Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 konu için daha ideal bir yer düşünemediğimden buraya açıyorum. televizyon yenilemeyi planlıyoruz, ama pek ilgim, alakam olmadığı için tvler hakkında bilgim yok. bir tane sipariş vermişler aslında, ama ne markasını biliyorlar, ne modelini. ben de bir göreyim dedim ve neye göre değerlendireceğimi bilmek istiyorum. televizyonda ne iyidir, ne kötüdür, varsa önerilen marka ve modeller nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tv den ne bekliyorsunuz, ne kadar para vermeyi dusunuyorsunuz sorusuna gore farklilik gostericek bisey bunun cevabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 valla şuan 3d led tv almak gereksiz olur bi onu biliyorum :) onun harici tv boyutunu bütçeye göre siz belirlersiniz ben sadece samsung ve sony bu konuda iyiler diyorum.kalite gerçekten farkediyor bide hd uydu alıcısı yada ps3 kullanılcak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fiyat konusunda emin değilim, marka önerisinden ziyade özellikleri bakımından neyin önemli olduğunu, o olmazsa yerine ne gidiceğini söyleseniz çok uğraştırmış olur muyum ki?=P ayrıca hd uydu vardı sanırım, ama konsolla aram yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 beyler bende bi tane alıcam televizyon.32" olucak.yer sıkıntısı var,odam fazla büyük değil.LCD veya LED olabilir farketmez.1.600 lirayı geçmeyecek bişey olsun. edit:ben HD uydu alıcısı kullanıcam,bide ps3'üm de var.ona göre bişey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 mesela: http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-32sl733-led-full-hd--81cm-tv,-1920x1080,-3.000.000:1,-100-hz,-4xhdmi,-dlna,-32sl733/productdetails.aspx?I_ID=48920 şu da olabilir: http://www.vatanbilgisayar.com/philips-32pfl8404h12-full-hd---82-cm-lcd-tv,-1920x1080,-80000:1,-500cdm2,-3ms,-4xhdmi,-32pfl8404h12/productdetails.aspx?I_ID=37826 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 konsolla alakan yoksa her tv olur aslinda. yok konsol takilacaksa response time i en dusuk olanlar secilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ben hem ps3, hem de odama yeni tv alıcam. Bunları ikisi aynı anda kampanyalı falan gibi olan bi yer varmı acaba? Toplamını 2binin ne kadar altına çekersem kardır diye düşünüyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Zaybird said: beyler bende bi tane alıcam televizyon.32" olucak.yer sıkıntısı var,odam fazla büyük değil.LCD veya LED olabilir farketmez.1.600 lirayı geçmeyecek bişey olsun. edit:ben HD uydu alıcısı kullanıcam,bide ps3'üm de var.ona göre bişey olsun. 1600e full hd 100 hz 32'' samsung lcd rahat alırsın.. led bile var galiba o fiyata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Marl0_on said: konu için daha ideal bir yer düşünemediğimden buraya açıyorum. televizyon yenilemeyi planlıyoruz, ama pek ilgim, alakam olmadığı için tvler hakkında bilgim yok. bir tane sipariş vermişler aslında, ama ne markasını biliyorlar, ne modelini. ben de bir göreyim dedim ve neye göre değerlendireceğimi bilmek istiyorum. televizyonda ne iyidir, ne kötüdür, varsa önerilen marka ve modeller nelerdir? Benim kafamdaki marka kalite sıralaması (%50 bilgi %50 önyargı ile hazırlanmıştır) : Samsung>LG>Sony>Philips=Toshiba=Panasonic>AOC,SEG,Sunny vsvs Arçelik ve Vestel de Philips civarı diye düşünüyorum ama çok bilgim yok... Bunun dışında TV gelince ilk olarak LCD mi LED mi bakacan, HDsi var mı varsa Full HD mi HD ready mi bakacan, Yenileme oranı 50Hz mi 100 Hz mi ona bakacan, Paneli kaliteli mi bakacan, Medya oynatma yeteneğine bakacan (bazıları flash takınca sadece resim ve müzik açar, galiba samsung hariç hepsi böyle..bi de LGde vardı sanki...) Hoparlörlerinin gücüne bakacan, cızırtısı var mı ona bakacan da bakacan.. Şimdilik bunlar geldi aklıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 şu nasıl? http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue32c5100-led-tv-82-cm,-1920x1080,-mega-kontrast,-4xhdmi,-dlna,-usb,-ue32c5100/productdetails.aspx?I_ID=50595 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kaat ustunde iyi. gidip izlemeden bi$ey anla$ilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Geçen gün bunu aldım, ufak oda içerisinde oyun öncelikli kullanım için. Uzun bi süre araştırıp bunda karar kılmıştım. Samsung 32C530 http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32c530-full-hd--82-cm-lcd-tv,1920x1080,-3xhdmi,-usb,-32c530/productdetails.aspx?I_ID=45005 Çok geniş bağlantı yelpazesi var, USB'den hdd bağlamaktan tut, Conax modül takmaya kadar. 60Hz olmasına rağmen input lag sadece 14ms ki, bi konsol oyuncusu için en önemli şeylerden biri bu. Görüntü kalitesi de çok iyi. Fiyatı da çok iyi. Tek sıkıntısı ses kalitesi ama çok ayar yapmadım, belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar