Memphis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 VoodooRush said: Bu Tasteless madem Korece biliyordu ne diye John'a mahkum etti kaç sezondur bizi? abi johnu nie sevmedinki adam guluo diemi?
Memphis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Cuce said: bence manita farkı, tastelessın kroecesi iyi ya, bundan yıllar oncekonusuyodu korelilerle, ama işte cekinden falan ehrhaldehata yapmak istemiyo Manita kısmına katılıyorum. Ama John'un İngilizcesi o kadar iyi değil ki, o da dolu hata yapıyor. Gom mecbur kalmadıkça izin vermiyor heralde.
xunn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Nada'nın elini ısıtmasını bile izlemek keyifli.
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Memphis said: VoodooRush said: Bu Tasteless madem Korece biliyordu ne diye John'a mahkum etti kaç sezondur bizi? abi johnu nie sevmedinki adam guluo diemi? Yok gülsün ona bir şey demiyorum da çok takılıyordu soru cevap bölümünde. Zaman zaman çeviremiyordu. Bazen yanındaki adam çevirip soruyu soruyor, John cevabı İngilizce'ye çeviriyordu falan.
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 adamlar gsl başlamadan neredeyse 1 sene önce gittiler kore'ye. konuşamasalar bile artık yavaş yavaş anlamaya başlamışlardır korece.
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 VoodooRush said: Memphis said: VoodooRush said: Bu Tasteless madem Korece biliyordu ne diye John'a mahkum etti kaç sezondur bizi? abi johnu nie sevmedinki adam guluo diemi? Yok gülsün ona bir şey demiyorum da çok takılıyordu soru cevap bölümünde. Zaman zaman çeviremiyordu. Bazen yanındaki adam çevirip soruyu soruyor, John cevabı İngilizce'ye çeviriyordu falan. o sıkıntıları aştı artık ya alıştı artık takılmadan soru yanında trollemek güldürmek espri yapmak laf sokmak gibi şeyleri bile yapıyo
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tasteless zaten daha ucun suredir koredeydi
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bir an 9 tane Supply Depot'u almaya çalışacak sandınm :D
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi biri july biri nada ya hahaha olaya bak 10 sene sonra
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Başta çok hasar verdi Nada ama 8 Marine dolu Medivac'i kaybederek ve push yaparken geç siege mode'a geçtiği için çok geri düştü ve yenildi. Kendi hataları nedeniyle yenildi bence July'dan daha iyi oyuncu.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 terran mutaya karşı çok zayıf kalıyor ya, turret diksen 2 shotla alıyor zaten 7 8 tane muta, marineleri deli dana gibi koşturuyorsun
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bu harita zor ya t için z'ye karşı. hem exp hem main çok açık etrafı ve aynı koşu yolu üstünde. base'e gelirken, giderken durmadan harass. muta'yı gören t'nin eli ayağına dolaşıyor, baskıyı yemeden erken çıkıyor t'ler genelde gördüğüm kadarıyla.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 counter attack olucan acele etmek zorudna kaldı, yavas yavasy ilerlemek istemedi tanklarla direk expensionına siegelerim bitiririm dedi ama olmadı
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 nadaaa bi bunker daha at, erken roacha zorla elemanı
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 _Spartacus_ said: Başta çok hasar verdi Nada ama 8 Marine dolu Medivac'i kaybederek ve push yaparken geç siege mode'a geçtiği için çok geri düştü ve yenildi. Kendi hataları nedeniyle yenildi bence July'dan daha iyi oyuncu. :P July bariz daha iyi kararlar veriyor. Çok geliştirmiş, bu gsli kazanırsa şaşırmam. gerçi mc kazanacakmış gibi geliyor bana..
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Yen şu all-in'den başka bir şey bilmeyen adamı Nada yaa. Aelfric said: _Spartacus_ said: Başta çok hasar verdi Nada ama 8 Marine dolu Medivac'i kaybederek ve push yaparken geç siege mode'a geçtiği için çok geri düştü ve yenildi. Kendi hataları nedeniyle yenildi bence July'dan daha iyi oyuncu. :P July bariz daha iyi kararlar veriyor. Çok geliştirmiş, bu gsli kazanırsa şaşırmam. gerçi mc kazanacakmış gibi geliyor bana..3 rax wall-in'e baneling bust yapmak iyi karar vermek değil. Nada 1 tane bunker yapsaydı oyun bitmişti o anda. İyi karar değil yazı tura atmak July'ın yaptığı.
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 katılmıyorum. şu ana kadar izlediğim bütün maçlarında hesaplı risk alıyor july. boka battığı karar hiç görmedim henüz.
Öne çıkan mesajlar