Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto hk.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya simdi cok fazla topic war spoiler yemiyim diye bakmıyorum..

narutoda 3 gunde 80 bolum izledim simdi.. baktım 210 bolume kadar gidio..

bi de naruto shippuden mi war ? yani 400 bolum falan mı izliycem suanki duruma gelmek icin?
Mesaj tarihi:
off allahım nası bi diziye basladım ben sonuna gelmeden de icim rahat etmez.. neyse hayırlısı isallah bitirdigimde saga sola hareketler yapıp cakramı kullanmaya kalkısmam
Mesaj tarihi:
sonuna gelmek nedir yav, kaç yıldır devam eden ve daha devam edecek bir dizi bu.

preshippuuden'i bence 175-200'e kadar izle.
çatır çatır gidiyor, günde 20 tane izlemiştim ben.
çok zevkliydi o günler haha.
Mesaj tarihi:
sonuna kadar gelmek dedigim simdiki halini yakalamak.. her yerden spoiler yagması ihtimali olan insanlarla takıldıgımdan ya hızlı hızlı izlerim ya da su öldü bunu reslediler diye mahveder bu pis herifler
Mesaj tarihi:
225 bölüm mü ne var Naruto da

135'den sonrası filler 2 yıllık filler var orda

135-225 arasını izlemesen de olur

1352den sonra direk Shippuudene başla

shippuuden 198. bölümünde şu an ama çook filler arcı oldu arada böle 20 bölümlük falan onları atlayabilirsin en az böle bi 3-4 tane filler arcı vardı

bak netten bulrusun. ama naruto 135 e kadar izlememzlik etme en kral dönem orası
Mesaj tarihi:
sakura olene kadar eglencelı anıme, sonra kabak tadı vermeye baslıyor ama (MANLY TEARS ='()

mangada baydı zaten, narutonun kayıp babasının asıl kotu eleman oldugu ortaya cıktıktan sonra star warsa baglıyor dırek, bıde ıruka nın ıhanet edıp koyu akatsukıye satması tam tuzu bıberı oluyor

cok zevksız bısı oldu naruto
Mesaj tarihi:
Viktor said:

sakura olene kadar eglencelı anıme, sonra kabak tadı vermeye baslıyor ama (MANLY TEARS ='()

mangada baydı zaten, narutonun kayıp babasının asıl kotu eleman oldugu ortaya cıktıktan sonra star warsa baglıyor dırek, bıde ıruka nın ıhanet edıp koyu akatsukıye satması tam tuzu bıberı oluyor

eger bu dediklerin bir bir cıkarsa ozaman cok net agzını burnunu falan kırarım..
Mesaj tarihi:
Viktor said:

türk dizisimi bu birader
birader dedim sen benim biraderim değilmisin yoksa ?
Mesaj tarihi:
kermit said:

kakashiyle sasuke müslüman olana kadar yani 139. bölüme kadar izle.
ondan sonrasını bırak direk şippudene geç.
suan izledigim bolumde kakashi musluman oldu hadi bakalım az kaldı heralde
  • Yeni Oluştur...