TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 wow ve poker ile alakası olmayan insanın nasıl tanımasını bekliyorsunki sokaklarda posterimi varda ben görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 TD)Pentagram said: wow ve poker ile alakası olmayan insanın nasıl tanımasını bekliyorsunki sokaklarda posterimi varda ben görmedim ahah gg ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bu arada mouz.Mana, o hesabı KiwiKaki'nin oynadığını söylemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 60 maçta archon troilet bile öğrenmiş hatta amp 120 150 lerde hadi onu geçtim 60 maçta kendi ünitelerinin adlarını öğrenemezsin bırak marifetlerini. hadi diyelim ki adam biliyo ya o makroya ne demeli? bu adam FAKE.. WarAdmiralin benim acc de oynadığı gibi bunun acc ile oynayan adam/adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 boşuna master troll denmiyo adama baksana 9 sayfa oldu tartışma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 baybety said: 60 maçta archon troilet bile öğrenmiş hatta amp 120 150 lerde hadi onu geçtim 60 maçta kendi ünitelerinin adlarını öğrenemezsin bırak marifetlerini. hadi diyelim ki adam biliyo ya o makroya ne demeli? bu adam FAKE.. WarAdmiralin benim acc de oynadığı gibi bunun acc ile oynayan adam/adamlar var. hoşgeldin ali kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 baybety said: 60 maçta archon troilet bile öğrenmiş hatta amp 120 150 lerde hadi onu geçtim 60 maçta kendi ünitelerinin adlarını öğrenemezsin bırak marifetlerini. hadi diyelim ki adam biliyo ya o makroya ne demeli? bu adam FAKE.. WarAdmiralin benim acc de oynadığı gibi bunun acc ile oynayan adam/adamlar var. teşekkürler öklid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 barnacle said: baybety said: 60 maçta archon troilet bile öğrenmiş hatta amp 120 150 lerde hadi onu geçtim 60 maçta kendi ünitelerinin adlarını öğrenemezsin bırak marifetlerini. hadi diyelim ki adam biliyo ya o makroya ne demeli? bu adam FAKE.. WarAdmiralin benim acc de oynadığı gibi bunun acc ile oynayan adam/adamlar var. teşekkürler öklid ben geometri mi anlattım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 O TANYAYI BANA VERSİNLER KASPAROBUN ELİNE VERİRİM SATRANÇ TAHTASINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 zaten bu adamın bundan önce acci olmadığını düşünmüyoruz , önceden bi acc açıp orda oyunu öğrenmiş olabilir ve kıvama gelince de yeni accle şovluyordur (kendisiyse)... ki eğer morrow z ye başlayıp 1-2 haftada şov yapabiliyorsa... herhangi biri p ye başlayıp nonstop kasarak 1 ay içinde şovlayabilceği kanaatindeydim. happy , select , kas , yoanm ' i de yenmiş :O , tabi kas selecte sora da yenilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Sleeep said: ki eğer morrow z ye başlayıp 1-2 haftada şov yapabiliyorsa... herhangi biri p ye başlayıp nonstop kasarak 1 ay içinde şovlayabilceği kanaatindeydim. beyler, adam p op diyor!! morrow ile 0'dan başlayan birisini kıyaslamayazsın da, demem o ki hepimiz biliyoruz bu adamın hesabıyla kendisinin oynamadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 huun said: Sleeep said: ki eğer morrow z ye başlayıp 1-2 haftada şov yapabiliyorsa... herhangi biri p ye başlayıp nonstop kasarak 1 ay içinde şovlayabilceği kanaatindeydim. beyler, adam p op diyor!! morrow ile 0'dan başlayan birisini kıyaslamayazsın da, demem o ki hepimiz biliyoruz bu adamın hesabıyla kendisinin oynamadığını. Ya iyi güzel de o hesapla ben oynuyor olsam ne değişecek. 10 sayfa yazı yazmışız buraya toplamda. TL vs. sitelerdeki yazıları hesaba katarsak adam başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 huun said: beyler, adam p op diyor!! huun bey , tur-1 de imba muhabbetleri başladığında ben de kanaldaysam kesin p op diyorum zaten :D inkar eden yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 VoodooRush said: Ya iyi güzel de o hesapla ben oynuyor olsam ne değişecek. 10 sayfa yazı yazmışız buraya toplamda. TL vs. sitelerdeki yazıları hesaba katarsak adam başarılı. adamın troll yönü kuvvetli canım, hatta ben de gizli gizli beğeniyorum kendisini hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bu bebe kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu bira icioduk tanyanın memeler süt dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 anlamadim ki nesi bu kadar zor starcraftin isin gucun yoksa replay izle archon toilet orenirsin ne war ki bunda ayrica suda war adamin fake accsi wardir yane adam 60 macta hepinizi ezicem demiyo ki en iyi protoss olcam diyo http://www.youtube.com/watch?v=LMj9N9MAfb0&feature=feedu bu arada commentarysi huskyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sc zor değil zaten, üst seviyede sc oynamak zor. 4 yaşında velet de koşuyor, olimpiyatta derece alan atlet de koşuyor. koşmak basit, olimpiyatta derece almak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hayir abi surda yaptigi hareet epik o ayri bi mevzuda kasmistir orenmistir dicek bisi yok bu arada cok epikmis ya archon flush auheahuehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi curve'u başta cok rahat ilerde cok dik sc2nin macrosu kolay allahtan, acı cekmeden oynanıyo o acıdan, ama yinede spor işte, cok egzersiz lazım. huun'un dediği gibi koşmak zor değil, 100metre sptinr koşmanın zorluğu kiminle koştuğunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiWiKaKi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sizi google dan bulmak. ben var öğretmek bu adam sc. o yuzdendir benim hotkeyleri kullanmak bu. iyi arkız biz.olur bu top 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 off ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Quantum fiziği araştırmak kolay gelsinde bir Kedi'nin nasil Darvin'den daha zeki olabildiğini araştırsın. Veya Oyman'da niye hep lag olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_m4FI1xplsaE/SD5MRHAw6kI/AAAAAAAABV4/m-lcNKCSnvU/s320/Captain%2BObvious.jpg fake arkadaşlar inanmayın !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar