PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yok asıl kullandığım ps2 öteki usbydi eheh. kutucuğu nası görmemişim ya ehuhe. neyse logitechin bi tanesini seçtim şimdi bi HID bi de logitech var, böyle bırakim mi bunu böyle mi durcak yoksa ötekini de seçip yapayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 otekini kaldir. tek senin kurdugun kalsin. digeri kendi otomatik gelicek ztn. veya iksinie de kur bilemedim. bundan sonrasinda atip tutucaz cunku asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ahaha kendi geliyor zaten hid uyumlu. ikisine de vista or above logitech hid keyboard sürücüsünü seçtim. şimdi gitmem lazım dönünce deneyip yazarım sonucu adsljh bana bilgisayar haram ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kaldirmak yerine disable edemiyor musun ikisinden birini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 logitech in yazılımını kur belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Klavye adama ızdırap oluyor resmen hehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 asdfad salliyoruz salliyoruz tam pati bayginlikdan olecekken sonuncusu tutuyor, bilgisayar kurtuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 her zaman en saçma çözümlerden sorun çözmeye başlamak lazım. mesela ben birine yardım ederken şu an program açık di mi şurda şu yazıyo di mi kabloyu taktığın yer doğru di mi gibi sorular soruyorum. ama buna rağmen kabloyu yanlış yere taktığı halde "evet kabloyu taktım yerine" diyenler cıkıyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 pati icin konusursak asagi yukari kullanicilari tanidigin icin artik bazi asamalari direk geciyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 evet o da var tabi. ama es geçmemek lazım işte önemli olan bu :D herhangi bi ortamda x kişisini biliyo diye düşünürken adamın meğer alakası yok çıkıyor bazen. olaya profesyonel yaklaşalım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 para isterim o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ahhahaha dürüm olmaz mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 durum, bira, aksam yemegi, sise viski falan borcu olan patileri desifre etmek istemiyorum, ama henuz goremedim bisey oyle diyeyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kozalak said: her zaman en saçma çözümlerden sorun çözmeye başlamak lazım. mesela ben birine yardım ederken şu an program açık di mi şurda şu yazıyo di mi kabloyu taktığın yer doğru di mi gibi sorular soruyorum. ama buna rağmen kabloyu yanlış yere taktığı halde "evet kabloyu taktım yerine" diyenler cıkıyo hala. xx Müşteri Hizmetleri Müşteri - Internet'e bağlanamıyorum Yetkiliden İlk Soru - Modeminizin ışığı yanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 KABLOYU YANLIŞ YERE TAKMIŞIM OFFF YA. [spo]sdfkdsads şaka tabi düzeldi problem. kharonun ellerinden öpüyorum, jonqa da uğraştığı için mansiyon ödülü veriyorum adhjldsf ilk defa mutlu bitti bir donanım topicim[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar