aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bindiklerinde merdivenin tersten yurudugunu dusunenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ulan öldüm izlerken Pipet said: adam yürüyen merdivene bile muhalefet olmuş. Yorumlara bakayım dedim bastım kahkahayı helal pipet ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Abi ben yürüyen merdivene ters yönden girdi diye demiyorum ki bu adam siyaset yapamıyor diye. Kaç pot var kırdığı adamın. Penguen ve Uykusuz gibi dergiler yapmıyorlar bu adamın karikatürünü. Tayyibin yerine koy Kılıcdaroğlu'nu. Şimdi Tayyip oy kullanamasa, Biz CHPliler gibi söylediğimizin arkasında duranlardan değiliz dese, arap kadını polemiği AKP'de çıkmış olsa, kucağa oturtma meselesi AKPden biri söylese, o dergiler Tayyibi yargılar. Bitirirler. Ama velev ki bunları söyleyen ve yapanlar Kılıçdaroğlu ve ekibi. Hangi biri Penguen'e kapak oldu bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 toggie said: harbi bazılarının beyninde cidden hasar var. su merdiven olayından dolayı adamın kotu siyasetci oldugunu dusunenler inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 vaperon said: Abi ben yürüyen merdivene ters yönden girdi diye demiyorum ki bu adam siyaset yapamıyor diye. Kaç pot var kırdığı adamın. Penguen ve Uykusuz gibi dergiler yapmıyorlar bu adamın karikatürünü. Tayyibin yerine koy Kılıcdaroğlu'nu. Şimdi Tayyip oy kullanamasa, Biz CHPliler gibi söylediğimizin arkasında duranlardan değiliz dese, arap kadını polemiği AKP'de çıkmış olsa, kucağa oturtma meselesi AKPden biri söylese, o dergiler Tayyibi yargılar. Bitirirler. Ama velev ki bunları söyleyen ve yapanlar Kılıçdaroğlu ve ekibi. Hangi biri Penguen'e kapak oldu bunların? bkz: askerlik yan gelip yatma yeri değildir bkz: heykel-ucube tartışması bkz: al ananı da git bkz: turk telekom arena için "5 kuruş para ödemediniz, utanmadan yuhalıyosunuz" tarzı laflar zayıf hafızamla benim aklıma gelenler bunlar. tayyip'in yaptığı zaten o kadar çok faul var ki, keşke kılıçdaroğlunun yaptıklarını yapsa sadece. onunkiler tecrübesizlikten kaynaklı basit hatalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Zaten bahane aranıyor adamda da şans yok her seferinde istediklerini veriyor bir şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 New flash: Vaperon announced for the last time he was not, is not an AKP voter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 son postlara bakarak; RTE yaptığı hataları agresif takılarak veya muhalefete b*k atarak unutturabiliyor millete. kk'nin öyle bi durumu yok ki. herif bir hata yapıyor, üstüne soft bi şekilde çıkıp rörörö yapılıyor falan diyor. adam siyasette başarılı veya değil, başbakanlık yapar veya yapamaz onu tartışmıyorum. sadece RTE ile KK'nin duruş farkını belirtiyorum. gerekirse ordan inmessin, bir çözüm bulunana kadar beklersin orda, merdivenden aşağıya inmek seni nasıl ne duruma düşürecek onu düşünürsün. ben de ilk duyduğumda abi niye şu acil butonuna basmamışlar dedim (ki yarıda akıl edip basmışlar). bide temiz siyaset yapacağım falan filan diyor o daha komik. siyasetin kendisi kirli yahu sen işine bak iktidara gel ondan sonra istersen anayasayı baştan yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bence sempatik olmuş o kadar büyütülecek bi olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ya onla onun alakası yok RTE 15 kat kazma bir insan kılıçdaroğlundan fakat medya gücü de 15 kat fazla onun yaptığı kazmalıklar medya sayesinde unutturulurken chp nin medyası olmadığı için böyle kazma olarak lansediliyor. Adamlar doğruyu anlatmazlarken orda bu elemanlar 50 kere söyledikleri zaman birçok yanlışı doğru olarak lanse ettirebiliyorlar. Karizma filan dersenizde kimsede yok o zaten kusura bakmayın yani. Gençlik hareketlerine kadar tr de siyasetde karizma sahibi kimse yok hepsi patates yutmuş gibi gençleri bile ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 |Joker| said: Bıraksalardı da 20 25 dakka yürüselerdi :D. Şu video CHP'yi ne kadarda iyi anlatıyor, 30 senedir aynı yerde yürüyorlar... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 toggie said: harbi bazılarının beyninde cidden hasar var. su merdiven olayından dolayı adamın kotu siyasetci oldugunu dusunenler inanılmaz. bu videodan kötü siyasetçi olduğu sonucu çıkmaz, aptal olduğu sonucu çıkar. Ha kötü siyasetçi o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Zaytung said: Kılıçdaroğlu: "Ülkemizde yargıdan sonra yürüyen merdivenler de güvenilirliğini yitirmiştir, baskı altındadır!"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 paticik'te bu kadar akıllı olduktan sonra, geri kalan herkes aptal zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 liberal said: RTE yaptığı hataları agresif takılarak veya muhalefete b*k atarak unutturabiliyor millete. bu yüzden hep chp suçlu, hep chp berbat. hani istediğin kişiyi getir, yine kötü olacak, yine kötü olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 o çok sevdikleri rte gelsin başına yine aynı olur. baştakiyle bitmiyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bone said: liberal said: RTE yaptığı hataları agresif takılarak veya muhalefete b*k atarak unutturabiliyor millete. bu yüzden hep chp suçlu, hep chp berbat. hani istediğin kişiyi getir, yine kötü olacak, yine kötü olacak. tamam işte o yüzden RTE > KK bu konuda. bir yere gittiğinde biraz ağırlığın olacak.. ah aman sakın bi sakatlık cıkmasın falan diyecek millet etrafında. bana göre ters merdivenden inmesi çok sorun değil. eğer ingiltere'de olsaydı bu lanet olsun gazetecilere, ordaki görevlilere falan filan derlerdi izleyenler. biz de direk "ahahaha kılıçdaroğlu" oluyor.RTE cevap verdimi bu olaya bilmiyorum ama "daha merdivenden dahi inemeyen darbe şakşakcıları... " diye girebilir heran olaya. e böyle bi ortam varken sen bu hatayı yapmayı göze almayacaksın. edit:'de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Cidden komik ya, olay değil de insanlar. 2 sayfa okusanız 5 kere açıklamışlar olayı ama nerde tabi b.k atmak varken. Ayrıca çok bilen "şehirli" insanlar varya buralarda ilkokulda öğretilen şeyleri çok iyi bilenler hani. Protokol mantığı gereği iki yürüyen merdivenin de aşağı yönlendirilmesi hiç yanlış olmazdı. misal 40. katta toplantı varken 3 asansör varsa 2si aşağıya doğru yolcu bile almaz hatta 35. kata çıkayım nolcak desen çıkarmaz. KÖYLÜ MÜSÜNÜZ YA ASANSÖR 2 TARAFA DA GİDER BİLMİYO MUSUNUZ LA LA LA LA LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Eralph said: Cidden komik ya, olay değil de insanlar. 2 sayfa okusanız 5 kere açıklamışlar olayı ama nerde tabi b.k atmak varken. Ayrıca çok bilen "şehirli" insanlar varya buralarda ilkokulda öğretilen şeyleri çok iyi bilenler hani. Protokol mantığı gereği iki yürüyen merdivenin de aşağı yönlendirilmesi hiç yanlış olmazdı. misal 40. katta toplantı varken 3 asansör varsa 2si aşağıya doğru yolcu bile almaz hatta 35. kata çıkayım nolcak desen çıkarmaz. KÖYLÜ MÜSÜNÜZ YA ASANSÖR 2 TARAFA DA GİDER BİLMİYO MUSUNUZ LA LA LA LA LA Sen neyi anlatıyorsun burda anlamadım? Olay komik arkadaşım, ters tarafa bi insan güruhu giriyo ve ters yöne doğru hareket ediyorlar komik işte ya. İzlerken CSI Mod falan mı takılcaz, "%38 komik" falan sdf. Ha bide haklısın Kültür merkezi yetkililerini,protokol gereği iki merdiveni aynı tarafa yönlerdirmedikleri için kınıyorum.. tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Olm o ilk andaki "noliy lan" tepkisi ve bozuntuya vermeden yavaş yavaş hızlı adımlar atmaya başlamalarına gülmediniz mi hakikatten? Kötü haberlerim var o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 "yılmayız yolumuzda kararlıyız" mesajı vermiş, gülünecek birşey yok! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu smiley çok iyi ya :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar