Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Ankaragücü - Beşiktaş JK -13 Şubat - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

yok abi tabata nın yerini ekrem dolduracak kanser etme yolunda, böyle bir adam yok zaten geçen maç herifi geçip ceza sahasına girecekken kendini yere atacak kadar zekaya sahip bir futbolcu,

herifin arkasında serdar özkan var gidip kıcının dibinde dursa gol olmayacak ama o bit kadar boyuyla abuk sabuk bir yerde kafa vurmaya çalışıyor, futbol oynamak içinde zeka gerekiyor ne yazıkki
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

yok abi tabata nın yerini ekrem dolduracak kanser etme yolunda, böyle bir adam yok zaten geçen maç herifi geçip ceza sahasına girecekken kendini yere atacak kadar zekaya sahip bir futbolcu,

herifin arkasında serdar özkan var gidip kıcının dibinde dursa gol olmayacak ama o bit kadar boyuyla abuk sabuk bir yerde kafa vurmaya çalışıyor, futbol oynamak içinde zeka gerekiyor ne yazıkki
Nobre'nin her yakın bastığı oyuncuya faul yapıyor olması ve bu ısrardan da asla vazgeçmiyor olması da benzer bir zekanın örneği bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bu maçi kazanmamız tam bir mucize olur, yani üzülmez berbat durumda ekrem i saymıyorum bile, simao ortada oynuyor hilbert defans yapa yapa kanat oynamayı unutmus , takımın kanatları yok , bir tane orta yapılmıyor, ortadan da gidilmiyor herifler iyi kapatıyor, çok zor çok, ikinci yarı ismail in girmesi lazım , bobo nun girmesi lazım
Sosyal ağlarda paylaş

schuster gider mi sizce ?

beşiktaşta q7-almeida-fernandes-simao-bobo-ernst

harici kadro tamamen degişmeli bence.guti dahil.

ibrahim üzülmezde bence bırakmalı artık.artık böyle duygusal yaklasımlar başarıyı getirmiyor.tamam adam mucadeleci falan ama yetemiyor

hala sağ ayakla orta yapamıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu ileri yıkan en önemli foyuncular guti ve quarezmaydı onlarda yok, yani çok şaşırmamak lazım, hızlı oyun kaliteli adamlarla oynanıyor.Ayrıca ekrem ibrhaim üzülmez ve toraman bana göre vadesini doldurmuş adamlar.Takımı geriye götüren adamlar, yaklaşık son 6-7 maçtır ben toramanın düşüşünü görüyorum resmen çok çok kötü performansı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

beşiktaşta q7-almeida-fernandes-simao-bobo-ernst

harici kadro tamamen degişmeli bence.guti dahil.

ibrahim üzülmezde bence bırakmalı artık.artık böyle duygusal yaklasımlar başarıyı getirmiyor.tamam adam mucadeleci falan ama yetemiyor

hala sağ ayakla orta yapamıyor

Bence bu kadro bir kaç takviye ile seneye iyice oturur çokta güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Red hangi ayağıyla orta yapabiliyor ki =P İbrahim 40 yılın başı bala bir orta yapar o kadar. Biz İsmail/Hilbert ikilisi beklerde süper dedik adam ismail i oynatmamaya hilbetride açık oynatmaya başladı duman olduk resmen =p

İbrahim ismail dinlensin diye oynuyor herhalde, başka bir amacını göremiyorum ben. Başka sol bek oynayacak adamda yok zaten, sağda rıdvan vardı ama adam onu düşünmüyori Ekrem yerine Rıdvanı tercih ederdim.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Red said:

yok yahu daha neler,ölüsüne razıyım ben

kiev ve fener maçları var 2 inönü maçı. ikisinden birinde kötü sonuç olursa yalancı bahar biter.

takımda yerli kalitesi yerlerde sürünüyor. devre arasında sezer öztürk falan alınmaya çalışıldı ama olmadı.

toraman,üzülmez,ekrem,nobre gibi adamlarla sonuç alamazsın.

bobo varken almeida, ernst varken fernandes transferleride gereksiz ve büyük hata oldu. onlar yerine 2 tane iyi yerli almak gerekirdi. ama gösteriş tercih edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ernst ve Aurelio'yu ortada oynatıp, Nobre'nin yerine Fernandes'i koysa bir şeyler olacak da; ne bulduysa bu Nobre'de, Guti'nin yokluğunda o oynuyor orada. Gerçi Guti varken de oynuyodu :ş

Ekrem'le Hilbert'in yerlerini değiştirse, daha faydalı olurlar bence. En azından defansı sağlama alırız. Bir de Ekrem daha çabuk, Hilbert gibi birebir de etkisiz de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...