Joker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 escape said: kermit said: ulan kot pantolon giyiyosun diye kızını döven baba var hahaha evet benim annem gençliğinde kot pantolon giydi diye dayak yemiş annesinden abisinden. ama tabi bu olay bi 30 sene önce. sene kaç şuan? 1972 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 durumun tek taraflı olması da bi yandan üzücü, her yaz üstsüz güneşlenirim bi kez olsun tecavüze uğramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ülke az daha kapansın, biraz daha baskıya girsin.. sen dert etme.. sevimli çocuksun, doğulu gençlerimiz sana da sulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ordan marveloth gelip challenge accepted demesin afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi ben sonunuzu hic iyi görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 nomsaR said: durumun tek taraflı olması da bi yandan üzücü, her yaz üstsüz güneşlenirim bi kez olsun tecavüze uğramadım. http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/4403977/Challenge-accepted.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 diyebilir.. adam istemiş, fantaaazisi varmış olabilir yani. biz burada kimseyi yargılamıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Abi burda şu gerizekalı terbiyesiz insanlar kadınlarda suç bulduklarını açık açık dile getirip, aynı şeyi söyleyen bir adamla dalga geçmek amacıyla açılmış bir topicte tam tersine herifi desteklemişler. Evet tecavüz reröre demeseler bile aynı şeye çıkmış. Paticik yetkilileri nasıl 'adama hakaret etmeyin' dışında bir şey söyleyemiyor ya? Bu kadar mı oldunuz lan? Kalkmış millet "kadın nerde ne giyeceğini iyi seçecek" diyor, siz hala osuruktan profesöre laf gelmesindesiniz. Sizin gibiler yüzünden otokrasiye inanır oldum. Elimde olsa gerçekten tecavüz ettirirdim "şunun bıyığı var; bu Starcraft oynuyor; 4chan cıymış bu" falan diye. İnsanlık öğrenin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bıyıklılarla sorunun mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Çok komiksin Spark ya ilahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 spark komiklik yapamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 combo olmuş lan aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 gökalp yancı değilken daha iyiydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Sen de sadece '2 metre bir adam' iken daha iyiydin abi, onu ne yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 noldu sıkıntımı oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 herkeş kendi görüşünden sorumlu. görüşler kendisine ait. gelgelim adama hakaret edilirse sıkıntı olur. ha diyorsanız ki "ben adama hakaret etmeden arkadaşı yerecek kadar zeki değilim. kelimelerle aram pek iyi değildir. ilkokulu bile 7senede bitirdim.. bu kadar kelime biliyorum -eliyle gösterir-" e zaten yanlış yerdesiniz ki.. kurallara uygun mudur? tek baktığım bu. ortak çizgide kesişsek bile çoğu konuda kim ne demiş, neyi/niye demiş kısmını yargılamak gibi bi gücüm yok nihayetinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Pantolonlar çok sıkmış arkadaşları artık sanırım. Öyle bir sıkıntı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ya bu ülkenin %70 i felan böyle düşünüyo neye şaşırıyosunuz hala başbakan ve yardakçıları da aynı düşünüyo, sadece beyan etmiyolar tepki görürler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: herkeş kendi görüşünden sorumlu. görüşler kendisine ait. gelgelim adama hakaret edilirse sıkıntı olur. ha diyorsanız ki "ben adama hakaret etmeden arkadaşı yerecek kadar zeki değilim. kelimelerle aram pek iyi değildir. ilkokulu bile 7senede bitirdim.. bu kadar kelime biliyorum -eliyle gösterir-" e zaten yanlış yerdesiniz ki.. kurallara uygun mudur? tek baktığım bu. ortak çizgide kesişsek bile çoğu konuda kim ne demiş, neyi/niye demiş kısmını yargılamak gibi bi gücüm yok nihayetinde.. Abi çok yazıkmış gerçekten kurallarda SEKSİSTLİK var ise, ve minnacık küfürler yüzünden üye banlayabilen yetkililer şu konuda hiç bir şey yapamıyorsa. Spesifik insanlara hakaret edilemiyor da, kadınların geneline hakaret edelim o zaman. Bu mudur? Edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kadin nerde ne giyecegini bilecek demek "kadin evinde giysin ne giyecekse, sokaga cikarken kapansin" in bir level alti. isteyen istedigi gibi giyinir. sen sokakta 2adet bacak gorunce sapitiyosan o kadinin degil, senin psikolojik sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 İlk sayfadakı mesajlar dışındakileri okumadım başatan belirteyim. Bu vatandaşın yazdıklarının bağzı arkadaşların yazdığının aksine direkt olarak din ile alakası yok, Tamamı ile eğitimsizlik türkiyeninde genel sorunu bu eğitim yok en çarpıcı örneğide karşmızda örenim olarak sonuna kadar gitmiş ama eğitim yok, sanırım ne demek istediğimi anladınız daha fazla açmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben bide bu topiğin şey adamını bekliyorum o geldi mi "gerçek islam bu değil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sesu said: Abi burda şu gerizekalı terbiyesiz insanlar kadınlarda suç bulduklarını açık açık dile getirip, aynı şeyi söyleyen bir adamla dalga geçmek amacıyla açılmış bir topicte tam tersine herifi desteklemişler. Evet tecavüz reröre demeseler bile aynı şeye çıkmış. Paticik yetkilileri nasıl 'adama hakaret etmeyin' dışında bir şey söyleyemiyor ya? Bu kadar mı oldunuz lan? Kalkmış millet "kadın nerde ne giyeceğini iyi seçecek" diyor, siz hala osuruktan profesöre laf gelmesindesiniz. Sizin gibiler yüzünden otokrasiye inanır oldum. Elimde olsa gerçekten tecavüz ettirirdim "şunun bıyığı var; bu Starcraft oynuyor; 4chan cıymış bu" falan diye. İnsanlık öğrenin az. olayı yanlış değerlendiriyorsun bacım. benim de ablam var. mental olarak aynı hertzlerdeyiz. benim ti ye aldığım konu sonuca yönelik. düşünce olarak tüm kadınlar özgürdür! savunalım ama 2 tane apaçi oradan laf atsın kardeşimize sevgilimize, bunun önüne geçebilecek bi düzende değiliz. 25 yaşına gelmiş bi öküze eğitim veremezsin artık, bitti gitti. ona göre davranmak çözüme yönelik yapılabilecek tek davranıştır. nerde nasıl giyineceğini bilecek bu yönüyle kadınları köleleştirelim mantığı değil, çözüme yönelik yapılabilecek tek şey. kaldı ki hadi ablam kardeşim sevgilimi korudum bi şekilde. milyonlarca bayanı nasıl savunabilirim ki, kadınlar özgür olmalı! naralarıyla olsalar keşke de bağırsak tüm pati olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 net bir hakaret var mı kişiyi hedef alan? ya da bir gruba/topluluğa/ırka vs. atfen bir hakaret mi var yoksa kişisel görüş mü? kişisel görüş ise düşünce malca ise bildirenin mallığı da olsa, katılmasak da görüşlerini dile getirmesine karışmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Marty said: kadin nerde ne giyecegini bilecek demek "kadin evinde giysin ne giyecekse, sokaga cikarken kapansin" in bir level alti. isteyen istedigi gibi giyinir. sen sokakta 2adet bacak gorunce sapitiyosan o kadinin degil, senin psikolojik sorunun. Abi şimdi öyle bişi kastettiğini düşünmüyorum rasmonun bu daha çok gece geç saatte ne bileyim köpek falan vardır lam o yolda burdan gideyim daha güvenli olur demesi gibi bişi olsa gerek. Ya da mümkün mertebe her türlü kavgadan, gürültüden uzak durmaya çalışmak gibi. edik:lan sözleşme okuyorum bi yandan millet cevap vermiş oluo ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar