Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bluray kutuları dvd kutularından daha sağlam gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Red said: yani bana keyif işi gibi geliyor ya. aslında dogru pc çok kasış .sistemin iyi olur ama oyunda illa bi sıkıntı olur.göçer lag olur bişi kitlenir konsol bu konuda çok rahat. fakat yinede ps3 hardcore işi gibi gelmiyor.ztn insanlar hala gamepadle fpsyi bile reddediyorlar PS3 + PC dir hardcore isi zaten, bu ikisini alinca oyniyamadigin bi fable var bi halo var, gears of war var bide kineckt boklari var ds var psp var wii var zaten, son 7 senede cikmis butun oyunlarin %97 sini oyniyabiliyorum net bir gamer olarak en tiksindigim sey begendigim bir oyunu konsol yok/ siste muymuyor diye oyniyamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 BonePART said: ps3 hardcore oyuncuya gore diel yanlis bi bakis acisi aslinda evet pcde gaming apayri(fps rts felan) ama asiyon oyunlari icinde konsollar cok dha uygun bence grafik ayari yok aten mis aciyosun hersey full ya şu açıyosun her şey full olayı bariz yalan yalnız. geçen de gittim fıstık gibi tvye takmışlar ps3ü. mw2 şu bu açmışlar. baya rezildi yani bence görüntü. çok da büyük bi tv değildi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 exclusive oyunlar icin daha gecerli bi onerme o, multi platform da grafik cok cok iyi olmuyor. ztn o durumda bence pc de oynamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 multi-platformlarda zaten PC oynanmalı, hani illa konsol diye ısrar ediyorsan da Xbox'tan oynanmalı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar