adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu devletin verdiği öğrenci kredisini özel okulda okuyanlar alabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 öğrenci kredisinden kastın öğrenim kredisi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 evet öğrenim kredisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Alabilmen lazım. Ama tavsiyem, gerçekten ihtiyacım yok, fazladan harçlık olur diye alacaksan alma. İleride sorun olur öderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 nası alınıyo kaç para geri ödeniyo ne zaman ödeniyo kaç taksitle ödeniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ışık üniversitesinde okuyan ve öğrenim alan tanıdığım vardı zamanında. burslumuydu değilmiydi hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 nasıl evet maddi duruma göre veriliyor eğer burssuz okuyorsa özel üniversiteyi alması mümkün değil. Ama tabii mesela şirketleri vardır ama atıyorum annesinin üstüne felandır baba işsiz gözüküyordur öyle burs bile alınıyor ama öbür türlü zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kredi bu kredi başvuran herkes alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 burslu okuyorum da zamanında başvurmak istemiştim her 5 kişiden 6sı özel okulda okuyanlara vermiyolar boşuna başvurma dediler salakmışım ozaman da herhalde e peki ozaman diyip hiç araştırmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu bir yardım değil. Bu bir kredi. Yani geri ödenecek. Dolayısıyla Bon Jovinin de dediği gibi herkese veriliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 said: Öğrenim Kredisinden Yararlanacak Öğrenciler; Ön lisans öğrencileri, Lisans öğrencileri, Açık Öğretim öğrencileri(Sadece öncelikli öğrenciler; şehit veya gazi çocuğu,anne ve babası herikiside ölü vb.), İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okulların üçüncü sınıfına dikey geçiş sınavı ile ara vermeden kayıt yapan öğrenciler(intibak veya hazırlık sınıfında öğrenim kredisi verilmez), Yüksek lisans(Master ve Doktora) öğrencileri, Vakıf Üniversitesinde okuyan öğrenciler, İkinci öğretim de okuyan öğrenciler, öğrenim kredisinden yararlanabilirler said: Öğrenim Kredisinden Yararlanamayacak olan öğrenciler Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında, en az asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip öğrenciler, Bir yükseköğretim kurumundan mezun olan öğrenciler,(dikey geçiş ve master-doktora hariç) Ek süre öğrenim gören (artık yıl) öğrenciler, Sağlık sebebi dışında önlisans mezunlarından ara vermek suretiyle intibak programına başlayan öğrenciler, Önlisanstan lisans öğrenimine geçmek için intibak eğitimi yapan öğrenciler, (intibak programı süresince) Kredi isteğinde bulunduğu tarihte kayıtlı olduğu öğretim kurumunda bir öğretim yılından fazla başarısız olan öğrenciler, Kurumdan daha önce burs yada öğrenim kredisi almış olan öğrenciler, Gerçeğe aykırı beyanda bulunan öğrenciler, Yabancı uyruklu öğrenciler, Öğrenim Kredisi Yönetmeliği hükümlerine göre kredi almaya yeterli bulunmayan öğrenciler, öğrenim kredisinden yararlanamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 krediyi isteyen herkese veriyorlar.hatta izmir ekonomi de paralı okuyup burs alan arkadaşlarım bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 özel okulda okuyorum ve alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 alırken bunun geri ödemesi olduğunu da gözden çıkarmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 affedilir nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ben 2008 mezunuyum. 5 yıl boyunca aldım. Yapılandırılmadan önce üç ayda bir 1050 lira gibi bi şey ödeyecektim ama şimdi taksit sayısını iki katına çıkardıkları için 500 küsur bir şey ödüyorum... Ama yine de ihtiyacınız yoksa almayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ihtiyacınız yoksa hiç almayın bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 geri ödemesi kesin bir işe girişiniz yada ne biliyim sigorta ödemeleriniz yapıldığı anda mı başlıyor, yoksa mesela 2013 diye imzalıyosun tarih gelince durumun ne olursa olsun ödemeye başlıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sigorta falan farketmez zamanı gelince ödeme başlıyor. ödemezsen bişey olmuyor ama af çıkıyor ileride asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ben size trajikomik bir olay anlatayım; Kuzenim düzce'de tıp okuyordu 1999'da girdi. Daha sonra depremde göçük altında kalıp vefat etti. Yıllar sonra dayıma yurtlar vs. kurumundan faiziyle beraber 2bin lira borcu olduğuna dair yazı geldi. Ve o parayı çatır çatır aldılar her yere başvurmasına rağmen. Af gelir bilmem ne olur diye bekleyip yatırmıyorsanız, aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 4-5 sene önce mezun olup şu an askerde ve hala 1 kuruş ödememiş olan adam var tanıdığım. ben ödedim de ne oldu. adam da aynı parayı ödeyecek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 böyle ben de duyuyorum ve uyuz oluyorum. borç alıp ta ödüyorum ama ne adamlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar