Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Tarih bundan yaklasik bir ay öncesi. Arkadaslarla toplanmisiz. Yaklasik 10 kisi benim evde iciyoruz topumuz sapiz. yada ben öyle oldugu düsünüyordum. En son gelecek misafirim yaninda bir arkadasini getirip getiremeyecegini sordu. Bende tabiki al gel dedim. Biraz bu eleman hakkinda bilgi vereyim. David 25 yasinda vücudu oldukca sportif Bi Sexuel bir arkadasimiz. Hayat Mottosu " Yemek ayirt etmedigim gibi sevisirkende cinsiyet ayirt etmem" (aynen böyle söyledi birebir aktardim). Saat üce gelmis bir kac kisi gitmis biz ise alkolün dibine vurmaktayiz. Hepimizin kafalari iyi. David yaninda getirdigi adamin aslinda erkek arkadasini oldugunu anliyorum (releyşınşip olayi). Erkek arkadas demek cok zor her daim eli ayagi oynayan bu insan evladi icine kadin kacmis bir erkek. Alkolünde etkisiyle bu elemanlar benim oturma odamda benim koltugumda sevismeye basladilar. Evimi mundar edecekler artik o derece. Bu flashbackten sonra simdiki zamana geri dönüyoruz David cillop gibi delükanliyi birakmis ve bizim siniftaki bir kiza yazilmisti. Yaklasik 3 haftadir da beraberler. Daha sonradan ögreniyoruz ki siniftaki diger 3 kiz daha bu elemana asik. Herkez Davidi taniyor (bisex oldugunu herkeze söyler) yani kizlarin bu durumdan haberi var. Bayanlara hic sormuyorum salakca bir aciklama yapacaklar muhtemelen. Bu kadar kiz bu adama nasil asik olur. anlamakta gercekten güclük cekiyorum. Not. Kizlar cok cirkin gercekten ama olay o degil. Troll serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bazı kadınlar barneyi oynayan elemanı nasıl çekici buluyorsa david de aynı hesap kadınları anlayamazsınız ancak idare edebilirsiniz david de bunu yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 belki kızlarda bisexueldir ve bu durumu sallamıyorlardır. Ya da David cidden efsanevi yakışıklıdır?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 cm olayı bence.cekıcı gelen odur onuda muhtemelen hepsı bılıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 merak ediyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Adamın biseksüel olması bir kadının ona aşık olmasını engellemez ki. Gayet de aşık olunabilinir. Ben tercih etmem mesela ama büyük konuşmamak lazım dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 adam yakışıklıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 vazgectım kadınlar iğrenc mıdesız zevksız ahlaksızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 davidin ss ini alaoım öyle yorumlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 adam çirkin beyler kıskanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 http://cdn.sheknows.com/articles/Twilight-Edward.jpg kızlar bu salağı nasıl çekici buluyorsa onu da öyle çekici buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 belki davidi yakından tanısan sen de seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ne kıskanç adammışsın sen, mis gibi Edward'ı neden karıştırdın olaya? Aman nickleri karıştırdım sdfg. Ama yine de Edward'ı ne karıştırıyosun olaya!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Değişik gelen ilgi çekiyor işte abi, az biraz da işini biliyorsa (yalan söylemesini biliyorsa) güzel güzel götürüyordur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 napae said: Ne kıskanç adammışsın sen, mis gibi Edward'ı neden karıştırdın olaya? Aman nickleri karıştırdım sdfg. Ama yine de Edward'ı ne karıştırıyosun olaya!? mis mi? bizim burda hasarlı kayıkları tamir eden şaban abi var, bundan daha yakışıklı. Kolunda altın bileziği de var, adam işinde en iyi. Buna mis diyorsan onu hayatının erkeği yapabilirsin, istersen tanıştırayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Başlığı açan seagle sandım bir an, uludağ makinede davidin işi ne diye sorguladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Nickson var hacı gece karanlığı kadar siyah bir afrikalı arkadaşımız geçen yıl ilk zamanlar helo meyt derdi, şimdi "selamineleykim gardeş ehehe" diyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 said: Bayanlara hic sormuyorum salakca bir aciklama yapacaklar muhtemelen. Bu kadar kiz bu adama nasil asik olur. anlamakta gercekten güclük cekiyorum. hadi ordan. muhtemelen onlar da biseksüeldir ve empati yapabiliyolardir bu konuda. ya da herif cok güzel oldugu icin ''ignorance is bliss'' kafasinda takiliyolar. midesizler. bir de alman olduklarini farzediyorum, sevisiyolardir iste. bu konuda daha genis bir perspektife sahipler. bence salakca bir aciklama degildi, saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bisex bi kıza hayır demem ben kızlarda böyle düşünüyordur belki ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eski said: vazgectım kadınlar iğrenc mıdesız zevksız ahlaksızlarahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gecko said: bazı kadınlar barneyi oynayan elemanı nasıl çekici buluyorsa david de aynı hesap kadınları anlayamazsınız ancak idare edebilirsiniz david de bunu yapıyo liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi biseks kız olur biseks erkek olmaz kız+kız iyidir, güzeldir, hoştur erkek+kız doğanın kanunu gereği zaten erkek+erkek, hayır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Seele said: Tarih bundan yaklasik bir ay öncesi. Arkadaslarla toplanmisiz. Yaklasik 10 kisi benim evde iciyoruz topumuz sapiz. yada ben öyle oldugu düsünüyordum. En son gelecek misafirim yaninda bir arkadasini getirip getiremeyecegini sordu. Bende tabiki al gel dedim. Biraz bu eleman hakkinda bilgi vereyim. David 25 yasinda vücudu oldukca sportif Bi Sexuel bir arkadasimiz. Hayat Mottosu " Yemek ayirt etmedigim gibi sevisirkende cinsiyet ayirt etmem" (aynen böyle söyledi birebir aktardim). Saat üce gelmis bir kac kisi gitmis biz ise alkolün dibine vurmaktayiz. Hepimizin kafalari iyi. David yaninda getirdigi adamin aslinda erkek arkadasini oldugunu anliyorum (releyşınşip olayi). Erkek arkadas demek cok zor her daim eli ayagi oynayan bu insan evladi icine kadin kacmis bir erkek. Alkolünde etkisiyle bu elemanlar benim oturma odamda benim koltugumda sevismeye basladilar. Evimi mundar edecekler artik o derece. Bu flashbackten sonra simdiki zamana geri dönüyoruz David cillop gibi delükanliyi birakmis ve bizim siniftaki bir kiza yazilmisti. Yaklasik 3 haftadir da beraberler. Daha sonradan ögreniyoruz ki siniftaki diger 3 kiz daha bu elemana asik. Herkez Davidi taniyor (bisex oldugunu herkeze söyler) yani kizlarin bu durumdan haberi var. Bayanlara hic sormuyorum salakca bir aciklama yapacaklar muhtemelen. Bu kadar kiz bu adama nasil asik olur. anlamakta gercekten güclük cekiyorum. Not. Kizlar cok cirkin gercekten ama olay o degil. Troll serbest. http://3.bp.blogspot.com/_1hd-n01HO80/TKYugjR-TdI/AAAAAAAAA0o/i8U-sGCfjng/s1600/fdrfy0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ayrıca tanıştığım bir kız bisexti. ve erkek arkadaşı da bisexti. bisexlerden hoşlanıyor o filan diyolardı onun için. arada bildireyim dedim. dünya bu yani. davidin erkekle sosis partisi yapmasını nasıl garip karşılamıyorsan kızların da ona aşık olmasını garip karşılama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 benim de ilk defa başıma böyle bişe geldi geçen gün. yeni yeni muhabbet ettiğim bi kız arkadaşın biseks olduğunu öğrendim. daha doğrusu o söyledi. son ilişkisi bi kızlaymış vs vs. insan duyunca garipsiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar