Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyonda önemli olan özellikler

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

konu için daha ideal bir yer düşünemediğimden buraya açıyorum. televizyon yenilemeyi planlıyoruz, ama pek ilgim, alakam olmadığı için tvler hakkında bilgim yok. bir tane sipariş vermişler aslında, ama ne markasını biliyorlar, ne modelini. ben de bir göreyim dedim ve neye göre değerlendireceğimi bilmek istiyorum. televizyonda ne iyidir, ne kötüdür, varsa önerilen marka ve modeller nelerdir?
Sosyal ağlarda paylaş

valla şuan 3d led tv almak gereksiz olur bi onu biliyorum :)

onun harici tv boyutunu bütçeye göre siz belirlersiniz

ben sadece samsung ve sony bu konuda iyiler diyorum.kalite gerçekten farkediyor

bide hd uydu alıcısı yada ps3 kullanılcak mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

mesela:

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-32sl733-led-full-hd--81cm-tv,-1920x1080,-3.000.000:1,-100-hz,-4xhdmi,-dlna,-32sl733/productdetails.aspx?I_ID=48920

şu da olabilir:

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-32pfl8404h12-full-hd---82-cm-lcd-tv,-1920x1080,-80000:1,-500cdm2,-3ms,-4xhdmi,-32pfl8404h12/productdetails.aspx?I_ID=37826
Sosyal ağlarda paylaş

Zaybird said:

beyler bende bi tane alıcam televizyon.32" olucak.yer sıkıntısı var,odam fazla büyük değil.LCD veya LED olabilir farketmez.1.600 lirayı geçmeyecek bişey olsun.

edit:ben HD uydu alıcısı kullanıcam,bide ps3'üm de var.ona göre bişey olsun.

1600e full hd 100 hz 32'' samsung lcd rahat alırsın.. led bile var galiba o fiyata..
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:

konu için daha ideal bir yer düşünemediğimden buraya açıyorum. televizyon yenilemeyi planlıyoruz, ama pek ilgim, alakam olmadığı için tvler hakkında bilgim yok. bir tane sipariş vermişler aslında, ama ne markasını biliyorlar, ne modelini. ben de bir göreyim dedim ve neye göre değerlendireceğimi bilmek istiyorum. televizyonda ne iyidir, ne kötüdür, varsa önerilen marka ve modeller nelerdir?

Benim kafamdaki marka kalite sıralaması (%50 bilgi %50 önyargı ile hazırlanmıştır) :

Samsung>LG>Sony>Philips=Toshiba=Panasonic>AOC,SEG,Sunny vsvs

Arçelik ve Vestel de Philips civarı diye düşünüyorum ama çok bilgim yok...

Bunun dışında TV gelince ilk olarak LCD mi LED mi bakacan,

HDsi var mı varsa Full HD mi HD ready mi bakacan,

Yenileme oranı 50Hz mi 100 Hz mi ona bakacan,

Paneli kaliteli mi bakacan,

Medya oynatma yeteneğine bakacan (bazıları flash takınca sadece resim ve müzik açar, galiba samsung hariç hepsi böyle..bi de LGde vardı sanki...)

Hoparlörlerinin gücüne bakacan, cızırtısı var mı ona bakacan da bakacan..

Şimdilik bunlar geldi aklıma..
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün bunu aldım, ufak oda içerisinde oyun öncelikli kullanım için. Uzun bi süre araştırıp bunda karar kılmıştım. Samsung 32C530 http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32c530-full-hd--82-cm-lcd-tv,1920x1080,-3xhdmi,-usb,-32c530/productdetails.aspx?I_ID=45005
Çok geniş bağlantı yelpazesi var, USB'den hdd bağlamaktan tut, Conax modül takmaya kadar. 60Hz olmasına rağmen input lag sadece 14ms ki, bi konsol oyuncusu için en önemli şeylerden biri bu. Görüntü kalitesi de çok iyi. Fiyatı da çok iyi. Tek sıkıntısı ses kalitesi ama çok ayar yapmadım, belki ondandır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...