Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 topic sayesinde biranda gözlerim açıldı ve her şeyi çok daha net görmeye başladım. artık daha iyi bir insan olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 UrsusMaritimus said: Oylar için teşekkürler. bu kadarı yeterli. Açıkçası günümüzün hükümeti için bu anketi yaptım ve görüyorumki büyük çoğunluk patrondan yana (yani kazığın devam etmesinden).Bu yüzden kendiniz paralamayın arkadaşlar halkça açıkgöz geçinip kendi kazığımızı kendimize atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bi de bold falan yazmışsın ki ayrı facia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 UrsusMaritimus said: Oylar için teşekkürler. bu kadarı yeterli. Açıkçası günümüzün hükümeti için bu anketi yaptım ve görüyorumki büyük çoğunluk patrondan yana (yani kazığın devam etmesinden).Bu yüzden kendiniz paralamayın arkadaşlar halkça açıkgöz geçinip kendi kazığımızı kendimize atarız. açıkcası haklısın benim fikirlerim bir anda değişti bu posttan sonra. şimdi daha da kazık atasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben olsam bir süre firmada kalır sermayeyi doğrulturum. bu arada firmanın ifşa olması durumunda doğacak piyasa boşluğunu dolduracak ürün ya da hizmet temin etmek için çalışmaya başlarım. eğer temin edebilecek durumdaysam gerisi kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 huun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 başlık ilginç başlamış sonra baka batmış. ben ilginç kısmıyla ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi iyi adam olarak sayımız kaç şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 enayiler 10 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ekmeğimizin peşindeyiz abi eğer daha iyi bir iş garantisi veriyorsan patrona hemen gideri yapıp polise verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 oha.. benim durumum daha da beter. vigilante, superhero gazı ile olaya dalan bi sam bi de ben varım galiba.. :[ fuck you cruel world!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 arkadaşa karamanın koyunu title ı verilsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 mokoko said: insanlarda mal olmasın. biraz kafayı çalıştırsınlar. bu nasıl bir laftır ben anlamadım. 10 kuruşa aldığı malı 100 kuruşa satıyorsa, ben bunu nasıl bilebilirim? böyle yaptıklarını bilsem zaten kendim al-sat yaparım adamlara rakip olurum. öte yandan sağlıksız ürünler kullanıyorlarsa zaten onu da bilmem mümkün değil. herkese mal diyip bir biz mi akıllıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightshift Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Birinci ski secmensen ikinci sk su sekilde olacak kovmasaydiniz istifa edicektim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 işte ilk şıkkı işaretleyen 18 kişi, aynı zamanda bu AKP nie vağ, bu ülkede yolsuzluk çok fazla, herkes kazıkçı, dürüst kimse yok diye, dost meclislerinde vıdı vıdı eden tiplerdir. Son şıkkı işaretleyenlerde bunların yandan çarklısıdır. Lan b.ktan bir ankette bile millet parayı seçiyor, sonra gelip forumda ağlaşıyorsunuz, ne olacak bu ülkenin hali, akp nasıl %48 alıyor, bu ülkenin %60ı aptal, bu kadar yolsuzluğa bulaştığı için halde akpyi seçiyor diye. Bir söz vardır, her millet hakettiği şekilde yönetilir diye. Forum profili %80 olarak akp karşıtı, ama görünüşe göre aynı parti trafından yönetilmeyi hakediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar