eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ne dusunuyor pati ahalisi,bırcogunuzun yası geldı cunku artık. mantık mı romantıkmı(çoğkomiğim) bayadır konusulmamıs bu konu
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 halin vaktinden çok karşıdakine karşı hissettiklerin , verdiği güven vs vs. ile alakalı bence
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 guven duyarsam evlenırım mı yanı?
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: bütün evlenenler zekasız benceböyle diyenler de hep ilk evlenen olur.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlimiyim ? değilim. geçiniz. yoksa yakında düğünmü var yiğit noldu ? ne bu ciddiyet ?
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ilerki yaslarda cook zengın olmayacaksam bende korkumdan evlenırım valla. kım yıkıcak utulucek ısıtacak duzeltıcek temızlıcek ..... walla yazsan bıtmıyor yapsan nası yapacan :)
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kadınlar neden var ? mutfakta yemek için çamaşır, ütü, temizlik vb. görevler için parasını verince herşeyini yaptırırsın. evlenip napıcaksın lol
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: evlimiyim ? değilim. geçiniz. yoksa yakında düğünmü var yiğit noldu ? ne bu ciddiyet ?olm ben ilk fırsatta sevgilimle aynı evde yaşamaya başlarım zaten. benim için evlilik denen olay bu, imza çaksam nolur çakmasam nolur. Sen de helal süt emmiş bir kız al artık kendine.
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: kadınlar neden var ? mutfakta yemek için çamaşır, ütü, temizlik vb. görevler için parasını verince herşeyini yaptırırsın. evlenip napıcaksın lol la bende onu dıorum bukadar işi yaptırmak ıcın ıyı para ayırmak lazım , hanı olmayacagını kestırırsem mecburen yapacaz .. cok agro alıcazda az kız var allahtan :))
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 o işler için evlenicekseniz gidip köyden kız alıcaksınız yalnız. Şeerli kızlar yemez artık öyle bütün işleri onların üstüne yıkmayı. Ha tabi köyden kız alınca da sinemaya, tiyatroya, içmeye falan da elinizle gidersiniz artık.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eğitirsen o işleri yapmayı bırakıcak işte. Ya o, ya bu.
olitere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 demlicek dediysek kaynatıcaz demedik yahu
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 o işlerden gezmeye tozmaya vakti kalıyorsa iyi be. calısıcak dıye farz edıyorum ben aynı zamanda
akinci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Kadinlarin cenesi ve stresi ömür boyu cekilicek gibi degil. Evlenme beraber yasa.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: bütün evlenenler zekasız bence bütün evlenenler olmasa bile en azından benim tanıdığım bir tanesinin senin ağzını kırma potansiyeli var.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eski said: o işlerden gezmeye tozmaya vakti kalıyorsa iyi be. calısıcak dıye farz edıyorum ben aynı zamandaE yalnız mı geziceksin sen? Evli ama FOREVER ALONE!
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: bütün evlenenler zekasız bence liseli? anal oral fallik problem nerede?
Öne çıkan mesajlar