aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Samsung 650tl, Nokia 700tl civarında fiyatlara satılıyo. C6yı şöyle 5dk kurcaladım symbian hantallığı yok gibiydi. Öte yandan, Samsung'da anroid 2.2 var. Her iki alette de 3g, gps falan olsa da Samsung'un ekran çözünürlüğü Nokia'dan kötü. Önemli olan kullanım kolaylığı olduğunda hangisi tercih edilmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Symbian vs Android Sormana bile gerek yok. Symbian artık ölü zaten, alman şaçma olur. Aynı fiyat aralığında Wildfire da alabilirsin. Android yönünden daha iyi HTC (özelleştirme olsun, Sense UI olsun) bence. Hem ram iki katından fazla Wildfire'da. Ram önemli Android için. Buradan bak: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3515&idPhone2=3337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Şu saatten sonra Wildfire da saçma olur bence , o fiyata samsungun vs daha iyi cihazları geliyor. Hatta i5510 da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 600TL civarı bi telefon alıcam. Kendim için değil zaten çok da smart olmasına gerek yok ama facebook tweeter vs uygulamalaarı olsun, biraz eğlenceli bi telefon olsun olay bu. kullanıcı dostu olsun bi de. Ne alıcaz şimdi? Wildfire'ın RAMden başka bi avantajını göremedim. Samsung'un ekranı ve batarya süresi daha iyi. RAM çok yavaşlatmaz diye düşünüyorum, açılış kapanış yavaş olur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Wildfire mı kaldı.. Samsung i5510 iyidir. Biraz daha fazla verebilirim dersen biraz daha bekle çıkacak telefonları. 600-700 civarındaki çıkacak/çıkan telefonlarda çok fark olmaz şu aralar, kesin o aralıkta alcaksan beklemene gerek yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar