Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bu tarz konuları İnternet'e mi, Konu Dışı'na mı yoksa Mobil Cihazlar'a mı koyayım karar veremiyorum bir türlü. http://www.youtube.com/watch?v=0Qkyt1wXNlI&feature=player_embedded# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 özet geçersek ne diyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Korsan kullananlar zaten senin malını almıycak olanlardır diyo. Bide beleş/korsan kullananların satış kaybettirmekten çok tanınırlığını arttırdığını söylüyo. Valla güzel söylemiş ama tamamen serbest bırakırsan cıvığı çıkar işin bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 müzik için tanıtım cd'lerine albümlerine yol açtı korsan. bi sürü bilinmedik grup korsan sayesinde popülerleşen bedava dağıtım ağı sayesinde tanındı ve para kazanır hale geldi.. ben avustralya'da çıkmış grubu daha yeni zelanda dışına gitmeden tanımışsam sebebi "nalet olasııııı" dedikleri korsandır. elbette filmler için işleyişi taban tabana farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Korsan'a sadece film, müzik diye bakmamak gerekir. En basitinden bir websiten var diyelim kendi yeteneğini, birikimini kullanarak özgün kaliteli içeriğini giriyorsun bir bakmışsın ertesi gün c/p edilmiş her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 o girdiğin özgün şeylerin patentini alamıyormusun ? sonrasında gidip senin içeriğini kopyalayan adama böyle böyle ya kaldırırsın ya da dava ederim diyemez misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Günlüğünde ki zilyon tane yazıdan hangi birinin patentiyle uğraşıcan ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Yazı yazmak o kadar kolay mı yahu :S demek ki bende yetenek yok :P Ne biliyim haftada 1 yazı çıkarsan onu da gidip korumaya alsan. Meh gerçi düşününce evet çok uzun iş ama yapan nasıl yapıyor peki ? Kimse siteyi açtığı gün hit üstüne hit alıp tanınmadı. Nasıl bu hale geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Benim sitemin hiç hiti yok şifalı bitkiler sitesi, adamın birisi keşfediyor benden daha eski site oldugu için gelip benden c/p yapı alıyor bütün makaleleri. 430 adet makale var her biri 2000 kelimeden 860.000 kelime, ben bunlar günde 5 tane yazdım. Konu nasıl korunacağı değil zaten herkes haklarını biliyordur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ben bilmiyorum mesela ondan sordum =) yok yani ne zaman kendimi böyle aç bi blog yaz güzel güzel uğraş diye gaza getirsem gelip birisi alcak kopyalayacak diye demotive oluyorum başlamadan bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ya çok bilimsel olsa hani patent ettirdiğine değecek birşey olsa olur. Ancak diğerleriyle uğraşan varsa bilemicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Pluton said: Günlüğünde ki zilyon tane yazıdan hangi birinin patentiyle uğraşıcan ki Günlük deyip hafife alma o günlüklerden ayda binlerce dolar kazananlar da var. :) Kaldı ki http://www.bodytr.com/ diye bir site var hiç reklam geliri yok, üç beş dolar google adsense geliri bile yok tamamen site sahibi + paypal bağışlarıyla ayakta duruyorlar ama yazdıkları makaleleri tescilliyorlar. Nasıl, nereden yaptıklarına dair bilgiyi site sahibinden alabilirsiniz ben pek emin değilim. İlşad "Karluk" Özkan adı. edit :typo mastaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Öyle tescil eden firmalar var, senin yazını tescil edebiliyorlar ama patent kadar etkili değildir heralde tam bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi yazının patentini almaya gerek yok. :) buluş mu ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bi de akademik vs. gibi bir kariyer odaklı olmak dışında, yazının çalışma korkusu yersiz. üreten her zaman kazançlıdır bence. sadece maddi anlamda söylemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 akilli adamin hali baska, bak ne guzel anlatiyo. neil basgan arkandayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 e adamın kafası calısıyo, ddd neil başgan ddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Neil dövmüş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar