Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NoLifer King , yeni sc2 promuz Athene

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Oymanq said:

Ya adam wowda zartta zurtta başarılı oldu diye sc2dede 2 günde god olabiliyor yani bumudur mantık?
Ayrıca pokerde başarılı olmak kavramıda oldukça komik. Okuyun theory of poker kitabını , biraz disiplin , biraz piskolojiyle sizde para kazanırsınız Türkiyede bir sürü profesyonel hayatını pokerden geçiren insan var , napmış adam pokerden biri anlatsın bana hamasi konuşmasın.
Victor bloom 2000dolar yükleyip 3 haftada 2milyon dolar para kazandı yapabilmişmi böyle birşey? Yoksa günde 20 saat pocket aces , pocket kings bekleyip her profesyonel pokerci gibi normal paralar mı kazanmış!
Abartmada millet olarak üstümüze yok. 2 gün sonra o accountu kullanan adamlar ortaya çıkınca bu topicede 1 allahın kulu uğramaz.

Yanlış anlıyorsun yazılanları hatta yazdığımı okuduğundan da şüpheliyim. Wowda çok iyi diye starcraftta da çok iyi olur helal diyen kimse yok. Hatta threadin başından beri başka birisinin oynadığından şüphelendiğimi de belirttim. SC2de kendisinin oynadığına inanmıyorum ama onun dışında adamın başarılarını takdir ediyorum ne abartıyorum ne birşey yapıyorum.

Poker konusuna gelince adamın yaptığı şey pure grind PokerStats pro takımında tamamladığı 1 ayda 1 milyon hand challenge ı var. Ne dünyanın en iyi poker oyuncusu olduğunu iddaa etti ne birşey yaptı. Başlarken ki tek iddaası pokerin kumar değil de yetenek gerektirdiğini göstermekti ve pokeri bir nebze de promote etmek.

http://forumserver.twoplustwo.com/54/poker-beats-brags-variance/1million-hands-1000-buy-ins-one-month-science-963018/

http://wowriot.gameriot.com/blogs/The-Ohcee/The-Athene-Poker-Scam

Poker konusunda pek bilgili değilim ama hem sponsoru olan PokerStatsın reklamını iyi yaparak hem de grindıyla sıfırdan başlayıp 6 ay poker oynayan birisine göre gayet başarılı bir grafik çizmiş. Normal bir profesyonel birisinin kazancına eşittir değil midir bilemem tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

napmış adam pokerden biri anlatsın bana hamasi konuşmasın.
Victor bloom 2000dolar yükleyip 3 haftada 2milyon dolar para kazandı yapabilmişmi böyle birşey? Yoksa günde 20 saat pocket aces , pocket kings bekleyip her profesyonel pokerci gibi normal paralar mı kazanmış!

aynen öyle adam kendini adıyor sadece, efsanevi bi poker oyuncusu falan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

Oymanq said:

napmış adam pokerden biri anlatsın bana hamasi konuşmasın.

aynen öyle adam kendini adıyor sadece, efsanevi bi poker oyuncusu falan değil.

zaten netten oynanan pokerin pek bi efsaneligi yok
poker oyuncularla oynanir kartlarla degil
yoksa internette cok fazla bot war ararsaniz bulursunuz
yaptigi sey ufak ufak 20 30 masada oynamak
gelen ele gore kurallara gore para yatirmak
co ufak seler kazanmak
ama iste 30 masadan 7 24 oynayainca para kazaniyo
Sosyal ağlarda paylaş

Sage said:

Yanlış anlıyorsun yazılanları hatta yazdığımı okuduğundan da şüpheliyim. Wowda çok iyi diye starcraftta da çok iyi olur helal diyen kimse yok. Hatta threadin başından beri başka birisinin oynadığından şüphelendiğimi de belirttim. SC2de kendisinin oynadığına inanmıyorum ama onun dışında adamın başarılarını takdir ediyorum ne abartıyorum ne birşey yapıyorum.

Poker konusuna gelince adamın yaptığı şey pure grind PokerStats pro takımında tamamladığı 1 ayda 1 milyon hand challenge ı var. Ne dünyanın en iyi poker oyuncusu olduğunu iddaa etti ne birşey yaptı. Başlarken ki tek iddaası pokerin kumar değil de yetenek gerektirdiğini göstermekti ve pokeri bir nebze de promote etmek.

http://forumserver.twoplustwo.com/54/poker-beats-brags-variance/1million-hands-1000-buy-ins-one-month-science-963018/

http://wowriot.gameriot.com/blogs/The-Ohcee/The-Athene-Poker-Scam

Poker konusunda pek bilgili değilim ama hem sponsoru olan PokerStatsın reklamını iyi yaparak hem de grindıyla sıfırdan başlayıp 6 ay poker oynayan birisine göre gayet başarılı bir grafik çizmiş. Normal bir profesyonel birisinin kazancına eşittir değil midir bilemem tabi.

Ben direk sana söylemedim o lafları herkesin söylediklerinden bir parça düşünüp yazdım. Adamın yaptıklarının abartıldığı çok açık. Eski başarıları kıyas edilerek sc2'de başarılı olacağını düşünen insanlar mevcut. Wow , poker , kuantum fiziğinde başarılı olan bir adamın direkman starcraftta başarılı olma garantisi nerden geliyor merak ediyorum. Nex-Genius , Mc , White-ra , socke , hasuobs bu adamlarda oldukça zeki adamlar ve aylardır tüm vakitlerini bu oyuna ayırırken adamın biri gelip 3 günde the best of world ilan ediliyor ve insanlarda bunu direkman kabul etmeye meğilli cevaplar atıyor.

Poker zaten bir zeka oyunu olduğu kabul edildi. http://www.pokernewsdaily.com/poker-as-an-olympic-sport-8700/
Ayrıca Daniel Negreanu , Phil ivey gibi adamlar varken pokerin yetenek gerektirdiğini bu adam mı kanıtlayacak. Abartı kısmı buralar işte. Bu adam normal bir insandan 3kat zeki 3kat başarılı olması onu gerçek efsanelerin önüne koymuyor . Ama internet dünyası insanları çok çabuk gözlerde büyütebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hala starcraftta başarılı olma garantisi diyorsun kimsenin böyle bir garantiden bahsettiği yok kimse best of world demiyor 2 günde ne bu topicte ne TLde ne battlenette. Tanianın memeleri daha fazla konuşuldu ya dönüp baksan topice :). Kimsenin efsane poker oyuncusu dediği de yok internet pokerine göre ve sponsorluğunu yapan siteye katkısıyla başarılı bir grafik sergiliyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Sage arkadaşım senin görme yeteneğini sorguluyorum. Kimse birşey dememiş allahtan bakalım ilk 3posta sadece.

Sayfa 1:

Sleeepin postu:

Barnacle postu:

oha yok artık. bu adam başladıysa bırakın siz yav

Arcane postu:

Adam her alanda, her türlü efsane ya ahaha

devam ediyimmi ?

Sosyal ağlarda paylaş

Sorgula sorgula da arcaneinki dahil ve bir çoğunun ki alaycı yorumlar açıkçası nasıl anlaşılırsa tabi. Sana göre ciddi oha adam iyi beyler yorumudur bana göre de geyiktir.

Onun dışında tanianın memelerinin daha fazla konuşulduğu gerçeğini değiştirmiyor ki bence de daha fazla konuşulmayı hakediyorlar ahah :).
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Sage arkadaşım senin görme yeteneğini sorguluyorum. Kimse birşey dememiş allahtan bakalım ilk 3posta sadece.

Sayfa 1:

Sleeepin postu:

Barnacle postu:

oha yok artık. bu adam başladıysa bırakın siz yav

Arcane postu:

Adam her alanda, her türlü efsane ya ahaha

devam ediyimmi ?

Bu Arcane ben deilim. Hehe. Selam ederim adaşıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız adamın bu yaptığına feci saygı duydum.Baya emek var harbi.Baksana türkiyenin sakarya ili adapazarı merkez ilçesindeki pentagram bile öğrendi herifi heha

adamın gamer olup turnuvalarda milleti süpürme niyeti yok o belli,hatta oyunu o mu oynuyor o bile muamma.Gölgemizle kavga etmemize gerek yok beyler.Zaten bizi yenme şansı yok,karşılaşma şansımız yok.Bu yüzden zaten white ra lar falan düşünsün.
Sosyal ağlarda paylaş

ya burdaki bizim,''oooo'' yaptığımız falan illa ki Athene diye biri çıkmış,herkesi ezmiş falan filan değil.Bizim hoşumuza giden istatistikler.Yani adam kendi oynuyosa pohpohlamamız ona,Kiwikaki oynuyorsa,ona gitsin.A,b olayı değil sonuçta.Asıl olay,bu x accountunun ünlü isimleri teker teker,bazılarını 3 er kere yenmiş olması.Ve galibiyet,yenilgi sayıları.Olay bu yani.Ciddiye alınmayacak gibi değil,alıyorum yani ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...