Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ie kullandığımı söylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ne kullaniyosan birak, hicbisey kullanma sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben ie'yi de kullaniyorum firefoxta, ev arkadasim sadece ie kullaniyor, daha bi fark goremedim ben, abidik gubidik sitelere girmedikce ikiside aciyor siteleri, hatta firefoxun acamayip ie'nin actigi siteler gordum. boyle browser testlerinde fln ie hep kotu cikiyor ama gorunurde bir fark yok. hatta kendimiz test yaptik biz, merak edip vakti zamaninda, ie'ye cok yavas fln diyorlardi, ayni pcde ie'de actirdik 10tab sonra firefoxta, hemen hemen ayni cikti sonuclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Klapaucius said: Onun yerine sade gelse ben 30 saniye uğraşmasam text browser kullan, tam senlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ff de kotu, ondandir adsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 chrome ve opera iyiler abi. yakın zamanda ff ile sf açtığımı bile hatırlamıyorum. düşün safari ile açtığımı hatırlıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 cesitlilik iyidir de benim gozlemledigim web teknolojisi agir bir sekilde standartlasmaya ihtiyac duyuyor, W3C diye bisi var ama o da agirligini tam koyamamis sanirsam. Yani bu firmalarin hepsi web browser cikaracaklarina once bi standart belirlemeleri lazim bence, sonra ne yapcaklarsa yapsinlar. End-user'a pek bisi gozukmesede arka planda eminim developerlar agliyordur bu yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 browser uyumluluğu zırvası olmasa web sitesi yapanlar nerden para kazancak !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 web sitesi yapmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yo yo yo! onlar ie ile uğraşmaktan çok büyük zevk alıyorlar! hele eski ie6 ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ie zaten sadece developerların isine yarıyor. sadece test icin, baska bi nanesi yok. kullananlar baska browser oldugundan bi haber olanlar. seviyorum diyen yalan soyluyo yani, o browserı seven olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben seviyorum çok güzel çöküyor çökmeden kaç saniye dayanabilirim diye test ediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ie kullanan adam = sitelere google dan arayarak giren adam ya da bilemedin, hatun pcsidir en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Chrome aga, hayatimda kullandigim en kullanisli webbrowser, heleki bookmark password sync olayi vazgecilmez bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 valla dayanayıım dedim az önce olmadı. ie9 RC felaket kastırdı benim makinede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 iş yerinde ie 6 kullanıyorum bütün siteler aşağılıyor resmen chrome'a sarılıp ağlıyorum eve gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 nasıl bi bilgisayar o ie6 olan. ibm, olivetti falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dell xp kurulu makinelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bi Chrome indir de kur, elin mi yorulur hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yasak hemşerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 xp'de ie6 mı geliyodu yahu. valla uzun zaman oldu hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 valla geleni gideni bilmiyorum uaheu bizim makinelere onu kurmuşlar diğerlerini kurmak da yasak, privacy hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben gelince ie gorunumlu chrome yukleyim bisicik olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ben win7'ye yeni geçtim adam XP'yi hatırlamıyorum kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar