Sypro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 merhabalar, fingerboard meselesine sardık kız arkadaşımla son zamanda. tech deck tekli paketlerden aldık önce. alışmaya çalışmalar, düşürmeler, uçurmalar falan.. bu arada ebay falan bakarken 45 tech deck + 24 ramp + 5 fingerbike ve bi sürü tekerlek falan olan bi açık arttırmayı kazandık işte (baya uyguna geldi). bir tane 1/4 pipe yaptım dün maket kartonuyla sıkıntıdan. öyle takılmacalar yani anlayacağınız. demem o ki, pati'de fingerboard ile ilgili kimseler var mıdır? varsa üj-bej taktik alışverişi falan yapsak, günümüz güzel geçse falan? evet, aradım ama konu dışından uygun yer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 spor genel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fingerboard nedir diye bir baktım.. gördüğüme inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 finger board ahahahaha abi bunu yapan var mı cidden sdjf niye orjinalini yapmıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 spordan ziyade hobi gibi sanki. neyse. gerçeği için çevremde alan, günlük hayatımda da ayıracak pek vakit yok açıkçası. izmire gelmeden önce fırsat buldukça amatör mamatör bişeyler deniyorduk kendi çapımızda =) tabi en eğlencelisi ilk okul yıllarında, üzerine oturup bayırdan aşağı kaymak falandı da bu kısmı geçsek de olur. bilmeyen etmeyen varsa, temsili foto olması dileği ile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 skateboard dediler geldim. gerçeğini yapın?? kolay değil, gerekli fiziki şartları geçtim. abi bir kere türkiye'de ben yapmaya utanıyorum dışarı bir çıkıyorum bütün millet beni izliyor 50-60 yaşındaki amcalar böyle inşaat alanında iş makinelerini izleyen yurdum insanı gibi oluyor bir anda. GERİLİYORUM BÖLE OLMUYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 throine said: skateboard dediler geldim. gerçeğini yapın?? kolay değil, gerekli fiziki şartları geçtim. abi bir kere türkiye'de ben yapmaya utanıyorum dışarı bir çıkıyorum bütün millet beni izliyor 50-60 yaşındaki amcalar böyle inşaat alanında iş makinelerini izleyen yurdum insanı gibi oluyor bir anda. GERİLİYORUM BÖLE OLMUYO. +10952434 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fingerbox a sar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 throine said: skateboard dediler geldim. gerçeğini yapın?? kolay değil, gerekli fiziki şartları geçtim. abi bir kere türkiye'de ben yapmaya utanıyorum dışarı bir çıkıyorum bütün millet beni izliyor 50-60 yaşındaki amcalar böyle inşaat alanında iş makinelerini izleyen yurdum insanı gibi oluyor bir anda. GERİLİYORUM BÖLE OLMUYO. Utanın zaten abicim bizim burada veledler yapıyo geçerken bi tanesine şöyle elimin tersiyle okkalı bi çarpacamda çocukla çocuk olmıyayım diyorum. (Sözüm meclisten dışarı bizimkiler biraz etrafa rahatsızlık veriyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 throine said: skateboard dediler geldim. gerçeğini yapın?? kolay değil, gerekli fiziki şartları geçtim. abi bir kere türkiye'de ben yapmaya utanıyorum dışarı bir çıkıyorum bütün millet beni izliyor 50-60 yaşındaki amcalar böyle inşaat alanında iş makinelerini izleyen yurdum insanı gibi oluyor bir anda. GERİLİYORUM BÖLE OLMUYO. tipe bak ya haha.Sen hayatında hiç görmediğin birşeyi görünce kafanımı çeviriyorsun.Normal birşey insanların alışkın olmadıkları birşeyi görünce etrafında toplanması.Dünyanın heryerinde böyle.Her enteresan gelinen şeyi yakından görmek ister insanoğlu.Bu türk toplumuna has birşey değil.Şöyle konuşanları anlamıyorum.Nasılda böyle insanları aşalama ve hor görme kompleksi var.vede izlensin istemiyorsan otur evinde yap.Böylece tribe girmezsin.hey allahım olimpiyatlara katılıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 birisi rage guy koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 wtf. konu fingerboard'du en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aşağılama hor görme yok da aşağılık kompleksi var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Turkceplease said: throine said: skateboard dediler geldim. gerçeğini yapın?? kolay değil, gerekli fiziki şartları geçtim. abi bir kere türkiye'de ben yapmaya utanıyorum dışarı bir çıkıyorum bütün millet beni izliyor 50-60 yaşındaki amcalar böyle inşaat alanında iş makinelerini izleyen yurdum insanı gibi oluyor bir anda. GERİLİYORUM BÖLE OLMUYO. tipe bak ya haha.Sen hayatında hiç görmediğin birşeyi görünce kafanımı çeviriyorsun.Normal birşey insanların alışkın olmadıkları birşeyi görünce etrafında toplanması.Dünyanın heryerinde böyle.Her enteresan gelinen şeyi yakından görmek ister insanoğlu.Bu türk toplumuna has birşey değil.Şöyle konuşanları anlamıyorum.Nasılda böyle insanları aşalama ve hor görme kompleksi var.vede izlensin istemiyorsan otur evinde yap.Böylece tribe girmezsin.hey allahım olimpiyatlara katılıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 afedersiniz trollemek değildi niyetim öyle alakasız birşey sölemesine gerildim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yani tabi ki hepimiz bakarız. ama alaycı bakanlar laf atanlar çok, sadece merak etse ilgilense tamam. hadi kaykay neyse, kask takıp bisikelte binersen dalga geçiyolar bu ülkede, çok karışıyorlar insanlar birbirine be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bisiklete binen kasklı adama şöyle kafanı çevirir bakarsın zaten o da geçer gider ama bize yaptıkları gibi 10 saat başında durup yanındakilerle birlikte kılık kıyafetimden tut kıçıma başıma kadar muhabbetini yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fingerfist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Turkceplease said: throine said: skateboard dediler geldim. gerçeğini yapın?? kolay değil, gerekli fiziki şartları geçtim. abi bir kere türkiye'de ben yapmaya utanıyorum dışarı bir çıkıyorum bütün millet beni izliyor 50-60 yaşındaki amcalar böyle inşaat alanında iş makinelerini izleyen yurdum insanı gibi oluyor bir anda. GERİLİYORUM BÖLE OLMUYO. tipe bak ya haha.Sen hayatında hiç görmediğin birşeyi görünce kafanımı çeviriyorsun.Normal birşey insanların alışkın olmadıkları birşeyi görünce etrafında toplanması.Dünyanın heryerinde böyle.Her enteresan gelinen şeyi yakından görmek ister insanoğlu.Bu türk toplumuna has birşey değil.Şöyle konuşanları anlamıyorum.Nasılda böyle insanları aşalama ve hor görme kompleksi var.vede izlensin istemiyorsan otur evinde yap.Böylece tribe girmezsin.hey allahım olimpiyatlara katılıyor sankikaç kez yurt dışı gördün nereleri gördün merak ediyorum avrupanın pek çok ülkesinde, özellikle kuzey taraflarında adamın yanında çıkarıp sallasan dönüp bakmaz bile. büyükse belki göz ucundan merakını giderir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 throine said: skateboard dediler geldim. gerçeğini yapın?? kolay değil, gerekli fiziki şartları geçtim. abi bir kere türkiye'de ben yapmaya utanıyorum dışarı bir çıkıyorum bütün millet beni izliyor 50-60 yaşındaki amcalar böyle inşaat alanında iş makinelerini izleyen yurdum insanı gibi oluyor bir anda. GERİLİYORUM BÖLE OLMUYO. yaa anlamıyorum snowboard yapınca normal.Ama şu kaykayı alıp parkta gezeyim desem."bu yaşta yakışıyo mu" bakışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ama sunowbort cok zevkliiii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bansheee said: yaa anlamıyorum snowboard yapınca normal.Ama şu kaykayı alıp parkta gezeyim desem."bu yaşta yakışıyo mu" bakışları biraz da ortam farkı var şimdi dağın başındaki insanların tek bir amacı var o da kaymak bunun için oradalar. skateboarding için imkanlar kısıtlı her yerde yapamıyorsun kendince uygun bulduğun yerlerde yapmak zorundasın. ben bakışları geçtim, sadece baksalar yeter yani öküz gibi bağıra bağıra muhabbetimi yapıyor adam. :) haliyle sinir bozucu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ahah başlık donanımhabere dönmüş bi anda ben de sağda solda nezihte falan görürdüm hep, bunlar ne yahu falan derdim. şimdi bu mesajı gördükten sonra internetten videolarına falan baktım hoşuma gitti, fiyatı da denemeye müsait geldi gittim aldım bi tane tekli paketten. şimdi ollie yapmaya çalışıp sağa sola fırlatıyorum aleti ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kitapevlerinde çocukları hedefliyolar herhalde demiştim ama videolardan sonra anladım ki baya kitlesi var bunun. güzelmiş abi. hele kız arkadaşla yapmak daha hoş, böyle kaykaylar çaşpışacak, oradan eller dolanacak falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Şakaları yok yalnız ciddi yapanların gördüğüm kadarıyla: http://www.youtube.com/watch?v=JwqVysrXvl4 Oha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar