Mach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Son 3 gündür eve arızalı bi güvercin dadandi arizali dediysem kafadan. Cinsi normal sokak güvercini öyle cins birsey değil. 3 gündür kapıdan balkondan girip evde tünüyor. Kovamadık bi türlü. Ayrıca hiç insandan kaçma gibi bir huyu yok aksine saldirgan ve kafa tutar tavırlar gösteriyor. Biri elini yaklastirdiği anda gagalayıp delmeye çalısıyor. Ayrıca annemide ilginç bir şekilde çok sevdi nereye gitse peşinden yürüyerek (Uçmayı pek sevmiyo galiba çok nadir gördük ama kanatlarında falanda sorun yok gibi) gelip kafasına omzuna falan konuyor. Ayrıca yemek alışkanlığıda yok gibi pek birşey yemedi şuana kadar acaba hasta falanmıdır edir ne değildir çözemedik. Annem daha önce sokaktaki 2 yavru sahipsiz kediyi evlat edinmisti acıdığı için ama bunun acınacak bi tarafı yok bildiğin terminatör.Ben bu yaziyi yazarken keşif amaçlı yanıma geldi ve bilgisayar masasına çıktı bende bir fotoğrafını çektim, durum daha iyi anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Davetsiz misafir dedikleri bu olsa gerek :D Kuş sakat hayvandır hastalık bulaştırma yönünden, kuş pisliği de aynı şekil.. Yavaştan postalayın bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yumurtlayacaktır sizin evi beğenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 barınaktan nıe almadınız??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 süd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 saf ayağına yatıyo beni beslesinler diye çakaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Hahaha çok iyi. Bizim bacadan içeri baykuş girmişti bi kere de. Şöminenin içine düştüydü. Bu daha ayrı bişey tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 güvercin dediğin kanatlı fare gibi bişey abi, bi sürü hastalık taşıyor şerefsizler. boklarından akciğeri etkileyen mantar falan bulaşıyor direkt atın dışarı, pencereye de tel mel taktırın girmesin şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kopartın boynunu yemek yapın baya lezzetli oluyo eti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 stimpak said: güvercin dediğin kanatlı fare gibi bişey abi, bi sürü hastalık taşıyor şerefsizler. boklarından akciğeri etkileyen mantar falan bulaşıyor lol nasıl bir yalan babam 50 yıldır güvercin besler 60 yaşında. ben doğduğumdan bu yana güvercinlerin içindeyim hiçbişi olmadı bok atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 atarım sevmiyorum şerefsizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Aynı kulaklıktan bende de var. Yalnız yandaki televizyonun kenarındaki jelatinleri neden sökmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 muhabbet kuşumuzu öldürdü böyle acıyarak eve aldığımız bi güvercin o günden bu yana gıcığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sıkıysa bizim eve girsin o şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aslında şair burda lcd monitörüm ps3 üm ve sony marka lcd televizyonumda var demek istemiş kimse farketmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 KARDEŞ İPHONE FALAN KOYMAYI UNUTMUŞSUN MASAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ps3 degil xbox :D ayrica tv tozdan öyle görünüyo jelatin falan yok. ayrica resmide iponla çektim ondan cikmadi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 NE? Toz mu? O sony televizyonun alt kenarındaki grilik eğer tozdan dolayı oluşmuşsa o evde 25 yıldır yaşam belirtisi yok demektir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 içinde anne olan bir evin televizyon kenarlarının tozlu olma ihtimali marsa yaşam olma ihtimali ile denk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 asdasdas güvercine bak lan bende istiyorum hacı bana postalasana bu güvercini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 at hacı güvercini.benim bir polis arkadaşım öldü güvercinden http://en.wikipedia.org/wiki/Naegleria_fowleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İŞTE O GÜVERCİN! SDAF bu arada güvercinler pistir, hastalık taşır derler. iftira mı gerçek mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Kediler yok mu evde? Onlara n'oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yıllardır kedi yok evde birini camdan güvercine atladı diye tahmin ediyoruz bulamadık, ötekide yaş haddinden sizlere ömür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: stimpak said: güvercin dediğin kanatlı fare gibi bişey abi, bi sürü hastalık taşıyor şerefsizler. boklarından akciğeri etkileyen mantar falan bulaşıyor lol nasıl bir yalan babam 50 yıldır güvercin besler 60 yaşında. ben doğduğumdan bu yana güvercinlerin içindeyim hiçbişi olmadı bok atma benim de teyzem guvercin, hicbir zarari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar