Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The King's Speech

MeSh

Öne çıkan mesajlar

Abi kimse açmamış bunu.. aradım bulamadım.

Türkiye'de 18 şubat'ta vizyona giriyor, 12 dalda oscar'a aday olmuş. imdb puanı ise 8.5 ve top 250'de #98.

helena bonham carter, geoffrey rush ve colin firth oynuyor.. Herkes süper film, manyak film demiş ama nedir ne değildir tam bir fikrim yok. şimdilik.

IMDb
Sosyal ağlarda paylaş

ya evet ona şaşırdım bende aradımda bulamadım acılmıstır falan diyede hiç açıyım falan düşünmedim. inception gibi bi film varken gidip bu filmi nasıl bütün oskarlara aday hatta kazanıcak gözüyle bakabildiler çok merak ediyorum. ne bu film yani. trailerdan anlasılan kekeme bi prensin konuşamasımıdır bumudur yani bütün konu?
Sosyal ağlarda paylaş

yönetmen tom hooper, damned united'in yönetmeni

bu yüzden deli gibi merak ediyorum filmi, fragmanı pek hoş gibi gözükmese de benim gibi sinematografi eğitimi alan kişiler feci heyecanlanmıştır.

Çok değişik planlara sahip, teknik açıdan gerçekten harika gözüken bir film orası kesin, yalnız işin diğer tarafını da es geçmemek gerek. 12 dalda oscar'a aday oluyorsan işin diğer tarafı da eminim yeterince iyidir diye düşünüyorum.

giriyor vizyona bakalım, Fighter'dan sonra bu hafta 127 Hours, ardından True Grit falan derken iyice sinemaya yerleşecem bu dönem :)
Sosyal ağlarda paylaş

Inception ahahah. AHAHAHA.

Bu film sinematografi, sanat yönetimi hatta herşeyden önce oyunculukla öne çıkıyor. Yan rollerin, az ekran zamanı olanlara bakıyorsun en formda halleriyle Helena Bonham Carter, Guy Pearce. Colin Firth çook iyi hatta belki o zor kategorinin en iyisi ama bu filmde bir de Geoffrey Rush var, inanılmaz, öyle böyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi inceptionla bu filmi karşılaştırmamın sebebi hatırlayın benjaminin çıktığı sene tutupta OHA ABİ 25 TANE OSCAR ALIR diye bağırdığımız zaman gidip elin kepçe kulak sümüklüsünün oynadığı slumdog a abandılar. bu nası bi karşılaştırma diye muabbet dönüyoda niye karşılaştıramayayımki? ikiside film ikisininde konusu bilmemnesi bambaşka. ben çekimi bilmemnesi kurgusu cartı curtu kamerası akışı herşeyiyle bakıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

ne bu film yani. trailerdan anlasılan kekeme bi prensin konuşamasımıdır bumudur yani bütün konu?

bir mahkumun hapisten kaçışı

http://www.affichescinema.com/insc_s/shawshank_redemption.jpg

bir kahramanın evreni kurtarmak için girdiği amansız mücadele

http://www.filmburda.com/thumb/dunyayi-kurtaran-adam.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...