Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Viktor said: suyun ıcınde arkadasımın ablasıyla oynıoduk, bogusmsutuk az oyun oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Viktor said: gulmeyın lan benım basıma geldı benzerı adsfadfs suyun ıcınde arkadasımın ablasıyla oynıoduk, bogusmsutuk az oyun oynarken sonra nefes alıyım dıye kollarımın altından tutup kaldırdı benı, benımde gozume su kacmıs kapalı gozum ıtlık yapıcam, ayaklarımla ıtıp suya dalıyım dedım doooooooooooooooonk o gun bugun, trollluk aldi basini gitti asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 enişte baldan tatlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 toplamda 0,3 saniye koşmuşlar bu olaya amba yorum yapmışsınız arkadaki kuşun uçması bile daha fazla sürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben naptını anlamadım bile takla atıp aynı yere mi incekti yoksa havuza mı atlicaktı değişik bir çalışma olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 lolipop çok komik bi imzan var. daha önce söyleyen oldumu. okurken 9 teyze, 21 kuzen masadan düşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 eglenceli olsun dedim... beğenmediysen yad eskidiyse hemen değiştirirm sorun yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kermit said: lolipop çok komik bi imzan var. daha önce söyleyen oldumu. okurken 9 teyze, 21 kuzen masadan düşüyoruz.her boka maydonoz olma lan sende edit : maydanoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 olitere said: hastaneye ameliyat olmaya koşuyolar bugün en çok güldüüm şey bu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar