MeSh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Abi kimse açmamış bunu.. aradım bulamadım. Türkiye'de 18 şubat'ta vizyona giriyor, 12 dalda oscar'a aday olmuş. imdb puanı ise 8.5 ve top 250'de #98. helena bonham carter, geoffrey rush ve colin firth oynuyor.. Herkes süper film, manyak film demiş ama nedir ne değildir tam bir fikrim yok. şimdilik. IMDb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ya evet ona şaşırdım bende aradımda bulamadım acılmıstır falan diyede hiç açıyım falan düşünmedim. inception gibi bi film varken gidip bu filmi nasıl bütün oskarlara aday hatta kazanıcak gözüyle bakabildiler çok merak ediyorum. ne bu film yani. trailerdan anlasılan kekeme bi prensin konuşamasımıdır bumudur yani bütün konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yönetmen tom hooper, damned united'in yönetmeni bu yüzden deli gibi merak ediyorum filmi, fragmanı pek hoş gibi gözükmese de benim gibi sinematografi eğitimi alan kişiler feci heyecanlanmıştır. Çok değişik planlara sahip, teknik açıdan gerçekten harika gözüken bir film orası kesin, yalnız işin diğer tarafını da es geçmemek gerek. 12 dalda oscar'a aday oluyorsan işin diğer tarafı da eminim yeterince iyidir diye düşünüyorum. giriyor vizyona bakalım, Fighter'dan sonra bu hafta 127 Hours, ardından True Grit falan derken iyice sinemaya yerleşecem bu dönem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 konuşamayıp konuşamayıp filmin sonunda konuşacak gibi duruyor da bu kadar basit değildir herhalde dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Inception ahahah. AHAHAHA. Bu film sinematografi, sanat yönetimi hatta herşeyden önce oyunculukla öne çıkıyor. Yan rollerin, az ekran zamanı olanlara bakıyorsun en formda halleriyle Helena Bonham Carter, Guy Pearce. Colin Firth çook iyi hatta belki o zor kategorinin en iyisi ama bu filmde bir de Geoffrey Rush var, inanılmaz, öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 çok başarılı olmuş, replikler harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 inception? abi nasıl bir karşılaştırma? ben filmi beğendim. oyunculuk, kamera çekimleri çok güzel. ama bazı sahnelerde ortamı, yılı hissedemiyorsun nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 çok merak ettim bunu, ilk fırsatta izlemeye çalışacağım. hep olumlu şeyler yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi inceptionla bu filmi karşılaştırmamın sebebi hatırlayın benjaminin çıktığı sene tutupta OHA ABİ 25 TANE OSCAR ALIR diye bağırdığımız zaman gidip elin kepçe kulak sümüklüsünün oynadığı slumdog a abandılar. bu nası bi karşılaştırma diye muabbet dönüyoda niye karşılaştıramayayımki? ikiside film ikisininde konusu bilmemnesi bambaşka. ben çekimi bilmemnesi kurgusu cartı curtu kamerası akışı herşeyiyle bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Fransuxa said: ne bu film yani. trailerdan anlasılan kekeme bi prensin konuşamasımıdır bumudur yani bütün konu? bir mahkumun hapisten kaçışı http://www.affichescinema.com/insc_s/shawshank_redemption.jpg bir kahramanın evreni kurtarmak için girdiği amansız mücadele http://www.filmburda.com/thumb/dunyayi-kurtaran-adam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Fransuxa said: elin kepçe kulak sümüklüsünün oynadığı slumdog Fransuxa said: ben çekimi bilmemnesi kurgusu cartı curtu kamerası akışı herşeyiyle bakıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 çok talihsiz bir söylem olmuş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Eehueh geldi Boyle hayranı. Yalnız ben de Fincher hayranıyım, yanlış anlaşılmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben ikisinin de hayranıyım, netçez sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Valla bilmiyorum, özellikle en iyi filmi King alırsa ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 arcane said: Fransuxa said: elin kepçe kulak sümüklüsünün oynadığı slumdog Fransuxa said: ben çekimi bilmemnesi kurgusu cartı curtu kamerası akışı herşeyiyle bakıyorum. :( burdaki :( nun anlamını bi izah edermisin arkeyn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 şimdi izledim başarlılı bence. İlham verici ve etkileyici. Ama bir Alex değil. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 mascio said: konuşamayıp konuşamayıp filmin sonunda konuşacak gibi duruyor da bu kadar basit değildir herhalde dsfsd maalesef bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 güzel film ama imdb ki 8.5 i hak edicek kadar güzel değil bide şey bu adam gerçekten yaşamış mı gerçek mi bu hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 savaş çıkcak milyonlar ölücek, koca sarayın derdi adamın kekelemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Hikaye gerçek. O dönemde kral radyoya çıktığında hayat duruyordu. Savaşa girecek olmaları bu konuşmaların önemini katlıyor. Filmde de görülüyor, siyasi yapılarında kralın yeri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Duşunun ki onuncu yıl nutku kekeleyerek verilseydi.. Harbi düşünmeden bu kadar atlanir mi sarayın derdi bu muymuş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DarKRideR said: giriyor vizyona bakalım, Fighter'dan sonra bu hafta 127 Hours, ardından True Grit falan derken iyice sinemaya yerleşecem bu dönem :)cidden he hepside bu hafta çıkıyo :).127 hours u divx izlememek için zor tutmuştum kendimi umarım değer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aynen bende hepsini çekmemek için kendimi zor tuttum, umarım değer hepsine 127 Hours'tan beklentim aşırı derecede büyük, ardından True Grit geliyor bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben bunların hepsi türkiyede vizoyna girdi sanıp indirip izlemiştim.. sinemaya gidemicem lan resmen sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar