Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 SeaGle said: Ben de onu merak ediyorum abi. Yani ortadayken mi döndü alet geriye dicem de öyle bişey olmaz ya. Öndekiler nasıl farketmemiş nassını satim. Çok komik yani kendime olsa o an gülerken düşerdim bide herhalde ahahahaha herhalde öyle bir olay olmuş olsa gerek. muhtemelen merdiven durmuştu ortadayken çalışmaya başladı. yoksa çok saçma lan göz var göz yoksa ilk adımdan sonra anlarsın. yok gereksiz bir inat içine girdiyseler ki sanmıyorum CHP karikatürize edildiği kadar kötü durumda olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Yazık lan aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 toggie said: yalnız soyle bi psikoloji oluyo, "ulan bi halt yedik indik buraya kadar geri donmek olmaz zaten bitmek uzere" diye dusunuyo insan. ama bitmiyo iste bi turlu eahueha.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 auhhauaha iyi düşmemişler olm bide düşselerdi toplucana of biz bebükkene yapardık böle büyük alışveriş merkezlerinde felan inen merdivene çıkardık koşaraktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 SeaGle said: Öyle değil abi. alıcı 2 tarafta oluyor onlarda bildiğim kadarıyla, çünkü tek tuşla yönü değişiyor o aletlerin. Alıcıyı da değiştirme gibi bişey yok.bu cok sacma degil mi ama ? yukarıya dogru cıkmak üzere tasarlanmıs bir cihazın en üstünde alıcı olması, ve o alıcıya göre aktif hale geçmeye karar vermesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 mutlaka penth'in dediği gibidir ama sonuçta çok feci bir malzeme var artık elde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adam mesaj vermiş olm dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ağırlıkla çalışıyor olabilir. ortada bi yerlerde iken çalışmaya başlamıştır. sadece bunların "abi bu duruyor yahu" diyip şüphelenmemesi garip olabilir bu durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 harbiden alıcı iki tarafta da oluyor saırım. gerektiğinde değiştiriyorlar yönlerini çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 fizban said: SeaGle said: Öyle değil abi. alıcı 2 tarafta oluyor onlarda bildiğim kadarıyla, çünkü tek tuşla yönü değişiyor o aletlerin. Alıcıyı da değiştirme gibi bişey yok.bu cok sacma degil mi ama ? yukarıya dogru cıkmak üzere tasarlanmıs bir cihazın en üstünde alıcı olması, ve o alıcıya göre aktif hale geçmeye karar vermesi falan. Yönleri ayarlanabiliyor, o yüzden 2 tarafta da var alıcı. Tuşu var kenarda, aşağı ya da yukarı gidişi ayarlanıyor. Ama yuarı çıkmaya programlı bi alet yukarıdan binince o algılayıcıyı niye dinliyo onu anlamış değilim ben de. Belki böyle fail olmazlar diye düşünmüşlerdir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 o kadarını düşünebilseler chp daha başka olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 e işte aşağıdan birileri gelince aktive olmuştur belki denildiği gibi çok da düşük bir ihtimal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Merdivenin ortasındayken hareket ettiği belli zaten. Şaşırıyorlar çünkü ama devam etmeye çalışıyorlar sonra. Biride durduruyor merdiveni. Yorum komik orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 başı sonu farketmez abi ters yönde yürümeye kasmaları gayet komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 başta duruyor olabilir bi süre boşta kaldıysa ama 100 kişi aşağı iniyor. bi taraf iniyorsa bi tarafta çıkar. bu kadar basit yani. yani yine salaklar yine salaklar. =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Abi gifi yapılacak video yanlız ahahahaha yapsın biri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 rte de attan düştüydü ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yalnız yürüyen merdiven onlar ortaya geldikten sonra çalışmaya başlıyor, önceden çalışmadığı için düşüyorlar hataya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 "sağdan ininiz, sağdan çıkınız..." acaba sadece bizim ilkokul'un merdivenlerde mi yazardı bu yazı. eğer öyle ise her okula yazmaları için milli eğitim bakanlığından bi kontra bekliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Türkiye yukarı doğru çıkan bir yürüyen merdivende aşşağıya inen adamdır dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 fede said: Türkiye yukarı doğru çıkan bir yürüyen merdivende aşşağıya inen adamdır dendi mi kılıçdaroğlu kadar azimli olması için dua edelim o zaman. yapabileceğimiz en iyi şey bu:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ne var ki o kadar komik anlamadım tamam malca bi iş yapmışlarda yani önemli olan telefonlarının dinlenmesi değil mi? yoksa merdivene gülmek daha mı eğlenceli bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Sparkcaster said: bu olaydan sonra kılıçdaroğluna oy vermem imkansız gibi gözüküyor, beni bekle akp ben geliyorum yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hamsilipilav said: ne var ki o kadar komik anlamadım tamam malca bi iş yapmışlarda yani önemli olan telefonlarının dinlenmesi değil mi? yoksa merdivene gülmek daha mı eğlenceli bilemedim Tlf. dinlenmesi "önemli" olan. Merdiven "eğlenceli" olan. Artık biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar