Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danimarkadan yeni faşist girişimler

Turkceplease

Öne çıkan mesajlar

said:

Danimarka Meclisi'ne sunulan yasa tasarısına göre Müslüman göçmenler, Danimarkalılardan daha düşük maaşla çalıştırılacak.

Danimarka'da hükümet, göçmen ve İslam karşıtı Danimarka Halk Partisi'ni bile geride bırakacak bir yasa tasarısı hazırladı. Maliye Bakanı Claus Hjört Frederiksen tarafından gündeme getirilen tasarıya göre; Müslümanlar göçmenler, Danimarkalılardan daha düşük maaşlarla çalıştırılacak ve sosyal haklardan faydalanmak için puan toplamak zorunda kalacak. Hükümet ayrıca, malulen emekli olan Müslüman göçmenlerin de yeniden kontrol edilmesi ve bazılarının yeniden çalışma hayatına döndürülmesi için baskı yapılmasını istiyor. Söz konusu tasarıda Batı ülkelerinden Danimarka'ya gelen göçmenlerin çalışma şartlarında herhangi bir değişiklikten bahsedilmiyor.

Tasarı, ülkede yaşayan Müslüman kamuoyunun büyük tepkisine neden olurken, muhalefet tasarının 9 yıldır uygulanmakta olan entegrasyon politikasının çöküşünü simgelediğini savundu. Bu arada söz konusu tasarı hükümet içerisinden de tepkilere neden oldu. Hükümetin göçmenlerle ilgili her konuda birinci ağzı olan Entegrasyon Bakanı Birthe Ronn Hornbech, tasarıyı 'hoş olmayan bir teklif" olarak değerlendirdi.n

Biz ruhban okulu açıyoruz,adamların harekete bak.

http://itibarhaber.com/dier/slam/18332-danimarkada-muslumanlara-dusuk-maas-geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

ben niye öyle birşey yapayım ki, müslüman bile değilim hem, dediğim gibi kabul edilmiş bir yasa değil o yüzden ne desek boş

üstelik oralardaki müslümanlar bizdeki çoğunluk gibi olmadığı için, çoğu fanatik tarikat (oh wait..) modda olduğu için adamlar istemiyor olabilirler onların problemi, her müslümanı bizim gibi zannetmeyin yani tr dışındaki müslümanlar bile trdekileri gerçek müslüman olarak görmüyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

yobaz diil aptal turkiye olursun, cunki para yahudilerde ve azinliklarda

neden?

cunki senin EJDADINN sanli!! osmanoglu hanedani yan gelip sarayda cariyelerle gonul eglendirir, hazine bosalinca doldurmak icin saga sola savaslar acarken adamlar servet yapmis, semraye biriktirmis bunu yatirima donusturmus

obur yanda senin halkin yangelip yatmis, develt bize baksin demis, evinden kilometrelerce uzakta padisahin koca poposuna uysun diye yapilicak yeni tahtin zumrutlerini cikarabilmek icin savaslarda telef olmus, ne islamiyeti ne ortadoguyu ayaga kaldirmak icin zerre yatirim yapmamis, vergisini almis sonra yangelip yatmaya devam etmis

o gunah
bu gunah
faiz haram

derken dunyanin en asalak insan modellerinden biri olmus muslumanlar iste, adamlar gayet hakli

benim ulkeme disardan cahil adam gelecek
dilimi ogrenmemekte direnicek, kendi ulkemde sirf dilimi ogrenmemek icin belli noktalarda toplanicaklar
sorumsuzca ureyip cocukalrina sahip cikmicaklar, bunalr ehr turlu pislige bulasicak
bird ehepsinin ustune gelip kendi dinini bana dayiycak, inanca saygi din ozgurlugu bahanesi ile benim yasam tarzima mudehale edicek

bunu dunyanin hangi ulkesinde yaparsaniz yapin irkciligi azdirirsiniz direk, once aynaya bakip ozelestiri yapmak lazim LOLOLOL FASIST GAVUR YAN GEBER demeden once
Sosyal ağlarda paylaş

yine osmanlı tarihine geldik

abi hangi tarihçiden okuyorsunuz bu osmanlı tarihini. adamlar sabah akşam karılarla oynaşıyor sonra haydi gelin savaşalım diyor.ve bunu 600 yüz yıl sürdürüyor.abi hiç akla mantığa yatan bir sistem değil.bir gün iki gün 3 yıl 5 yıl 9 olurda 600 yüz yıl bu çark böyle dönmez.

şahsi düşüncem osmanlı tarihini okuduğun kitapların yazarlarının islam düşmanı yazar olduğu konusunda.

kaldiki insanlar nazarında adeletli,haşmetli,islamı yayan bir imparatorluk olarak kayıtlara geçen bir imparatorluğu özellikle son 3 5 yıldır sadece uçkur meraklısı padişahlar diye lanse edilmesindeki asıl amacın,insanlar üzerindeki o manevi etkiyi bozmak yada gelecek nesile başka bir fikriyat bırakmak.
Sosyal ağlarda paylaş

bize ne ki olayı çok tatsız bir yorum olmuş. günümüzde kimse "top benim topum, benim dediğim olur" diyemiyor o kadar rahat. nasıl bize karışılıyorsa diğer ülkeler de bu kadar rahat hareket edemezler veya edememeliler diyim. çünkü edenler var. burada kendimle çeliştim farkındayım ama işte durum böyle şuan. acı kısmı da bu.

ayrıca bu kuralın uygulanırlığı nasıl olacak merak ediyorum? adam ben musluman değilim der ama ibadetini yapar gene de? yani danimarkanın ekonomisi anormal iyi tamam ama eğer oradaki müslüman göçmenlere hadi yallah derse bu pek de iyi sonuçlanmaz bence.

pek gerçekçi gelmedi bana yani bu iş. bilemicem ama görürüz ilerde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...