Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Ankaragücü - Beşiktaş JK -13 Şubat - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş çok iyi bir takım. Bu lige cidden çok fazla bir takım ve o yüzden zaten her takımın kapanıp sertlik ile yıldırmaya çalıştığı bir takım.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile başabaş mücadele etmeye çalışan anadolu takımları, Beşiktaş'a karşı bunu yapmaktan çekiniyor. Yapmaya çalışanların halini de görüyoruz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

allahınızı seviyosanız hala hakem demeyin.

karabük napsın? geçen maç yenilmeniz gerekiyordu, hakem sayesinde 1 puan aldınız.

bu maçta hakem size karşı herhangi birşey yapmadı.

santradan gol yediniz, pozisyona giremediniz yeterince, yenildiniz. hakem maçı değiştirecek hiçbirşey yapmadı.

yani yoktan varettiniz bu hakem geyiğini. karabük maçını izlerken "yıldırım hakem dicek, sonra bütün bjkliler adama küfür edicek yine" dedim.

yıldırım laf etti, fakat bjkliler oynanan kötü futbol yerine anlamsızca hakemlere laf etmeyi uygun buldu (bazıları tabii :))
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Beşiktaş çok iyi bir takım. Bu lige cidden çok fazla bir takım ve o yüzden zaten her takımın kapanıp sertlik ile yıldırmaya çalıştığı bir takım.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile başabaş mücadele etmeye çalışan anadolu takımları, Beşiktaş'a karşı bunu yapmaktan çekiniyor. Yapmaya çalışanların halini de görüyoruz zaten.

ahaHUAHUAHAshj
Sosyal ağlarda paylaş

Aksini iddia edebilecek tek bir cümle yazabilmekten aciz insanlar da var tabii. :D

adamınbiri said:

bu hafta kaç gol verilmedi
en az 2 tane kırmızı kart göstermemiştir hakem
büyük ihtimal bjkli yöneticilerde yine hakemin odasına en iyi şekilde inebilicek kapasitedelerdir
17de 17?

Bu maç hakemlere bir şey diyen olmadı.

Zahmet olmazsa yukarıyı ve 2-3 sayfa öncesini okuyuverin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

hahahaha uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.

ek: ZAAAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların güldüğü şeyler ve gülme süresi çoğu zaman onların zeka seviyesini gösteriyor bana göre; hep dikkat ediyorum.

Misal bir espri olur, gülersin ve biter. Buna günlerce gülen beyin vardır bir de... Bununla eğlenen, sürekli onun üzerinden bir şeyler türetip, aynı oranda gülmeye devam edebilen beyin.

Çok ilginç cidden.

Gelecek sezon da 34 versiyonunu yapıp gülmeye devam eder bu beyin.

Beyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...