yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 _Spartacus_ said: July kazanmayı hak etmedi ama Nada kaybetmeyi hak etti. July haketmedi mi ? Ağzından çıkanı kulağın duysun.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yildirimokur said: _Spartacus_ said: July kazanmayı hak etmedi ama Nada kaybetmeyi hak etti. July haketmedi mi ? Ağzından çıkanı kulağın duysun.Nada'nın hatalarından iyi yararlandı sadece, özel bir şey yaptığını görmedim. Yaptıysa söyleyin.
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ikisi de tutuktu ve bence kötü demeyelim de üst seviye bir oyun oynamadılar. july için konuşmak için erken ama boxer ve nada sanırım yolun sonuna gelmişler.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Nada'nın yolun sonuna geldiğini hiç sanmıyorum açıkçası. Mekanikleri çok sağlam ve yaptığı basit hatalardan da anlaşılıyor ki oyunu diğer proların oynadığı kadar oynamıyor. SC2'ye daha da alışır ve basit hatalarının (Thor yapmama, yanlış zamanda push yapma, doğru zamanda siege mode'a geçememe) üstesinden gelirse durdurulamaz bir oyuncu olabilir.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 boxer'ın sağ omzu iptalmiş ya. adam o yüzden konsantre olamıyordur. bıraksın koçluk yapsın morinho olsun
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 NaDa'nın BW'deki NaDa olmadığı açık, hataları normal bence. MarineKing TvT'sini hatırlayın. Orada da bariz hataları vardı Base Trade kısmında falan.
xunn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 huun said: ikisi de tutuktu ve bence kötü demeyelim de üst seviye bir oyun oynamadılar. july için konuşmak için erken ama boxer ve nada sanırım yolun sonuna gelmişler. Agzından cıkanı kulagın duysun, densiz.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yolun sonu olan bi durum yok antremansızlıkla ilgili bi durum var. boxerda nadada julyda diğer oyuncularda görmediğimiz şeyler sergiliyo. gsl birincileri bile o kadar iyi okuyamıyolar oyunu. k0oştura koştura oynuyolar. eski topraklarda durum öle değil düşünerek planlıyarak mevcuyu cözerek oynadıkları belli oluyo.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 VoodooRush said: NaDa'nın BW'deki NaDa olmadığı açık, hataları normal bence. MarineKing TvT'sini hatırlayın. Orada da bariz hataları vardı Base Trade kısmında falan.İşte oyun hakkında yeterince tecrübesi olmamasından kaynaklanıyor bu hataları. Yoksa mikrosu makrosu hala BW seviyelerine yakın. Oyunu ortalamı bir pro kadar oynasa şu an domine ediyor olurdu.
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 _Spartacus_ said: VoodooRush said: NaDa'nın BW'deki NaDa olmadığı açık, hataları normal bence. MarineKing TvT'sini hatırlayın. Orada da bariz hataları vardı Base Trade kısmında falan.İşte oyun hakkında yeterince tecrübesi olmamasından kaynaklanıyor bu hataları. Yoksa mikrosu makrosu hala BW seviyelerine yakın. Oyunu ortalamı bir pro kadar oynasa şu an domine ediyor olurdu. Yep, aynı noktadayız. Bi Expler gelsin, oyun otursun. Her şey olur.
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bence nada hiç çalışmıyor arada maç olunca oynuyo işte
Tempest Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bu dediğiniz muhabbet ben öss ye hiç çalışmadım çalışsaydım şimdi boğaziçinde olurdmdan hiçbi farkı yok.Nada veya boxer siz sc le ilgilendiğiniz dönemlerde evet en iyileriydi ama onların üzerine daha sc1 de çok çok daha iyi oynayan adamlar çıkmaya başladı ki hala sc1 oynuyolar şuan.Demek istediğim kimse for fun 4 sezon gsl e girmez çünkü en kötü adam bile kazıyabilir seni.Açıkçası bu kassa kendini verse ezer yokeder durumu pek inandırıcı değil bildiğin karşıdaki adam daha iyi oynayıp yeniyo...
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Cuce said: eski topraklarda durum öle değil düşünerek planlıyarak mevcuyu cözerek oynadıkları belli oluyo. buna da katılmıyorum. eskilerin hepsinin çok düz bir oyunu var şu an. çoğu da meta game'e sarılmış haldeler. code a 'da çok daha yaratıcı oyunlar oynanıyor.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Tempest said: Bu dediğiniz muhabbet ben öss ye hiç çalışmadım çalışsaydım şimdi boğaziçinde olurdmdan hiçbi farkı yok.Nada veya boxer siz sc le ilgilendiğiniz dönemlerde evet en iyileriydi ama onların üzerine daha sc1 de çok çok daha iyi oynayan adamlar çıkmaya başladı ki hala sc1 oynuyolar şuan.Demek istediğim kimse for fun 4 sezon gsl e girmez çünkü en kötü adam bile kazıyabilir seni.Açıkçası bu kassa kendini verse ezer yokeder durumu pek inandırıcı değil bildiğin karşıdaki adam daha iyi oynayıp yeniyo...Maçları izledin mi bilmiyorum ama gerek geçen GSL'de MKP'ye yeniliş tarzı gerek bugün July'a karşı yaptığı hatalar Nada'nın SC2 tecrübesinin diğer prolara oranla oldukça düşük olduğunu kanıtlıyor. Ben demiyorum haftada birkaç saat anca oynuyordur ama diğer prolara kıyasla oyunu çok daha az oynamış olduğu kesin. Mekanikleri şu an SC2'yi oynayan oyunculara kıyasla kat be kat üstün ve şu an neredeyse sadece mekaniklerini kullanarak 3 kere ro8'e çıktı. Oyun bilgisi açısındansa belki de GSL'in en kötü oyuncularından. Bunun, oyuna kendini adamamaktan başka açıklaması yok.
Tempest Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Anladım ben demek istediğini ama öyle oynamasının sebebi az oynaması olmayabilir çokta kassa belki oyunu sevmemiştir biçok kişi yaşamıştır bunu adamdan 10 katta iyi olsan aptal bi taktiğe yenilebiliyosun harita unit vs yüzünden haliyle hevesi kırılıyo insanın kasası falan kalmıyo ki o adamlar para kazanmak için oynuyo geçmişten gelen bi ünüde var o kadar fan önünde yenilmesi daha da sarsıcı oluyodur.Tabi bu sc1 bakış açısı ve aynı düşünceyi taşıyan baya insan gördüğüm için aynı şeyi söyleyip duruyorm.W3 oynamıs veya direk sc2 ye başlayıp oyuna hayran kalan hevesle oynayan insanlar var sc1 de istediğini elde etmemiş 2de tam istediği oyunu bulan progamerlar vs ve hepside cok büyük potansiyellere sahip burda dalgasına bazn w3 çü sc den ne anlar diyorz ama adam oyunu sevdiyse ve oyunlara yeteneği varsa çok temiz kazıyabiliyo.Sonuç olarak bence eski oyuncular sc2 ye uyum sağlmak istemedikleri için eski stillerini yeni oyuna uydurmaya çalışıyolar ve başarısız sonuclar görüyoruz şimdilik.Sadece nada içinde deil bence july de çok kötü oynuyor şuan,geçen sezon meche baneling drop yapıodu yenidir normal dedik adam bu sezonda yapmaya devam etti .. mvp yide elemesi tamamen mvp nin july yi nestea gibi sanıp adam yerine koymasından oldu.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Tempest said: Sadece nada içinde deil bence july de çok kötü oynuyor şuan,geçen sezon meche baneling drop yapıodu yenidir normal dedik adam bu sezonda yapmaya devam etti .. mvp yide elemesi tamamen mvp nin july yi nestea gibi sanıp adam yerine koymasından oldu. Etmeyin eylemeyin, July ye iyi oynamıyor diyen klavye tuşları kırılsın. (July_Zerg'ün avukatı)
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 çok da iyi maç değildi ama manzenith yendi o da yeter dt lerle ghost avlayıp storm atmak hhmmppfff
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 MMM Storm, maçlar 3 saat sürüyor. Bir tanesi de demiyor ki koca koca uçaklarımız var bizim bir tane çıkaralım. Yok ne bileyim tanklarım var benim.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 storm hasar vermiyo be, icinden geciyo marauderlar resmen 10 dmg 1 tickten yiuolar
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yanlız manzenithde felaket bir öngörü ve oyun okuma var adam resmen bütün battle of attritionları kazanıyor, çok iyi baitleyip çöküyor hani oyun mekanikleri anlamında değil. adam bütün oyunun ekonomik gidişini kitap gibi okuyor
Öne çıkan mesajlar