Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kerry açıkladı: Seçilirsem soykırımı tanıyacağım

kiddo

Öne çıkan mesajlar

İçinde Ermeni lobisi olan bir ülke için gayet sıradan bir davranış.Bundaki amaç ABD deki kültürel farklılıkları ortadan kaldırmak,daha çok sempatizan toplamak...Çözüm ise Ermeni-Türk ilişkilerini daha da sınırlandırmaktan geçiyor sanırım...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
-----
Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom!
Sosyal ağlarda paylaş

abd'nin türkiye gibi bir stratejik ortağının tepkisini "fazlaca" çekecek bir hareket yapacağını düşünmüyorum. ha şimdiye kadar yaptıklaroından zarar görmedik mi, onlara niye tepki vermedik? evet zamar gördük ama ufak ufak verdiler bu zararı bize,kısa bir süre sonra da gündem dışı oldu "unutuldu". ama bu konu tr'nin fazlaca ilgisini çekecektir ve tepki vermesi kaçınılmaz olacaktır. o yüzden sözde ermeni soykırımını tanımaları o adar kolay olmaz. ha ab den biri söylese olabilir belki ama abd, ııh.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

abd de koruma seviyesi baskandan daha yuksek adamlar var bu adamlar ne yaparlar kimlerdir cok merak ederim ama dunya gorundugunden cok daha az karmasik bir yer bence . abd yi perde arkasindan yonetenler olduguna inanmak sacma . zaten buyuk sirketlerinin cikarlarini gozeterek hareket ettikleri bilinen bir sey . bunun disinda da oyle alengirli isler oldugunu hic sanmiyorum . adamlar oturtmuslar sistemi devleti gerisi hikaye .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 02 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
Yaw şu Kore ne zaman A.B.D. ye nükleer i yapıştırcak
dunyada henuz abd nin kafasina fuze ile bomba indirebilecek bir teknoloji yok . ucagin icine koyup ucagi new york un gobegine dusurursen o baska ehehe . o fuze koreden abd ye gidene kadar 14231 kere vurulur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 02 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
Yaw şu Kore ne zaman A.B.D. ye nükleer i yapıştırcak

umarım gerçek düşüncelerin değildir bunlar.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Lol kıllık olacak ama üstteki msj alıntı yapılamaz ha illa adamların kafasına nükleer i göstere göstere yapıştırmaları gerekmez uçakta çarpsa olur ne yapıyım kılım A.B.D. yöneticlerine sadece füze beyaz saraya zarar verse de yeter benim için[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

açsın .ötünü tanısın önce neye benziyor. anlamıyorum ki üniversitelerde bilimsel araştırmalarla kanıtlanacak veya çürütülecek olan bir iddia nasıl oluyorda meclisde tanınıyor reddediliyor. yaptıklarının yerçekimi yasasını oylamaya sunmalarından hiç bir farkı yok.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 03 Eylül 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben rise of nations oynadıgım da olmustu dunyanın sonu nuclear sawasla bıtmıstı Tanrı bızı koruya
bakalım amerıca nerde apısıp kalcak ıran da mı surıye de mı bıze gelırse mı yoksa daha ıclerdemı
haa bu soykırımı (kı olmayan bısı) onaylarsa sonra da AB onaylarsa (kı yemez)
cok kotu seyler bısı beklıyor dunyanın gozu onunde ozur dılemek we bızde bu soykırımı (kı olmadı olmadı Allahın belası soykırım asıl onlar yaptıı toplu mezar fln)
tanımak zorunda kalırız hatta daha da azarlarsa maddı dawalar fln gelır sonra da neysee sımdı ıyımser olalım we bu kerry e ıyı dıleklerımızde bulunalım
k.f.m g.rsin misali i i i[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 03 Eylül 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
Lol kıllık olacak ama üstteki msj alıntı yapılamaz

farkindayim genelde dikkatde edermi hatta o mesaji yazarkende dikkat ediyordum ama dedim kesin araya baskasi bir seyler atar ben yazana kadar . atmadilar ama atmadiniz .:D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 03 Eylül 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 02 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
yav... clinton gibisi gelmedi be. süper adamdı.

kardeş bu mesajın telif hakkını aldın mı? almadıysan aynısını atacağım da..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

bence tanımaz öyle bir şeyi :)
adamların elindeki en büyük kozlardan biri türkiyeye karşı o yüzden bu kadar çabuk bu kozdan kurtulacaklarını sanmam[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...