nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 pick yaptığı dönemde açmıştım topic geçti o evre. fakat şu an ilginç bi dönemdeyim, 2 gündür burnum akıyo misal, fakat öyle çekerek geri gelen cinsten değil. mukus şeklinde afedersiniz, gidiyorum hünkürüyorum hayvan gibi şeyler çıkıyo yarım saat sonra aynı olay. yakında beyin özsuyum akacak diye korkuyorum. sinüslerim mi kurumuyomuş nedir bişey söylemişti bi arkadaş. misal sigara içiyorum, sigaranın oluşturduğu tüm balgam burnumdan çıkıyo. bi fikri olan var mı? burnum kanamaya başladı artık hünkürmekten, damarlar zedelendi büyük ihtimalle. bir an önce normale dönmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Tıp biliminden faydalanmanı öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 o konuda chen'e ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 cuma günü hasta olcagımı anladım.benical aspirin sandoz c vitamini sandozları abandım cuma aksama dogru burnum akmaya başladı.cumartesi sabah halsizlik.bütün gün yattım.neyse gece yorganı kapadım.bugun kalkıp duşumu aldım iyileştim kısacası vitaminlere aban.çok işe yarıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 keci gribidir simdi de o moda imis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 deniz tuzlu falan solusyonlar var burna sıkılıyo deo sisesi gibi, onla sinusler temizlenebiliyo bi nebze. onun dısında gogo antibiyo canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 evde augmentin vardı ondan kullandım şimdi bakalım fayda edecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Aynı durumdayım çok fena çoook *hırrrk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sigarayı bırakmakla başla rasmoncum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi aynı durumdaydım. Hatta o burnum çatladı dediğin olaydan bende abartım sümkürmekten genzim tamamen parçalanmıştı. Ne oldu, öncelikle aspirin kullanmayı bırakmamaı söyledi kız arkadaşım (tıp öğrencisi) sonra Theraflu forte diye içince acayip uyku yapan bir ilaç verdi. yavaş yavaş kendime geldim bir haftada. olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bende de var böyle leş bir olay. Sigaranın kokusu vanilya gibi gelir ya öyle iğrenç bir olay. Keçi gribi çıkartmışlar şimdi, ona dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Laning de baskı yapıcaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar