dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 lan evlerinde tv olmayacak kadar fakir olsalar neyse.. tv var mı evlerinde? varsa eğer bu "gütüpanede dooomuyo" geyiğini geçersiz kılar. millet cahillere prim verdiği, "ben bi kitap bile okumadım" denilenlere "e salaksın ki.. okusan da anlamazsın." denilmediği için üstüne de "aptal olduğun için mi kitap okumuyorsun, okumadığın için mi aptalsın acaba.. hmmm" diye aşağılanmadığı için bu durumlar yaygınlaşmış olabilir.. arkadaş, bi il-ilçe sorsan, "tamam bilemedi" denilir. olur.. ama kıbrıs lan! bu gibi şeyleri "ayyy canııım okuyamamış kiiiii" diye küçümsememek üstüne binip kırbacı basmak lazım. bugün aşağılanır biraz ama en azından korkuyla da olsa bi dergi alır okur.. allahın her yazı, en az 5-10dergi karayolları haritası verir.. fiyatları da 5-8tl falan arası. adam ona baksa, öğrenir zaten ne neredeymiş.. "provoğkosyon alışverişte indirimdir. biz provoğkasyondan yararlandık" geyiği de vardı bi gün öncesinde mi.. provokasyon soruluyor. milletin dünyadan haberi yok tabii.. unutmadan, bunlar bi şekilde, allaha emanet yaşadıkları gibi, oy falan da kullanıyorlar.. öle garip bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dasaaa said: unutmadan, bunlar bi şekilde, allaha emanet yaşadıkları gibi, oy falan da kullanıyorlar.. öle garip bi durum. acı olan da bu ya işte. ha öküze oy verdirmişsin ha buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ya abi bi kere hava durumu izlesen yeter. hala kütüphane diyor adam. adamlar 30 yaşında diyelim hadi 10 yaşına kadar akıl anca otursun, 20 yılda bi kere hava durumu izle, zaten kıbrısın yerini öğrenirsin lefkoşa falan diye çıkar orda haritada da gösterir üstünde yazar 20 derece diye. şahsen ben kıbrısı ilk böyle öğrenmişimdir küçükken. niye öyle ayrı lan burası böyle adada madada diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bunlara burcun ne? desen -öküz der zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dasaaa said: lan evlerinde tv olmayacak kadar fakir olsalar neyse.. tv var mı evlerinde? varsa eğer bu "gütüpanede dooomuyo" geyiğini geçersiz kılar. millet cahillere prim verdiği, "ben bi kitap bile okumadım" denilenlere "e salaksın ki.. okusan da anlamazsın." denilmediği için üstüne de "aptal olduğun için mi kitap okumuyorsun, okumadığın için mi aptalsın acaba.. hmmm" diye aşağılanmadığı için bu durumlar yaygınlaşmış olabilir.. arkadaş, bi il-ilçe sorsan, "tamam bilemedi" denilir. olur.. ama kıbrıs lan! bu gibi şeyleri "ayyy canııım okuyamamış kiiiii" diye küçümsememek üstüne binip kırbacı basmak lazım. bugün aşağılanır biraz ama en azından korkuyla da olsa bi dergi alır okur.. allahın her yazı, en az 5-10dergi karayolları haritası verir.. fiyatları da 5-8tl falan arası. adam ona baksa, öğrenir zaten ne neredeymiş.. "provoğkosyon alışverişte indirimdir. biz provoğkasyondan yararlandık" geyiği de vardı bi gün öncesinde mi.. provokasyon soruluyor. milletin dünyadan haberi yok tabii.. unutmadan, bunlar bi şekilde, allaha emanet yaşadıkları gibi, oy falan da kullanıyorlar.. öle garip bi durum. Buna katılmakla beraber daha da basidi adam bir kere mi hava durumu izlemedi hayatında? Kabak gibi gözüküyor kıbrıs hava durumunda, üstleik de varsa hava durumu sunucusu her seferinde söylüyor kıbrısta şöyle olacak diye eliyle gösterip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 utanmadan askerliğimi orda yaptım diyebiliyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yeter artık kabak tadı vermeye başladı bu eleman. amerikada yerel kanallardan muhabirler sokağa çıkar millete "bayrağımızda hangi renkler var" falan diye sorardı. sonra niğdeli bir ağabeyimiz niğdede yaptı bunu. amerikalı meslektaşlarından uyandı büyük ihtimalle. ondan da bu istanbuldaki adamlar gördüler. bu kadar sığ işte türkiyede çalışan basın mensupları. yılzmaz özdil'in "gidin limon satın" dediği kadar var radyo televizyonculukta falan okuyanlar için. bunu yapan eleman bizi de salak yerine koyuyor. sanki bilmiyoruz milletin ne halde olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ya amma rage acmıssınız he. adamlardan bahsetmiyorum ki ben haber kaletisiz dedim. bu haberi yapanlar da o sorulara cevap verenler kadar mal, öküz. hatta izleyip aahaha ne kadar komikmis diyenlerde de var bi bozukluk bence. hava durumu izleme konusu cok komikmis. sanki sadece kıbrıs'ın yerini mi bilmiyor bu adamlar? daha kim bilir neler var bilmedikleri, okuzlukleri. bu muhaberi 9 kisiden bu cevapları alabilmek icin 1000 kisiye sormustur diyorum ben. sonra da bilmeyenleri haber yapıp, bakın ulkemizde ne kadar cok gerizekalı var diyebiliyor. bu size normal geliyorsa zaten hic devam etmeyelim daha fazla. bigun birisi sizin de bilmediginiz biseyi bulur rezil ederse boyle anlarsınız. askerligi orda yaptım diyen adam da yalan soylemis bariz. kamera karsısına gectiginde kendini kaybediyor cogu insan. hayatta bi baltaya sap olamamıs adamlar gecince hatta daha da bi degisik oluyor. ne dediklerini bilmiyolar falan. acın evlilik programlarını gorun, seyirci diye gelip kadrolu ise girenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 asdfert5yhy "Atalarını tanımayan bir ada". O adam ne çekmiş çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 cahilliği anlarım. adama belki norveçin başkenti dersen bilmeyebilir olabilir normal karşılarım. hacı kendi toprakların kendi haritan bunları bu ülkede yaşayanların bilmesi gerek ağrıda büyümüşle kutuphane yokmusla bir alakası yok yani adama sorsan hülya avşarın kıçı kaç santim hemen bilir bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi bu ulkede egitimli okuzler de var. dikkat cekmeye calıstıgım nokta adamların dogdukları yer ya da cahillikleri degildi. gercekten ogrenememis olanlar da olabilir, mal oldugu icin bilmeyen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ben mesela 23 nisan 1920 miydi 29 ekim 1923 müydü hakkaten neydi onlar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 calismadiklari yerden sormuslar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 toggie said: ya amma rage acmıssınız he. adamlardan bahsetmiyorum ki ben haber kaletisiz dedim. bu haberi yapanlar da o sorulara cevap verenler kadar mal, öküz. hatta izleyip aahaha ne kadar komikmis diyenlerde de var bi bozukluk bence. hava durumu izleme konusu cok komikmis. sanki sadece kıbrıs'ın yerini mi bilmiyor bu adamlar? daha kim bilir neler var bilmedikleri, okuzlukleri. bu muhaberi 9 kisiden bu cevapları alabilmek icin 1000 kisiye sormustur diyorum ben. sonra da bilmeyenleri haber yapıp, bakın ulkemizde ne kadar cok gerizekalı var diyebiliyor. bu size normal geliyorsa zaten hic devam etmeyelim daha fazla. bigun birisi sizin de bilmediginiz biseyi bulur rezil ederse boyle anlarsınız. askerligi orda yaptım diyen adam da yalan soylemis bariz. kamera karsısına gectiginde kendini kaybediyor cogu insan. hayatta bi baltaya sap olamamıs adamlar gecince hatta daha da bi degisik oluyor. ne dediklerini bilmiyolar falan. acın evlilik programlarını gorun, seyirci diye gelip kadrolu ise girenler var. bana niye bağırdın şimdi? hep aynı şeyleri söylemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar