Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aramizda gizli evliler var beyler. grup halinde sinsice buyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Holy said: eski said: o işlerden gezmeye tozmaya vakti kalıyorsa iyi be. calısıcak dıye farz edıyorum ben aynı zamandaE yalnız mı geziceksin sen? Evli ama FOREVER ALONE! ben evcilim walla , wow a gomerim kendimide,işte bayrammdaann bayrama anca olur o gezmeler tozmalar 9 10 gunluk tatıllerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Esh said: aramizda gizli evliler var beyler. grup halinde sinsice buyuyorlar. saklıyolar neden ? benim dediğime geliyor her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evcilsin tamam da hiç mi dışarı çıkmayacaksın yahu? nasıl yaşıyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlenmenin çocuk yapmaktan başka ne amacı var lan ben anlamıyorum bu işlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sevdıcegını baskası durtmesin diye : ) @Holy abi dısarı cıkarsında ılla karınla gezmek zorunda kalmazsın belki,belki bide kız arkadasım olur ne bilim yada karında gezmek için vakit ayarlar. bilemedim şimdi , evli arkadaslara sormak nası yasıyorsunuz laan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fede said: evlenmenin çocuk yapmaktan başka ne amacı var lan ben anlamıyorum bu işlerden yeterli paran yoksa luks ya$ami ortakla$a daha rahat kurarsin. bkz: ev alma, araba alma, tatile gitme, maddi manevi zorluklari birlikte a$ma vs. diger amac da cocuk yapma i$te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 öküzsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eski said: sevdıcegını baskası durtmesin diye : ) @Holy abi dısarı cıkarsında ılla karınla gezmek zorunda kalmazsın belki,belki bide kız arkadasım olur ne bilim yada karında gezmek için vakit ayarlar. bilemedim şimdi , evli arkadaslara sormak nası yasıyorsunuz laan?wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 wat lık bısey yok hayatın gercekleri işte,mesela dedik zaten oyle bı nıyetım yok su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 -alatariel- said: öküzsünüz. osssgge hakli beyler. jizz zz zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fede said: evlenmenin çocuk yapmaktan başka ne amacı var lan ben anlamıyorum bu işlerden bir yığın ülkede belli süre birlikte yaşamak bile yetiyor çocuğun anne babadan haklara sahip olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paranız yoksa daha kendinizi geçindiremiyosanız yada zar zor geçindiriyorsanız evlenmeyin karşınızdakini de zor bir hayata sürüklemeyin. Aman bizim aşkımız herşeye göğüs gerer falan diye saflıklar da yapmayın gerçek hayat suratınıza yumruk gibi iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlilik guzel sey hatta evlendim dopikime bakarsaniz o gunden beri benzer atraksiyonlar & eglenceler daha cok girdi hayatima. dogru kisiyi bulunca evlenmek onemsencek bir sey olmaktan cikiyor. eskiden imkani yok evlenmem ben cok sacma cok reroro diyorken evlenirken 2 kere dusunmedim bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlencek kişiyi bulduktan sonra zaten düşünmezsin eğer üç kere beş kere düşünüyosan zaten o evlilik er geç sönecektir, uzak durulmasında fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlenmediğim takdirde her kız için ödediğim hesaptansa evlendiğim eşim için ödeyeceğim tek hesap beni daha az yıpratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 goldbären said: evlencek kişiyi bulduktan sonra zaten düşünmezsin . bu forumda evlenecek ki$iyi bulacak kadar $arjor bo$altma ihtimali olan ki$i sayisi bir elin parmaklarini gecmez. o yuzden genelde kor tuttugunu..su testisi su yolu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bir sürü farklı insandan , farklı farklı birsürü heycan yasamakta var yalnız. hani sadece cinsel olarak görmeden,kişilik olarak her insandan ayrı zevkler alabilirsin. ödediğin hesabada değer sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlendiğin kadın da bir gün boşanıp gidebilir harcadığın paralar elinde patlayabilir ondan öyle düşünmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sevgilin geri mi ödüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yok kıza harcayacağıma karıya harcarım demiş arkadaş ona didim ikiside aynı kapıya çıkabilir didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 "hayat arkadasi" denen mevzu bambaska bir sey, herseyi paylasmak demek. o yuzden evlenirken baska seylere de bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlilik öncesi anlaşma fikrine alışmak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Evlenmek istiyorum ama bi 7 sene sonra falan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aşıksan vur saza şoförsen bas gaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar