Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraf yan basmış


sandalye

Öne çıkan mesajlar

paspatur said:

buradan nereye varılacağını anlayamadım.
uydurma bir haber söylenmiş, herifde yazmış.
so what


uydurma haber ismini vermeyen biri tarafından tamamen tek kaynaklı olarak gazeteciye bildiriliyor, gazeteci ise bu haberi hiçbir araştırma yapmadan, gerçekliği konusunda en ufak bir teyit almadan, üstelik de kendi çabası ve kaynaklarıyla bulmuş havası vererek yazıyor.

Sağdan soldan duyduğunu herkes yazar, gazetecilik bu değildir. Gazetecilik araştırma, bilgi edinme, teyit etme ve ispatlama gerektirir. Bu da adamın ne kadar çer çöp bir yazar olduğunu gösteriyor, ki aslında yazdığı gazeteye bakarak da bu çıkartılabilirdi.

Taraf'ın ilk saçmalaması değil bu.

- Çoban Ceylana bilerek ateş açıldı dendi, TSK havan toplarının direkt üretici tarafındand teknik özelliklerini içeren katalogları çıkardı, o menzile atış yapamayacağı kanıtlandı

- Cep telefonuyla uçak düşürdüler, saatler de tutuyo diye haber yaptılar, ABD-Türkiye arası saat farkını hesaba katmadıkları ortaya çıktı.

- Çok önemli ropörtaj yaptık, suikastçiyle konuştuk türkiyeyi sarsacak dediler, ropörtajı yaptıklarını iddia ettikleri adam "yahu ben hapisteyim kimse de benle konuşmadı" dedi.

Daha defalarca böyle saçma sapan "haber"leri var elde patlayan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Muhtemelen "araştırmadan bok atıyo lölölö" olur da, Türkiyede 1-2 kişi hariç hangi basın mensubu araştırarak haber yapıyor, tartışma konusu.


abi iyi diyorsun ama bu adamların birinci ikinci vukuatı değil ki bu. adamlar tarz bellemiş bunu kendine, bok atalım da destekli desteksiz far ketmez nasıl olduğu. okuyup inanan geri zekalılara da söyleyecek laf yok zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

paspatur said:

buradan nereye varılacağını anlayamadım.
uydurma bir haber söylenmiş, herifde yazmış.
so what


tarafın haber anlayışının "çamur at izi kalsın"dan ibaret olduğunun tescili işte daha ne so what

hoş zaten ne mal oldukları belli


Abi adamlar hiç kaynağı bile olmadan yalan yalnış haber yapıyorlarda, bunu mu yapmayacaklar. Bu onlar için gerçek kere gerçek haber. Yani tarafın hiç bilinmeyen, insanları şoka sokacak bir yanının keşfi değil ki bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu emre uslu zaten direk feto'nun polisi. polislikten paraları cukkalayıp 8 yıl amerika da ne halt ettiğini bilen yok mesela zamanında.

Birde bu adamın bir kankası var köşesini paylaştığı. Önder Aytaç. Hani F Tipi polis diyoruz. Bu adamlar ilk versiyonları direk. Orjinal sürüm. Bu 2 sinin konuşmaları ve yazıları direk nasıl bir Polis Devletini istediklerini gözler önüne seriyor. Kendi ağızlarından zaten feto ile nasıl aile dostu oldularını söylemişlerdi. Önder Aytaç direk Kenan Evren'e olan hayranlığını belirtmişti. Sonra bu adamlar darbe karşıtı gazetelerde yazı yazıyorlar. Bizlerden samimiyetlerine inanmamızı bekiyorlar.

O yüzden bu haber bana anormal gelmedi. Zaten bunun için Emrullah Uslu eğitim bahanesiyle hesabını adam gibi veremediği 7-8 yılı amerika da eğitim bahanesiyle geçirdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

ben bu TGB ye üyeydim ama böyle salak işlerle uğraştıkları için telefon açıp üyeliğimi aldırayım madem.

bir gazetenin köşeyazarını "keklemenin" ne gereği var?

Di mi yalan dolan olduğu açığa çıkmasın.

Senin gibi adamlar için maklube yiyen cereal guy lazım bi tane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...