kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 3 duble zemzem suyu, 5 şat hacı yağı içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: 3 duble zemzem suyu, 5 şat hacı yağı içtim ayranı unuttun hacı abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kermit said: evlenenler zekasız abi evliliinde sorunlar mı çıktı. artık çoraplarını istediğin yere değil de gösterilen yere mi koymak zorundasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bu webcam ile online canlı yayınlar oluyor ya, onunla bütün pati ahalisini dügüne davet etmiş olucam sonra logta kayıtlı olan bütün yazıları okuyup duygulanıcam. Evet 2 seneye falan bende gidiciyim, ama memnunum durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Birini "sevebilmek" bile başarı bence. Ailesi boşanmış, 25 yaşında biri olarak, ben ilişkilere bile kişisel olarak sıcak bakamıyorum. Akrabalar, dedikodular, insan ilişkileri, anlaşmazlıklar vs... almayayım kalsın. Kendi derdim yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dert mi? eline bi$ey mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Eller sağlam Esh, diğer dertlerdi kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yep. not really Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dayınla evlenip nabıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya ben evlenmeye karşı değilim ama saçma geliyo ama bi bakmışsın yarın birine vurulmuşum (ki pis vurulurum ben) basarım nikahı düşünmeden ansızın, umarsızca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 cok hoyratsın fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bu evlenmemek olayı, erkek olmaya yakın arkadaşların sıkı sıkı tuttukları bir edebiyat. bende zamannında her genç gibi böyle düşünürdüm. Tabi bir süre sonra olayın rengi değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yeteri kadar salak bi hatun bulayım direk basacam ben nikahı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yeteri kadar derken ? daha ne kadar olacaklardıki ? düşününce gerçekten ötesi yok bence ilk bulduğunu kap ve evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Baa bakacak kadar salak olacak işte abi.. Beni sevecek falan. Yeteri kadar salaklıkdan kasıt bu gfasd Birileri forever alone gifi koysun müzüklüsünden fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar