Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlen(me)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Holy said:

eski said:

o işlerden gezmeye tozmaya vakti kalıyorsa iyi be.
calısıcak dıye farz edıyorum ben aynı zamanda
E yalnız mı geziceksin sen? Evli ama FOREVER ALONE!

ben evcilim walla , wow a gomerim kendimide,işte bayrammdaann bayrama anca olur o gezmeler tozmalar 9 10 gunluk tatıllerde
Mesaj tarihi:
sevdıcegını baskası durtmesin diye : )

@Holy abi dısarı cıkarsında ılla karınla gezmek zorunda kalmazsın belki,belki bide kız arkadasım olur ne bilim yada karında gezmek için vakit ayarlar.
bilemedim şimdi , evli arkadaslara sormak
nası yasıyorsunuz laan?
Mesaj tarihi:
fede said:

evlenmenin çocuk yapmaktan başka ne amacı var lan ben anlamıyorum bu işlerden

yeterli paran yoksa luks ya$ami ortakla$a daha rahat kurarsin.

bkz: ev alma, araba alma, tatile gitme, maddi manevi zorluklari birlikte a$ma vs.

diger amac da cocuk yapma i$te.
Mesaj tarihi:
eski said:

sevdıcegını baskası durtmesin diye : )

@Holy abi dısarı cıkarsında ılla karınla gezmek zorunda kalmazsın belki,belki bide kız arkadasım olur ne bilim yada karında gezmek için vakit ayarlar.
bilemedim şimdi , evli arkadaslara sormak
nası yasıyorsunuz laan?
wat?
Mesaj tarihi:
fede said:

evlenmenin çocuk yapmaktan başka ne amacı var lan ben anlamıyorum bu işlerden

bir yığın ülkede belli süre birlikte yaşamak bile yetiyor çocuğun anne babadan haklara sahip olması için.
Mesaj tarihi:
Paranız yoksa daha kendinizi geçindiremiyosanız yada zar zor geçindiriyorsanız evlenmeyin karşınızdakini de zor bir hayata sürüklemeyin. Aman bizim aşkımız herşeye göğüs gerer falan diye saflıklar da yapmayın gerçek hayat suratınıza yumruk gibi iner.
  • Admin
Mesaj tarihi:
evlilik guzel sey
hatta evlendim dopikime bakarsaniz o gunden beri benzer atraksiyonlar & eglenceler daha cok girdi hayatima.

dogru kisiyi bulunca evlenmek onemsencek bir sey olmaktan cikiyor.

eskiden imkani yok evlenmem ben cok sacma cok reroro diyorken evlenirken 2 kere dusunmedim bile :)
Mesaj tarihi:
goldbären said:

evlencek kişiyi bulduktan sonra zaten düşünmezsin
.

bu forumda evlenecek ki$iyi bulacak kadar $arjor bo$altma ihtimali olan ki$i sayisi bir elin parmaklarini gecmez. o yuzden genelde kor tuttugunu..su testisi su yolu vs.
Mesaj tarihi:
bir sürü farklı insandan , farklı farklı birsürü heycan yasamakta var yalnız.
hani sadece cinsel olarak görmeden,kişilik olarak her insandan ayrı zevkler alabilirsin.
ödediğin hesabada değer sanki.
  • Yeni Oluştur...