Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılıçdaroğlu Fail

mokoko

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Ben de onu merak ediyorum abi. Yani ortadayken mi döndü alet geriye dicem de öyle bişey olmaz ya. Öndekiler nasıl farketmemiş nassını satim.

Çok komik yani kendime olsa o an gülerken düşerdim bide herhalde ahahahaha

herhalde öyle bir olay olmuş olsa gerek. muhtemelen merdiven durmuştu ortadayken çalışmaya başladı. yoksa çok saçma lan göz var göz yoksa ilk adımdan sonra anlarsın. yok gereksiz bir inat içine girdiyseler ki sanmıyorum CHP karikatürize edildiği kadar kötü durumda olabilir sdf
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Öyle değil abi. alıcı 2 tarafta oluyor onlarda bildiğim kadarıyla, çünkü tek tuşla yönü değişiyor o aletlerin. Alıcıyı da değiştirme gibi bişey yok.
bu cok sacma degil mi ama ? yukarıya dogru cıkmak üzere tasarlanmıs bir cihazın en üstünde alıcı olması, ve o alıcıya göre aktif hale geçmeye karar vermesi falan.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

SeaGle said:

Öyle değil abi. alıcı 2 tarafta oluyor onlarda bildiğim kadarıyla, çünkü tek tuşla yönü değişiyor o aletlerin. Alıcıyı da değiştirme gibi bişey yok.
bu cok sacma degil mi ama ? yukarıya dogru cıkmak üzere tasarlanmıs bir cihazın en üstünde alıcı olması, ve o alıcıya göre aktif hale geçmeye karar vermesi falan.

Yönleri ayarlanabiliyor, o yüzden 2 tarafta da var alıcı. Tuşu var kenarda, aşağı ya da yukarı gidişi ayarlanıyor. Ama yuarı çıkmaya programlı bi alet yukarıdan binince o algılayıcıyı niye dinliyo onu anlamış değilim ben de. Belki böyle fail olmazlar diye düşünmüşlerdir sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...