Valerius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesela benimki Müslüm Gürses'in son yıllarda yorumladığı şarkıları dinlemek. Sizinki nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 guilty pleasurem olmayacak kadar kendimle barışığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 buubz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 niye guilty ki? mantits mi var sende de guilty? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 anneler ya o bakimdan gilti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yaptığın, dinlediğin, izlediğin kısacası sevdiğin bir şeyden utanmak niye? ben gayette elektronik müzik ve sert müzik dinlerken facebookta ibrahim tatlısesin parçasını paylaşacak kadar rahat biriyim. utanacak kişiler benim gözümde kendini pazarlamaya çalışan, reklam tipli insanlardır. benliğini unutmuş başkaları ne derle yaşamak mı? kalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 degisik cinsel fantezileriniz ya da diger bircok insana garip gelebilecek size keyif veren bir aliskanliginiz olabilir vs bunlari kastetti heralde topici acan arkadas ama kendisi yanlis bir ornek koymus bence de dinlenilen muzik konusunda utanilacak pek birsey yok kaldi ki muslum baba i-pod sigmayan bir sahsiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 SoulCube said: yaptığın, dinlediğin, izlediğin kısacası sevdiğin bir şeyden utanmak niye? ben gayette elektronik müzik ve sert müzik dinlerken facebookta ibrahim tatlısesin parçasını paylaşacak kadar rahat biriyim. utanacak kişiler benim gözümde kendini pazarlamaya çalışan, reklam tipli insanlardır. benliğini unutmuş başkaları ne derle yaşamak mı? kalsın... sana, sana, sana hepinize be !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 buraya yazılcak bi şeyse niye utanayım. utansam niye gelip buraya yazayım o şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ben anlamadım bunu ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Eşşek s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bu forum buna hazır değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 E değil tabi. Zaten adam demiş, buraya yazacaksak heryerde söleriz(klavye delikanlıları hariç!!11!!) O yüzden başlık fail bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ben bardağa bal ve süt koyup erimesini beklemeden balı sütün içinden kaşıkla yemeyi çok seviyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Yemin ederim şuan ballı sıcak süt yapmaya gidiyorum. Olm nası bi canevimden vurdun meğer sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 31 çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 çikolata =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 seks. zina sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Rotweiler said: Yemin ederim şuan ballı sıcak süt yapmaya gidiyorum. Olm nası bi canevimden vurdun meğer sdg Ahanda http://www.azmiallusoglu.com/pwlss/suuueat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 shiatsu masajı bi de otobanda hız yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Nestle damak... Millete abur cubur yemem derim. Eve gittim mi dolapta varsa, kabus gibi çökerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 30 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar