screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ya simdi cok fazla topic war spoiler yemiyim diye bakmıyorum.. narutoda 3 gunde 80 bolum izledim simdi.. baktım 210 bolume kadar gidio.. bi de naruto shippuden mi war ? yani 400 bolum falan mı izliycem suanki duruma gelmek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 direk shipudene gec, fillerlari da atla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 naruto+naruto shippuuden = 418 bölüm 10/02/2011 tarihi ile + movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 off allahım nası bi diziye basladım ben sonuna gelmeden de icim rahat etmez.. neyse hayırlısı isallah bitirdigimde saga sola hareketler yapıp cakramı kullanmaya kalkısmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sonuna gelmek nedir yav, kaç yıldır devam eden ve daha devam edecek bir dizi bu. preshippuuden'i bence 175-200'e kadar izle. çatır çatır gidiyor, günde 20 tane izlemiştim ben. çok zevkliydi o günler haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sonuna kadar gelmek dedigim simdiki halini yakalamak.. her yerden spoiler yagması ihtimali olan insanlarla takıldıgımdan ya hızlı hızlı izlerim ya da su öldü bunu reslediler diye mahveder bu pis herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 fillerları atlıyarak izle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 225 bölüm mü ne var Naruto da 135'den sonrası filler 2 yıllık filler var orda 135-225 arasını izlemesen de olur 1352den sonra direk Shippuudene başla shippuuden 198. bölümünde şu an ama çook filler arcı oldu arada böle 20 bölümlük falan onları atlayabilirsin en az böle bi 3-4 tane filler arcı vardı bak netten bulrusun. ama naruto 135 e kadar izlememzlik etme en kral dönem orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 135-200 arası güzel filler var ama. karakterleri yakından tanıyorsun. 200 sonra çok bayıyor ama "atlanmasını" tavsiye etmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 shipuudenınde yarısı filler. naruto anime guide diye google'la yazar onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Abi kakashi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sonunda naruto ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hepimiz ölmüyecek miyiz zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Tsunade GG ama. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kakashi yi biliyorum spoiler furyasında ogrenmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sakura olene kadar eglencelı anıme, sonra kabak tadı vermeye baslıyor ama (MANLY TEARS ='() mangada baydı zaten, narutonun kayıp babasının asıl kotu eleman oldugu ortaya cıktıktan sonra star warsa baglıyor dırek, bıde ıruka nın ıhanet edıp koyu akatsukıye satması tam tuzu bıberı oluyor cok zevksız bısı oldu naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 saskeyle hinatanin gayri mesru cocuklarinin nolcagi belli deil daha, hem byakugan hem sharingan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Viktor said: sakura olene kadar eglencelı anıme, sonra kabak tadı vermeye baslıyor ama (MANLY TEARS ='() mangada baydı zaten, narutonun kayıp babasının asıl kotu eleman oldugu ortaya cıktıktan sonra star warsa baglıyor dırek, bıde ıruka nın ıhanet edıp koyu akatsukıye satması tam tuzu bıberı oluyor cok zevksız bısı oldu naruto eger bu dediklerin bir bir cıkarsa ozaman cok net agzını burnunu falan kırarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://www.bobiler.org/monte.asp?m=186290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben tehtid ediyim de ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kakashiyle sasuke müslüman olana kadar yani 139. bölüme kadar izle. ondan sonrasını bırak direk şippudene geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Viktor said: sakura olene kadar eglencelı anıme, sonra kabak tadı vermeye baslıyor ama (MANLY TEARS ='() mangada baydı zaten, narutonun kayıp babasının asıl kotu eleman oldugu ortaya cıktıktan sonra star warsa baglıyor dırek, bıde ıruka nın ıhanet edıp koyu akatsukıye satması tam tuzu bıberı oluyor cok zevksız bısı oldu naruto türk dizisimi bu birader birader dedim sen benim biraderim değilmisin yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 laaaan sus lan koylu http://www.youtube.com/watch?v=mqPipp6XPRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kermit said: kakashiyle sasuke müslüman olana kadar yani 139. bölüme kadar izle. ondan sonrasını bırak direk şippudene geç.suan izledigim bolumde kakashi musluman oldu hadi bakalım az kaldı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 serhat okuma lan garaayı kaçıncı bölümde gebertiyolardı lan. ben orayı atlıycam büyük ihtimal orayı izlemek zorunda kalıp bol bol spoiler yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar