Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

late game hastalık

nomsaR

Öne çıkan mesajlar

pick yaptığı dönemde açmıştım topic geçti o evre. fakat şu an ilginç bi dönemdeyim, 2 gündür burnum akıyo misal, fakat öyle çekerek geri gelen cinsten değil. mukus şeklinde afedersiniz, gidiyorum hünkürüyorum hayvan gibi şeyler çıkıyo yarım saat sonra aynı olay. yakında beyin özsuyum akacak diye korkuyorum.

sinüslerim mi kurumuyomuş nedir bişey söylemişti bi arkadaş. misal sigara içiyorum, sigaranın oluşturduğu tüm balgam burnumdan çıkıyo. bi fikri olan var mı? burnum kanamaya başladı artık hünkürmekten, damarlar zedelendi büyük ihtimalle. bir an önce normale dönmeliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

cuma günü hasta olcagımı anladım.benical aspirin sandoz c vitamini sandozları abandım

cuma aksama dogru burnum akmaya başladı.cumartesi sabah halsizlik.bütün gün yattım.neyse gece yorganı kapadım.bugun kalkıp duşumu aldım iyileştim

kısacası vitaminlere aban.çok işe yarıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

abi aynı durumdaydım. Hatta o burnum çatladı dediğin olaydan bende abartım sümkürmekten genzim tamamen parçalanmıştı.

Ne oldu, öncelikle aspirin kullanmayı bırakmamaı söyledi kız arkadaşım (tıp öğrencisi) sonra Theraflu forte diye içince acayip uyku yapan bir ilaç verdi. yavaş yavaş kendime geldim bir haftada. olay budur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...