Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik soru sormayı bilmiyorsun, ya da soruyu işine geldiği gibi dansözlük olsun diye eğip bükmüşsün. "uzun yolda bla bla gitmesini isterim diyebiliyor musunuz" nasıl bir önermedir? Öyle saçma sapan soru sorma şekli olmaz. Özellikle öyle isterim dedirtmeye yoksa sen haklıymışsın gibi göstermeye çalışmışsın belli ki. "uzun yolda bi adamla bla bla gitmesinden rahatsız olmam diyebiliyor musunuz" dersen düzgün soru sormuş olursun, önce sorularını düzelt, sonra cevap istersin. Düzgün durumuna da cevap veren pek çok insan var zaten. Türkiye'de herkes düzgün değil, ama bunun bir sebebi de senin gibi insanlar (ki bakış açınız düzgün değil), sen bunu yaptıkça adam yaptığını normal görmeye ve senin gibi "o da göstermeseymiş kardeşim" demeye devam edecek. Hoş mesajlarından senin de aynı koyduğun resimlerdeki kitleye mensup olduğuna dair bir izlenim çıkıyor, "haketmiştir" diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ama işte sorsan ben bunu savunmuyorum sadece türkiye gerçeğini açığa çıkarıyorum!! gibi bi soytarılık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 attention whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik said: konu baştan başa saçma dedim ama sorularım yanlış demedim kardeş konuyu saçmalaştıran sensin. prof diye ünvan verdikleri yobazın biri saçma sapan bi açıklama yapmış. o tartışılıyor senin gelip sorduğun soruya bak kinetik said: soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik said: Pasta said: 2 tane 10 yıllık haberi türkiye gerçeği gibi lanse ederek üzerine arguman kurman saçmalıktan çok daha aşağıda zeka skalasında. bana zaman verirmisin 2011 aralığa kadar sana 2011 taze haberler bulşayım. zaten bulmama gerek yok sen duyarsın ne yani türkiye de herkes %100 düzgün mü bunu mu iddia ediyorsun Abim %100 düzgün demiyor kimse Nasıl sana bakıp bütün paticik yetersiz gerikafalı derdini anlatmaktan aciz ibibiklerden oluşuyor diyemezsek adamın biri mankene tecavvüz etti diye türkiye hala bu durumda diyemeyiz. Zor mu bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 alakasız link verilmiş bi sürü alıntı. kinetik said: Bella said: kinetik said: Bella said: kinetik said: soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz BU CİDDİ Mİ? AHAHAHAHHAHAHAAUHSUAHSAUHSAUHSUAH yok değil. sen hangi türkiyede yaşıyorsun abicim. hayır nasıl bir sapkın düşüncenin ürünü bu fikir onu anlayamadım o yüzden gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. otursa nolcak ki? sen ne zannediyosun? üstüne atlicak 30 kişinin arasında taciz edicek kadını falan mı sanıyosun? aa dur, belki kolları bacakları falan birbirine değebilir. gitti namus? keşke ilkokulda forum okumayı öğrense idin. bak bakalım din ve türklük adına birşey var mı linkte http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/579809-asiri-dekolte-kovulma-nedeni sen benim dediğime cevap versene alakasız bir link koyacağına. şimdi diyelim senin eşin istanbuldan van'a gidiyor yanına da cinsel yönden sağlam (!) birisi oturdu. sen de evde kaldın. ne düşünüyosun yani ne olabilir yolculuk sırasında. nasıl hastalıklı bir beynin var onu çözmeye çalışıyorum da şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik bu sorum beyni olanlara: iş yeri sahibisiniz ve bir sürü çalışanınız var. Böyle masa masa çalışanlar birbirlerini görüyor vaziyette ( çocuklar duymasın da haluğun işyeri misali). Verim düşmeye başladı ve soruşturduğunuz da bu çok çok açık giyinen hatunun iş yerinde erkeklerin ilgisini dağıttığı anlaşıldı. çok çok açık giyinen hatun elemanınıza uyarı da bulunurmusunuz veya nasıl bir çözüm yaparsınızAlıntı kinetik soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz mahalle ağzı ile hepiniz le tartışmaya girmek istemiyorum. cevaplayın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 hala ister miydiniz diyo adam, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bulunmam İsterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bak ya hala aynı şeyi söylüyor adam. bence title verilsin trollface avatarlı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya hahahhahahah abi o ikinci soru beni mahvetti hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 cevaplara cevap veremeyen birisin. Oturup daha da çok attention a gerek yok. Şu topicte cevap veremediğin tonla şey var hala cevap verin diyorsun. En son ölmekte olan bir koala gördüğümde böyle hissetmiştim, şimdi de hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Pasta said: kinetik said: Pasta said: 2 tane 10 yıllık haberi türkiye gerçeği gibi lanse ederek üzerine arguman kurman saçmalıktan çok daha aşağıda zeka skalasında. bana zaman verirmisin 2011 aralığa kadar sana 2011 taze haberler bulşayım. zaten bulmama gerek yok sen duyarsın ne yani türkiye de herkes %100 düzgün mü bunu mu iddia ediyorsun Abim %100 düzgün demiyor kimse Nasıl sana bakıp bütün paticik yetersiz gerikafalı derdini anlatmaktan aciz ibibiklerden oluşuyor diyemezsek adamın biri mankene tecavvüz etti diye türkiye hala bu durumda diyemeyiz. Zor mu bu kadar? tartışmasını bilmeyenler hakaret eder pasta öğren. bak ben kimseye hakaret etmiyorum dinimle, yaşımla uğraşacağına ortadaki konu ile uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bella said: kinetik said: Bella said: kinetik said: soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz BU CİDDİ Mİ? AHAHAHAHHAHAHAAUHSUAHSAUHSAUHSUAH yok değil. sen hangi türkiyede yaşıyorsun abicim. hayır nasıl bir sapkın düşüncenin ürünü bu fikir onu anlayamadım o yüzden gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. otursa nolcak ki? sen ne zannediyosun? üstüne atlicak 30 kişinin arasında taciz edicek kadını falan mı sanıyosun? aa dur, belki kolları bacakları falan birbirine değebilir. gitti namus? kinetik, rica etsem şuna bir cevap verir misin? cidden çok merak ediyorum otursa ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu düşünce yapısıyla insanlığa hakaret ediyorsun, en azından son 100 yıllık bir gelişim sürecine hakaret ediyorsun daha kime edecen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 uu beybi. bir hareketlenme oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sharky said: cevaplara cevap veremeyen birisin. Oturup daha da çok attention a gerek yok. Şu topicte cevap veremediğin tonla şey var hala cevap verin diyorsun. En son ölmekte olan bir koala gördüğümde böyle hissetmiştim, şimdi de hissettim. hepinize birden cevap yetiştirecek süpermen değilim bebeğim. son 5 sayfa okursan yazıları çakarsın durumu. keşke ilkokulda yazı okuma yanında evde forum okuma kültürü edinse idin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sharky said: cevaplara cevap veremeyen birisin. Oturup daha da çok attention a gerek yok. Şu topicte cevap veremediğin tonla şey var hala cevap verin diyorsun. En son ölmekte olan bir koala gördüğümde böyle hissetmiştim, şimdi de hissettim. lemur olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ortada tartışılacak birşey yok ki? Sen saçmalıyosun biz sana gülüyoruz. Ajdar gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yanima dişi oturdugu zaman havada yürüyorum ŞAHİTLERİM VAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Rewendor said: bu düşünce yapısıyla insanlığa hakaret ediyorsun, en azından son 100 yıllık bir gelişim sürecine hakaret ediyorsun daha kime edecen :( daha açık olurmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 paticik çaşıtlardan yeterince çekti son 3 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bak yine beni pas geçtin. uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Buna hiç güleceğim yoktu işte "bebeğim." Sen bir isim soyad falan ver de, bildiğimiz firmalara "amman almayın bunu" diye mail falan atalım. Bari bir yararın dokunsun bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Neyse ben çıkıyorum. Belki otobüste bayan yanına denk gelirim... Kolu koluma değer falan. Kimbilir belki bacaklarımız bile dokunur birbirine... (Ve evet cinsel yönden sağlamım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar