Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 said: Danimarka Meclisi'ne sunulan yasa tasarısına göre Müslüman göçmenler, Danimarkalılardan daha düşük maaşla çalıştırılacak. Danimarka'da hükümet, göçmen ve İslam karşıtı Danimarka Halk Partisi'ni bile geride bırakacak bir yasa tasarısı hazırladı. Maliye Bakanı Claus Hjört Frederiksen tarafından gündeme getirilen tasarıya göre; Müslümanlar göçmenler, Danimarkalılardan daha düşük maaşlarla çalıştırılacak ve sosyal haklardan faydalanmak için puan toplamak zorunda kalacak. Hükümet ayrıca, malulen emekli olan Müslüman göçmenlerin de yeniden kontrol edilmesi ve bazılarının yeniden çalışma hayatına döndürülmesi için baskı yapılmasını istiyor. Söz konusu tasarıda Batı ülkelerinden Danimarka'ya gelen göçmenlerin çalışma şartlarında herhangi bir değişiklikten bahsedilmiyor. Tasarı, ülkede yaşayan Müslüman kamuoyunun büyük tepkisine neden olurken, muhalefet tasarının 9 yıldır uygulanmakta olan entegrasyon politikasının çöküşünü simgelediğini savundu. Bu arada söz konusu tasarı hükümet içerisinden de tepkilere neden oldu. Hükümetin göçmenlerle ilgili her konuda birinci ağzı olan Entegrasyon Bakanı Birthe Ronn Hornbech, tasarıyı 'hoş olmayan bir teklif" olarak değerlendirdi.n Biz ruhban okulu açıyoruz,adamların harekete bak. http://itibarhaber.com/dier/slam/18332-danimarkada-muslumanlara-dusuk-maas-geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi lobi bişeyler yapmıştır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Aç aç ruhban okulu aç, şeş aç, açılım yap, filarmoni orkestrası ile konser yap, ekümanliği kabul et. Dünya çiçek olacak çünkü. Tra la la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ruhban okulu danimarka'nin yerel bir degeri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Size ne, bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bizim hak ve özgürlükler alanında açılım yapmamız ile danimarka nın faşik yasaları arasnda bir bağ yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ruhban okuluyla ne alakası var? "danimarka'da faşist girişimler varmış, bu gece yemek yemeyeyim" demek ile aynı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sırf müslüman göçmenler mi peki? yani adam müslüman değilim ben hıristiyan oldum derse bu yasaya dahil olmucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nolcak be olm bizde buranını suyu çıkınca danimarkaya gidersek in nomine patri et fili et spiritu sancti deriz olur biter. adamların ülkesi ,adamların kuralları hacı. bize ne. sokakta namaz kılınmasını istemiyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu arada ne gerzek bi siteymiş nasıl siteler takip ediyorsunuz aman allam logosunda minare var vakitin kılık değiştirmesi gibi bir izlenim uyandırdı karikatür diye de şöyle bir şey koymuşlar anasayfaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 geçmezki o yasa tasarısı :p geçsede zaten danimarka'dakilerin sorunu bizeneki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Onların sorunu diyorsun ama aynı şeyi sen yapsan kıyamet kopar insan hakları diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Müslümanlığın kelime anlamı teslim olan değil miydi? Müslüman bir ülke olarak kelime anlamı ile yaşadığımız için bu zamanlarda öyle oluyor Abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 DoruK said: bu arada ne gerzek bi siteymiş nasıl siteler takip ediyorsunuz aman allam logosunda minare var vakitin kılık değiştirmesi gibi bir izlenim uyandırdı karikatür diye de şöyle bir şey koymuşlar anasayfaya haberlere yapılan yorumlara bak bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iyi olmus oh http://www.gifbin.com/bin/1237976795_disco-hitler.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben niye öyle birşey yapayım ki, müslüman bile değilim hem, dediğim gibi kabul edilmiş bir yasa değil o yüzden ne desek boş üstelik oralardaki müslümanlar bizdeki çoğunluk gibi olmadığı için, çoğu fanatik tarikat (oh wait..) modda olduğu için adamlar istemiyor olabilirler onların problemi, her müslümanı bizim gibi zannetmeyin yani tr dışındaki müslümanlar bile trdekileri gerçek müslüman olarak görmüyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 biz yapınca onlar karışıyo. onlar yapınca bize ne. ulan bi kişi de şu kürt mevzusunda avrupaya SİZE NE demiyor arkadaş. zaten onların içinde kendi kendilerine bize ne diyen de yok. onlar karışsın, biz herşeye susalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 doğuda kürt sorunu değil de din sorunu olsaydı 2 kelime ettirmezlerdi dünyaya. o yüzden kürt sorununu "doğuyu hristiyanlaştırıyorlar" diye halka yutturmak lazım cihad cağrılarıyla "doğuyu vermeyiz islam fuck yeah" diye korusunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 benim ruhban okulu örneğim şey içindi.dinlere inançlara karşı hoşgörü.devletlerin ülkesinde yaşayan insanların inançlarıyla alakalı bi yaptırıp yamaması yada haklarını kısıtlamaması. biz şayet ülkemizdeki musivelere,yahudilere bir yaptırım yapsak yobaz türkiye oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yobaz diil aptal turkiye olursun, cunki para yahudilerde ve azinliklarda neden? cunki senin EJDADINN sanli!! osmanoglu hanedani yan gelip sarayda cariyelerle gonul eglendirir, hazine bosalinca doldurmak icin saga sola savaslar acarken adamlar servet yapmis, semraye biriktirmis bunu yatirima donusturmus obur yanda senin halkin yangelip yatmis, develt bize baksin demis, evinden kilometrelerce uzakta padisahin koca poposuna uysun diye yapilicak yeni tahtin zumrutlerini cikarabilmek icin savaslarda telef olmus, ne islamiyeti ne ortadoguyu ayaga kaldirmak icin zerre yatirim yapmamis, vergisini almis sonra yangelip yatmaya devam etmis o gunah bu gunah faiz haram derken dunyanin en asalak insan modellerinden biri olmus muslumanlar iste, adamlar gayet hakli benim ulkeme disardan cahil adam gelecek dilimi ogrenmemekte direnicek, kendi ulkemde sirf dilimi ogrenmemek icin belli noktalarda toplanicaklar sorumsuzca ureyip cocukalrina sahip cikmicaklar, bunalr ehr turlu pislige bulasicak bird ehepsinin ustune gelip kendi dinini bana dayiycak, inanca saygi din ozgurlugu bahanesi ile benim yasam tarzima mudehale edicek bunu dunyanin hangi ulkesinde yaparsaniz yapin irkciligi azdirirsiniz direk, once aynaya bakip ozelestiri yapmak lazim LOLOLOL FASIST GAVUR YAN GEBER demeden once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 faşitlik yapmayın, bide oyuna gir viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yine osmanlı tarihine geldik abi hangi tarihçiden okuyorsunuz bu osmanlı tarihini. adamlar sabah akşam karılarla oynaşıyor sonra haydi gelin savaşalım diyor.ve bunu 600 yüz yıl sürdürüyor.abi hiç akla mantığa yatan bir sistem değil.bir gün iki gün 3 yıl 5 yıl 9 olurda 600 yüz yıl bu çark böyle dönmez. şahsi düşüncem osmanlı tarihini okuduğun kitapların yazarlarının islam düşmanı yazar olduğu konusunda. kaldiki insanlar nazarında adeletli,haşmetli,islamı yayan bir imparatorluk olarak kayıtlara geçen bir imparatorluğu özellikle son 3 5 yıldır sadece uçkur meraklısı padişahlar diye lanse edilmesindeki asıl amacın,insanlar üzerindeki o manevi etkiyi bozmak yada gelecek nesile başka bir fikriyat bırakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 siz yanlis yerlerden okuyorsunzu asil tarihi lol http://zaytung.com/mags/Zaytung_tarih_1.jpg islami yayan imparatorlukmus islam dunyasina osmanli kadar zarar veren baska hanedan yoktur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yok saygı duyuyorum.herkes farklı bir beyan belirtmiş olabilir.tarihi zaten kimden okuyacağımız konusunda büyük çelişkiler var.ama direkt olarak koca imparatorluğu uçkura bağlamak mantıklı hiç ama hiç gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bize ne ki olayı çok tatsız bir yorum olmuş. günümüzde kimse "top benim topum, benim dediğim olur" diyemiyor o kadar rahat. nasıl bize karışılıyorsa diğer ülkeler de bu kadar rahat hareket edemezler veya edememeliler diyim. çünkü edenler var. burada kendimle çeliştim farkındayım ama işte durum böyle şuan. acı kısmı da bu. ayrıca bu kuralın uygulanırlığı nasıl olacak merak ediyorum? adam ben musluman değilim der ama ibadetini yapar gene de? yani danimarkanın ekonomisi anormal iyi tamam ama eğer oradaki müslüman göçmenlere hadi yallah derse bu pek de iyi sonuçlanmaz bence. pek gerçekçi gelmedi bana yani bu iş. bilemicem ama görürüz ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar