyor hic... tekrar mı doguyor ne :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

destro oynayın,
zealot, dok, choppa, def chosen, dps black guard.

dps black guard biraz itema bakıyor malesef, ama warhammerda item toplamak o kadar da dert olmadığı için belli bir süre sonra tamamen oynayanın yeteneğine kalıyor.

choppa en az warlord set giyerse fena olmaz, semidps filan olması böyle bir grupta mümkün değil, single target dpse önem vermeli ve dmg bonusunu olabildiğince yüksek tutmak zorunda.

chosenın tek yapması gereken yerinde stagger kullanıp, guard değiştirmede çok başarılı olması gerekiyor.

healerlar hakkında çok bilgim yok, ama dok - zealot birlikte gayet iyi oluyor gördüğüm kadarıyla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mcshan3 said:

1 tank 3 dps 1 wp actık :) sizin soylediklerinizi baz alarak yaptık seçimlerimizi teşekkür ederiz... bir de çözemediğimiz bir problem var 10 levelde galiba bi seçim yapıyormuşuz bu seçimi nerden yapıyoruz yardımcı olabilir misiniz?
tek wp yetmez abi onu söyleyim 3 dpsten birini ya a.m ya da rp yapsaydınız daha etkili olur wp nin alan heali güzel ama karşınızdakiler tek target focus yaparsa wp nin ayakta tutması zor 1.5 yıl wp oynadım ordan biliyorum ne ızdıraplar çekmiştim grubun tek healerı olarak :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asko said:

arcane said:

5 melee dok /thread


cidden ayakta kalacaklarınımı ima ediyorsun yoksa vermek istediğin toplumsal bir mesajmı var merak ettim valla sırf ondan soruyorum :D

Ayakta kalır, düşman cesetlerine emote çekip weekly eventi tamamlar, region chatten toplumsal mesaj verir, forumda karşı factionın açacağı nerf konusuyla günü tamamlar safasf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...