Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Eylül ayından itibaren bayiilerde Pc Games adlı dergiyi bulabilirsiniz.Bu konu özellikle sadece saçma geyik yapan,satırlarca yazı yazıp oyunlar hakkında 4 tane kibrit kutusu büyüklüğünde resim koyan,oyunlar hakkında doğru olmayan yorumlar yapan,dergileri sanki sadece 10-15 yaş ortalaması okuyormuş hale getiren dergilerden sıkılanlara yazıyorum.Her ay zaten 5 milyon küsur verip sinirleniyoruz bir ay da başka dergi almakta ne zarar var?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 CDoyun yine fena değil ama level sırf geyik bıraktım levelı pcgame a bakıyım bi de bu ay[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 pc games şu beleşe fallout 2 veren dergi değil mi? bulamadım gitti yahu çok mu satılıyodur nedir?[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bahsi geçen dergiyi okuyan oyun yelpazesi geniş ve iyi takip eden birisi derginin tercümesini yapanların ve editörlerin yeterince hatta düzgün bir şekilde oyun kültürüne sahip olmadığını görünce hayal kırıklığına uğrayabilir benden söylemesi.Editör olmuş adamın en azından oyunları kategorize ederken neyin ne olduğunu iyi bilmesi, haberleri yazarken de iyi tartıp yazması, hangi firmanın ne oyun yaptığını ne olduğunu bilmesi gerekmekte.İçeriği çok iyi olsa da anlatım ve dile getiriş açısından amatörce bile değil belli ki adamların oyun hayatı ofislerinde iş için oynadıkları birkaç oyunla sınırlı.Derginin iyi yanlarının tamamen yabancı versiyonunun iyi hazırlanıyor olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.Dergi size birşeyler katabilecek bir dergi değil, kültür edinemezsiniz ancak geniş içeriği sayesinde herşeyden haberdar olup en ince ayrıntıya kadar incelemelerden faydalanabilirsiniz.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
passport Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya yapmayın yaa. ben leveli çok seviyorum. bütün oyunlarımı oradaki kararlara göre alıyorum. editörler çok akıllı abiler. resimler süper. zaten cheatleri de veriyorlar. çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Valla oyunlari bilip de yazanların dergilerini okumaktan cok fazla sıkıldım ben.Okadar ukala olmalarına gerek yok ve bukadar da geyik yapmalarına.64'ler ve Amiga Dünyası zamanında geyik güzeldi cünkü ozamanlar herşey çok yeniydi.Ama yeter yaaa!!!Kaç sene olmuş hala aynı şey.. Evet bence de bazı seyler biraz daha rötuş istiyor ama kesinlikle digerlerinden cok ama cok daha iyi. "Benim" dergiden istedigim şey beni aydınlatıp dünya görüsümü tazelemesi değil, iyi sayfa düzeni, gerekli yerlere reklam ve en önemlisi yeterince büyük resimler. Derginin iyi olmasının bir öbür yanıda arcane'nin belirttigi gibi yabancı bir derginin türkçe versiyonu olması. Ne yazıkkı dergi işini bizim çocuklar beceremiyor ve beceremiyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Süpersin pasaport takdir ettim seni.. :) [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 31 Ağustos 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
passport Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 64ler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bence Level çok kaliteli bir dergi. "Kısa Kısa" bölümündeki tanıtımlara kafanız kızmış ve dergiyi kötülüyor olabilirsiniz, ama o bölümün amacı o zaten. Derginin geneli çok başarılı. Sadece tek eksiği, sırf oyun tanıtımı yapmaları. Biraz taktik, biraz strateji bekliyorum. Ama onları yazmamışlar. PCGamer'ı hiç sevmezdim, direk çeviriydi, yazılar da 50 yaşındaki insanlara hitap eder vaziyetteydi. sevmedim o yüzden, fiyatı da pahalıydı.. Level EA gibi, PCGamer ise Microsoft gibi. Oysa Gameshow'da bir blizzard, bir bullfrog, bir interplay, bir westwood tadı var. Dergi kullanıcıyla sohbet ediyor. Sanki 3-4 yaş büyük bir oyuncu abiyle konuşuyorsun, oyunu o sana anlatıyormuş gibi bir his olurdu. Diğer yandan oyunu tanıtırdı, burdaki tanıtma kısmı PCGamer'dan farksızdı. Ardından oyun içi taktikler verirdi, son olarak da mavra dolu yazılar, insanın o yazıyı okurken sıkılmamasını sağlardı.. Severdim Gameshow'u. Yeni dergiler, oyun sitelerinden farksız, direk sadece oyunu tanıtmaya "ben böyle sevdim şöyle sevdim vs" konuşuyor artık. gazeteler bile dergi çıkartabiliyor. Ama kaliteli dergi çok az[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: passport, 31 Ağustos 2004 22:17 tarihinde demiş ki: 64ler ne? commodore 64 var ya eski bilgisayarlar. o devirdeki bir dergi[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 commodore vardı, halen üzerine dergi görebilmiş değilim tercüme içerik sahibi olmayan..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yok aslında ben Kısa kısa bölümüne kıl olmuyorum derginin tamamına kıl oluyorum,var olmasını kaldıramıyorum ve artık almıyorum.Cünkü yalan yanlıs haberler okumaktan ve cıkar iliskisi yuzunden belirli seyleri kotulemelerini okumaktan bıktım. dikkatle okursaniz dergiyi ne demek istedigimi anlarsınız. Tekrar ediyorum DİKKATLE!!!Sadece sayfaları cevirip göz atmak değil. Tamam yeni yetmeleri kandirirlarda beni degil kusura bakmasinlar.Problemin kaynagi, sululuğu seviyoruz ve suluları seviyoruz, boylece "O" sulular da sululuk yapmaya devam ediyorlar biz de boylece sulanıp gidiyoruz. Mavra,geyik yapmak istersem yazarım foruma olur biter.Okadar mavra seviyosak alalim bi leman,penguen..Gırla mavra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 En az orta karar ingilizcesi olan insanların gidip 5 milyon'larını, içeriği (CD değil) için bu dergilere vermesi kadar mantık dışı bişey yok. Ha CD çok iyi oluyor diyorsanız saygı duyuyorum. En güncel oyun demolarını veren, en iyi dergi olacaktır bu şartlar altında.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Qui, 31 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki: En az orta karar ingilizcesi olan insanların gidip 5 milyon'larını, Bununla ne demek istedin? Beni sinir eden sey boyle dergilerin var olması, icerik catısması deil.Entellektuel tartismalar degil cabam.Sadece heresin yaptigi gibi kıl oldugum seylerı yazıp forumun forum olma ozelligini koruyup yazicak birseyler ortaya cıkartmam.Bence dergiler hic cd veya poster filan vermesinler sadece yazsınlar [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 31 Ağustos 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 31 Ağustos 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 İnternette 3249893 tane review ve benzerleri sitesi mevcut.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 olurmu sicarken okiycak bisi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ee konumuzla ne alakası var??ben dergilerden bahsediyorum??? Biliyorum bende bir suru review-preview yapan site var..Ne olmus??? Ben satın alıp evimde koltukta,yatakta rahat bi sekilde okunan kagittan olan seyden bahsediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 güzel bir dergi olur umarım,level gibi artık profesyoneliz diyerekten atılan mektuplara verilen lakait cevaplar vs olmadan gameshow gibi okurken eğlenebilinen bir dergi olursa her aya seve seve alırım.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar [Bu mesaj Apache tarafından 31 Ağustos 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Çok güzel senin adına sevindim. "Kaliteli oyun dergisi" arayışı içerisinde olan insanlara bir vizyon katmaya çalışmış, oyun dergisi arayışı içersine girmeyi mantıksız bulduğumu belirten düşüncelerimi sergilemişim. "Kaliteli oyun dergisi arama" hakkındaki bir başlığa, bu eylem hakkındaki düşüncelerimi yazmak saygısızlık olmasa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Apache, 31 Ağustos 2004 23:17 tarihinde demiş ki: güzelde,bu derginin bir web sitesi varmı? Yapım asamasındaymıs; pcgames-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Cok cok ozur dilerim Qui hic ole birsey dunusurmuyum?? Ikimizde birbirimizi coook yanlis anlamısız.. Ben arayısıma devam edeyim bi kosu.. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ah Gameshow ah nerdesin ya senden güzel dergi mi vardı be tümünü okuduğum tek dergiydin tek şanssızlığın dergi alan oyuncu sayısının şimdiye kıyasla çok küçük miktarlarda olmasıydı:( Off ya Bone niye hatırlattın yine ben gidip eski sayıları inceliyim bilmem kaçıncı defa:([signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 PcGames super dergi ya..almancam olmadığı halde almancasını okurdum..verdiği almanca demoları yuklerdik..tabi cd vermiodu dier dergiler o zaman.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Infeqted, 31 Ağustos 2004 23:15 tarihinde demiş ki: olurmu sicarken okiycak bisi lazim :lol::lol:[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 İnsanalrın hoşlanmadıkları yerden yere vurup diğer insanlarında hoşlanmalarını engellemeye çalışmaları akıl almayacak bir olay. Birde utanmadan "Yeni yetmeleri kandırabilirler" gibi terbiyesizce bir laf etmiş saygısızın biri. Şuraya uygun bir cevap yazmayışımın tek sebebi forumdaki diğer insanlara saygı duymamdır. Kişisel cevaplar için özel mesajalrda kullanılabilir tabi ama değmez. Zaten ne olduğu belli. Uğraşmaya bile değmez. Yıllardır piyasada olan ve bir çok ilki gerçekleştirmiş kaliteli bir dergiyi çöpmüş gibi kenara atıp; Oyunalrla alakası olmayan, çevirilerdeki sözcüklerin anlamları hakkında fikri bile olmayan çevirmenlerin çıkardığı, sanki umrumuzdaymış gibi Almanya ile ilgili yorumlarda bulunan ve Baldurs gate gibi bir şahesere "Icewinddale'i arayacaksınız" şeklinde bir yorum getiren, kalitesi belki dünyada ispatlanmış ama Türkiye'de kimseye bedava oyun dışında bir anlam ifade etmeyen bir dergiyi göklere çıkarmak ne oluyor biliyorsunuzdur herhalde? (uzun bir cümle oldu :P) Bir daha lafalrını kullanmadan önce bir kaç kere düşün. Senin fikirlerin oalbilir. Bunları açıklamakta da özgürsün. Ama diğer insanların davranışalrını etkileyecek yorumalrını kendine saklamanı öneririm. Benim zevkim farklıdır. Level dergisini çıktığı günden beri izlerim. Fırat Akyıldız Kısa Kısa'yı Cem şancı'nın yaptığı gibi eğlenceli bir yere getirmeye çalıştı, ya da kendi tarzında yazdı. Ama ben onun Gamepro'da yazdığı seviyede bir eğlence göremedim. Hatta sıkıcı oldu. Okumuyorum Kısa Kısa bölümünü. AMa onun dışında kaliteli bir dergidir bence. En azınan yazıları kendileri hazırlıyorlar. PcGamer bile en azından güzel çeviriordu. Arada kendi yazıları da oluyordu. PCGames şu an emekleme döneminde olan bir dergi. GÖklere çıkartılacak seviyede değil. Belki ileride güzelleşebilir. Şu ana kadar çıkmış her oyun dergisini takip ettim. Gameshow'da dahil olmak üzere bence tüm dergiler arasında en iyisiydi Level. Gameshow severdim o ayrı. (FRP&Magic dergisini de çok severdim onarın bak) Ama bazen mavraları canımı sıkacak derecede çoğalırdı. Bu benim düşüncem. Bazıalrı o kadar sıkılmaz mavralardan o ayrı. Bu arada M. Berker Güngör'ün mektup ceaplamasında ne gibi bir sorun var anlayamadım. Birileri profosyonel oldular die mektup cevaplamaları bile değişti demiş. Bu cümleye bir açıklama talep etme hakkım varsa kullanmak istiyorum.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Kaliteli Oyun dergisi Arayanlara!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yok aslında ben Kısa kısa bölümüne kıl olmuyorum derginin tamamına kıl oluyorum,var olmasını kaldıramıyorum ve artık almıyorum.Cünkü yalan yanlıs haberler okumaktan ve cıkar iliskisi yuzunden belirli seyleri kotulemelerini okumaktan bıktım. dikkatle okursaniz dergiyi ne demek istedigimi anlarsınız. Tekrar ediyorum DİKKATLE!!!Sadece sayfaları cevirip göz atmak değil. Tamam yeni yetmeleri kandirirlarda beni degil kusura bakmasinlar.Problemin kaynagi, sululuğu seviyoruz ve suluları seviyoruz, boylece "O" sulular da sululuk yapmaya devam ediyorlar biz de boylece sulanıp gidiyoruz. Mavra,geyik yapmak istersem yazarım foruma olur biter.Okadar mavra seviyosak alalim bi leman,penguen..Gırla mavra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 En az orta karar ingilizcesi olan insanların gidip 5 milyon'larını, içeriği (CD değil) için bu dergilere vermesi kadar mantık dışı bişey yok. Ha CD çok iyi oluyor diyorsanız saygı duyuyorum. En güncel oyun demolarını veren, en iyi dergi olacaktır bu şartlar altında.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Qui, 31 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki: En az orta karar ingilizcesi olan insanların gidip 5 milyon'larını, Bununla ne demek istedin? Beni sinir eden sey boyle dergilerin var olması, icerik catısması deil.Entellektuel tartismalar degil cabam.Sadece heresin yaptigi gibi kıl oldugum seylerı yazıp forumun forum olma ozelligini koruyup yazicak birseyler ortaya cıkartmam.Bence dergiler hic cd veya poster filan vermesinler sadece yazsınlar [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 31 Ağustos 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 31 Ağustos 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 İnternette 3249893 tane review ve benzerleri sitesi mevcut.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 olurmu sicarken okiycak bisi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ee konumuzla ne alakası var??ben dergilerden bahsediyorum??? Biliyorum bende bir suru review-preview yapan site var..Ne olmus??? Ben satın alıp evimde koltukta,yatakta rahat bi sekilde okunan kagittan olan seyden bahsediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 güzel bir dergi olur umarım,level gibi artık profesyoneliz diyerekten atılan mektuplara verilen lakait cevaplar vs olmadan gameshow gibi okurken eğlenebilinen bir dergi olursa her aya seve seve alırım.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar [Bu mesaj Apache tarafından 31 Ağustos 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Çok güzel senin adına sevindim. "Kaliteli oyun dergisi" arayışı içerisinde olan insanlara bir vizyon katmaya çalışmış, oyun dergisi arayışı içersine girmeyi mantıksız bulduğumu belirten düşüncelerimi sergilemişim. "Kaliteli oyun dergisi arama" hakkındaki bir başlığa, bu eylem hakkındaki düşüncelerimi yazmak saygısızlık olmasa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Apache, 31 Ağustos 2004 23:17 tarihinde demiş ki: güzelde,bu derginin bir web sitesi varmı? Yapım asamasındaymıs; pcgames-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Cok cok ozur dilerim Qui hic ole birsey dunusurmuyum?? Ikimizde birbirimizi coook yanlis anlamısız.. Ben arayısıma devam edeyim bi kosu.. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ah Gameshow ah nerdesin ya senden güzel dergi mi vardı be tümünü okuduğum tek dergiydin tek şanssızlığın dergi alan oyuncu sayısının şimdiye kıyasla çok küçük miktarlarda olmasıydı:( Off ya Bone niye hatırlattın yine ben gidip eski sayıları inceliyim bilmem kaçıncı defa:([signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 PcGames super dergi ya..almancam olmadığı halde almancasını okurdum..verdiği almanca demoları yuklerdik..tabi cd vermiodu dier dergiler o zaman.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Infeqted, 31 Ağustos 2004 23:15 tarihinde demiş ki: olurmu sicarken okiycak bisi lazim :lol::lol:[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 İnsanalrın hoşlanmadıkları yerden yere vurup diğer insanlarında hoşlanmalarını engellemeye çalışmaları akıl almayacak bir olay. Birde utanmadan "Yeni yetmeleri kandırabilirler" gibi terbiyesizce bir laf etmiş saygısızın biri. Şuraya uygun bir cevap yazmayışımın tek sebebi forumdaki diğer insanlara saygı duymamdır. Kişisel cevaplar için özel mesajalrda kullanılabilir tabi ama değmez. Zaten ne olduğu belli. Uğraşmaya bile değmez. Yıllardır piyasada olan ve bir çok ilki gerçekleştirmiş kaliteli bir dergiyi çöpmüş gibi kenara atıp; Oyunalrla alakası olmayan, çevirilerdeki sözcüklerin anlamları hakkında fikri bile olmayan çevirmenlerin çıkardığı, sanki umrumuzdaymış gibi Almanya ile ilgili yorumlarda bulunan ve Baldurs gate gibi bir şahesere "Icewinddale'i arayacaksınız" şeklinde bir yorum getiren, kalitesi belki dünyada ispatlanmış ama Türkiye'de kimseye bedava oyun dışında bir anlam ifade etmeyen bir dergiyi göklere çıkarmak ne oluyor biliyorsunuzdur herhalde? (uzun bir cümle oldu :P) Bir daha lafalrını kullanmadan önce bir kaç kere düşün. Senin fikirlerin oalbilir. Bunları açıklamakta da özgürsün. Ama diğer insanların davranışalrını etkileyecek yorumalrını kendine saklamanı öneririm. Benim zevkim farklıdır. Level dergisini çıktığı günden beri izlerim. Fırat Akyıldız Kısa Kısa'yı Cem şancı'nın yaptığı gibi eğlenceli bir yere getirmeye çalıştı, ya da kendi tarzında yazdı. Ama ben onun Gamepro'da yazdığı seviyede bir eğlence göremedim. Hatta sıkıcı oldu. Okumuyorum Kısa Kısa bölümünü. AMa onun dışında kaliteli bir dergidir bence. En azınan yazıları kendileri hazırlıyorlar. PcGamer bile en azından güzel çeviriordu. Arada kendi yazıları da oluyordu. PCGames şu an emekleme döneminde olan bir dergi. GÖklere çıkartılacak seviyede değil. Belki ileride güzelleşebilir. Şu ana kadar çıkmış her oyun dergisini takip ettim. Gameshow'da dahil olmak üzere bence tüm dergiler arasında en iyisiydi Level. Gameshow severdim o ayrı. (FRP&Magic dergisini de çok severdim onarın bak) Ama bazen mavraları canımı sıkacak derecede çoğalırdı. Bu benim düşüncem. Bazıalrı o kadar sıkılmaz mavralardan o ayrı. Bu arada M. Berker Güngör'ün mektup ceaplamasında ne gibi bir sorun var anlayamadım. Birileri profosyonel oldular die mektup cevaplamaları bile değişti demiş. Bu cümleye bir açıklama talep etme hakkım varsa kullanmak istiyorum.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar