Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 İçinde Ermeni lobisi olan bir ülke için gayet sıradan bir davranış.Bundaki amaç ABD deki kültürel farklılıkları ortadan kaldırmak,daha çok sempatizan toplamak...Çözüm ise Ermeni-Türk ilişkilerini daha da sınırlandırmaktan geçiyor sanırım...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abd'nin türkiye gibi bir stratejik ortağının tepkisini "fazlaca" çekecek bir hareket yapacağını düşünmüyorum. ha şimdiye kadar yaptıklaroından zarar görmedik mi, onlara niye tepki vermedik? evet zamar gördük ama ufak ufak verdiler bu zararı bize,kısa bir süre sonra da gündem dışı oldu "unutuldu". ama bu konu tr'nin fazlaca ilgisini çekecektir ve tepki vermesi kaçınılmaz olacaktır. o yüzden sözde ermeni soykırımını tanımaları o adar kolay olmaz. ha ab den biri söylese olabilir belki ama abd, ııh.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 amerikanın bizi önemsediğini dahi düşünmüyorum.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abd de koruma seviyesi baskandan daha yuksek adamlar var bu adamlar ne yaparlar kimlerdir cok merak ederim ama dunya gorundugunden cok daha az karmasik bir yer bence . abd yi perde arkasindan yonetenler olduguna inanmak sacma . zaten buyuk sirketlerinin cikarlarini gozeterek hareket ettikleri bilinen bir sey . bunun disinda da oyle alengirli isler oldugunu hic sanmiyorum . adamlar oturtmuslar sistemi devleti gerisi hikaye .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bush ailesinin bin ladin ailesiyle olan finansal iliskilerini de unutmamak lazim tabi kiyaslarken, ailenin 9/11 den sonra sorgulanmamasini, ulke capinde butun ucuslar iptal edilmisken ozel bir ucakla 3 gun icinde abd den cikarilislarini vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yaw şu Kore ne zaman A.B.D. ye nükleer i yapıştırcak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: screamer, 02 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki: Yaw şu Kore ne zaman A.B.D. ye nükleer i yapıştırcak dunyada henuz abd nin kafasina fuze ile bomba indirebilecek bir teknoloji yok . ucagin icine koyup ucagi new york un gobegine dusurursen o baska ehehe . o fuze koreden abd ye gidene kadar 14231 kere vurulur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: screamer, 02 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki: Yaw şu Kore ne zaman A.B.D. ye nükleer i yapıştırcak umarım gerçek düşüncelerin değildir bunlar.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Lol kıllık olacak ama üstteki msj alıntı yapılamaz ha illa adamların kafasına nükleer i göstere göstere yapıştırmaları gerekmez uçakta çarpsa olur ne yapıyım kılım A.B.D. yöneticlerine sadece füze beyaz saraya zarar verse de yeter benim için[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 açsın .ötünü tanısın önce neye benziyor. anlamıyorum ki üniversitelerde bilimsel araştırmalarla kanıtlanacak veya çürütülecek olan bir iddia nasıl oluyorda meclisde tanınıyor reddediliyor. yaptıklarının yerçekimi yasasını oylamaya sunmalarından hiç bir farkı yok.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 03 Eylül 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Tharkasın dediği gibi nasıl oluyorda tarihi bir yalan amerika başkanının seçilmesiyle gerçeğe dönüşüyor?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben rise of nations oynadıgım da olmustu dunyanın sonu nuclear sawasla bıtmıstı Tanrı bızı koruya bakalım amerıca nerde apısıp kalcak ıran da mı surıye de mı bıze gelırse mı yoksa daha ıclerdemı haa bu soykırımı (kı olmayan bısı) onaylarsa sonra da AB onaylarsa (kı yemez) cok kotu seyler bısı beklıyor dunyanın gozu onunde ozur dılemek we bızde bu soykırımı (kı olmadı olmadı Allahın belası soykırım asıl onlar yaptıı toplu mezar fln) tanımak zorunda kalırız hatta daha da azarlarsa maddı dawalar fln gelır sonra da neysee sımdı ıyımser olalım we bu kerry e ıyı dıleklerımızde bulunalım k.f.m g.rsin misali i i i[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kabul ettikten sonra kıçına soksun ermeni yasasını.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: screamer, 03 Eylül 2004 00:01 tarihinde demiş ki: Lol kıllık olacak ama üstteki msj alıntı yapılamaz farkindayim genelde dikkatde edermi hatta o mesaji yazarkende dikkat ediyordum ama dedim kesin araya baskasi bir seyler atar ben yazana kadar . atmadilar ama atmadiniz .:D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 03 Eylül 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Kerry kukla gibi geliyor onun arkasında hangi lobiler var merak ediyorum ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: horacegoesskiing, 02 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki: yav... clinton gibisi gelmedi be. süper adamdı. kardeş bu mesajın telif hakkını aldın mı? almadıysan aynısını atacağım da..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bence tanımaz öyle bir şeyi :) adamların elindeki en büyük kozlardan biri türkiyeye karşı o yüzden bu kadar çabuk bu kozdan kurtulacaklarını sanmam[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kerry de zaten çok iyi kumaş değilki, amerika clinton gibi başkanı harcadıktan sonra kerry e bir bush a iki[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 clinton i nasil harcadilar. adam 2 kere secildi 3 0olabilse 3. kerede de secilirdi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu adam kesin tapınakçı ve masondur şimdi bi de ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu kerry i hiç sevmiyorum.[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bizde misilleme olarak kızılderili soykırımını tanıyalım Hatta zenci soykırımınıda tanıyalım[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bu Kerry'i Kenny den beter etmek lazım.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Avarel e benziyor[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bushu (!) bu şerefsize tercih ederim vallahi. Şerefsizlik diz boyu[signature][hline]Patick Uo Emulatörleri: 7/24 İnsanların birbirini yediği savaş meydanı In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Kerry açıkladı: Seçilirsem soykırımı tanıyacağım × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bence tanımaz öyle bir şeyi :) adamların elindeki en büyük kozlardan biri türkiyeye karşı o yüzden bu kadar çabuk bu kozdan kurtulacaklarını sanmam[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kerry de zaten çok iyi kumaş değilki, amerika clinton gibi başkanı harcadıktan sonra kerry e bir bush a iki[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 clinton i nasil harcadilar. adam 2 kere secildi 3 0olabilse 3. kerede de secilirdi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu adam kesin tapınakçı ve masondur şimdi bi de ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu kerry i hiç sevmiyorum.[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bizde misilleme olarak kızılderili soykırımını tanıyalım Hatta zenci soykırımınıda tanıyalım[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bu Kerry'i Kenny den beter etmek lazım.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Avarel e benziyor[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bushu (!) bu şerefsize tercih ederim vallahi. Şerefsizlik diz boyu[signature][hline]Patick Uo Emulatörleri: 7/24 İnsanların birbirini yediği savaş meydanı In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar