fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 para toplamaya başlayalım artık alalım takımı
mascio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bu son yorumda yılın yorumu olmuş harbiden
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Welcome to pati diyelim sana o zaman
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ya geç kaldım yetişemedim arkadaşlar pardon. Zahahaha
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bence artık bize yenilen takımlara ZAAAA yapmak daha mantıklı.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Jsqpq885ync http://www.youtube.com/watch?v=IBZ65orSQps :( :( :(
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yarım yarım koymuslar adam daha fazla dans etti facebuk bide baya komik harbi ya ahhaa izlemeyenler izlemeli futbol bolumu haricinde de
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 vaperon said: Ortadoğu kaynıyor... Hüsnü Mübarek'in Mısır'da yönetimi bırakmasından sonra büyük bir ayaklanma daha başlayacak sanki :D Bu sefer ülke diyemeyeceğim :D ZUHAHAHAHA iblameadmins bu sefer kime suç bulacaksın bakalım :D HAHAHAHAHAHAHAHA GaZAAAAAntep :D Nası bi kuyruk acın varmış ki kaç gündür foruma girmeyen bi adama laf atma ihtiyacı hissediyosun. İyiki yenilmiş GS yoksa geceleri gözüne uyku girmezmiş gs yenilip sen şunu yazana kadar. Defans hatasıyla vasat oynadığı bir deplasman maçını kaybetti Galatasaray. Yalnız yenildiğimiz takım ligde Bjk'nin üzerinde şuan. Bide sanki Galatasaray burda yenilince hakem hatalarıyla kaybettiği maçlar sayılmıyor mu? Hagi'yi lig maçından dolayı eleştirmeyi bırakın artık. Benim için kupa maçı önemli artık bu sene,elenirsek sezonun geri kalanında GS maçı izlemeyebilirim. Zaten lig gitmiş artık neden sakatlıktan yeni çıkan Baros'u zorlasın ki adam koyarsın Anıl'ı şans verirsin keşke Yekta'ya da biraz daha şans verse adam bariz iyi oynuyor neden kesik yedi anlamak zor. Önce adamı daha önce hiç oynamadığı kanada koy ondan sonra kötü oynadı diye kes nasıl bir mantık bilemiyorum. Ki bence antep karşısındaki galatasaray ankara karşısındaki Beşiktaş'tan 3 gömlek falan iyi oynadı. %75 topla oynama yüzdesinin hiç bi anlam ifade etmediğini kavrayamamış bazı arkadaşlar. Adamlar çekilmiş defansa BJK galip gibi top çeviriyor arkada %100 de olur ne olucak...
Öne çıkan mesajlar