smarthan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 suBzer0 said: smarthan said: bursa boş boş geziyorum şuan. tıp kazanıcaz bu sene :P liseli abov :P boş geziyorum yau. öğrenci değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 İstanbul Türk Telekom Genel Müdürlüğündeyim. Tasarım filan yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Antalya İngilizce Öğretmenliği (Özel ders ve Çeviri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bir ay öncesine kadar Akköy Hidroelektrik Santrali'nde "takılıyordum" evet aynen öyle kafamda baret oradan buraya koşturuyordum, ne amaçlı bulunduğumu ben de bilmiyordum, junior dediler elletmediler.:( fırsat verilseydi bir Blanka, bir Pikachu gibi olabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 şu verileri toplasan da bize bir data sheet yapsan google docs'ta :P maden sordun bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sereglin said: şu verileri toplasan da bize bir data sheet yapsan google docs'ta :P maden sordun bu kadar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bilseniz ne farkedecek ki ? Head Hunterlarin ya da herhangi bir HR elemaninin buraya bakarak eleman sececegini mi dusunuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 odanın bir köşesinde yere oturup dizlerimi göğsüme çekip sessiz sessiz gözyaşı dökeceğim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kermit said: aktiftablet said: Viktor said: Sparkcaster said: kermit eskiden böyle zekasız bi adam değildi ya harbi lan, eskiden bole masum koylu steryotype di direk, davaro filan gibi buyuk sehir bozdu bunu atarli matarli bisi oldu hani olurya kemal sunal filmlerinde genelde, sehre gelince bozulur saga sola kufur eder tokat atar filan, aynen bole yedi bela husnu olmus bu http://www.youtube.com/watch?v=mPnu-QXivHM sonu bole olcak ondan korkarim, salicaklar basina kiz ismeti ugrasip durcak sora Yetmedi mi şu offtopic muhabbet? Babanızın forumu yaptınız iyice.. noldu birader zorunamı gitti offtopic muhabbeti? okumama lüksüne sahip bi adamsın zorla gözlüklerinden içeri gözüne sokmuyoruz senin biraderin değilim. alakasız şeylerle topiğin bokunu çıkarmanın savunulacak bi yeri yok, garbage değil burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kermitin ışıkevde iki sene geçirmesi lazım ki hoşgörü kazansın adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 İstanbul Produksyonum Sinema , reklam ve dizi çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 1) Rusya(genel olarak Kazan şehri) sürekli gittiğim şehir Y'ekaterinburg. 2) Deri ve Kürk + Turizm Acenteciliği + İnşaat / Mondial A.Ş / Aile işimiz. Bildim bileli mutfaktan beridir pişiyorum. Şu an ki görevim satın alma ve mal takibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sharky said: Bilseniz ne farkedecek ki ? Head Hunterlarin ya da herhangi bir HR elemaninin buraya bakarak eleman sececegini mi dusunuyorsunuz ?işin gücün düştüğünde yahu bana bilmemne mesleğinin erbabı bir adam lazım veya bilmemnerde okuyana bişeyler sormalıyım veyahut bilmemne şirketinde acaba patiden eleman var mıdır belki staj'a girmeme yardımcı olabilir bir ihtimal felan filan... diye gider... faydalı bişey yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 en hayırlı konu seçilir bu zaten bu yılın. şimdiden hayırlı olsun hatta. :p :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aktiftablet said: kermit said: aktiftablet said: Viktor said: Sparkcaster said: kermit eskiden böyle zekasız bi adam değildi ya harbi lan, eskiden bole masum koylu steryotype di direk, davaro filan gibi buyuk sehir bozdu bunu atarli matarli bisi oldu hani olurya kemal sunal filmlerinde genelde, sehre gelince bozulur saga sola kufur eder tokat atar filan, aynen bole yedi bela husnu olmus bu http://www.youtube.com/watch?v=mPnu-QXivHM sonu bole olcak ondan korkarim, salicaklar basina kiz ismeti ugrasip durcak sora Yetmedi mi şu offtopic muhabbet? Babanızın forumu yaptınız iyice.. noldu birader zorunamı gitti offtopic muhabbeti? okumama lüksüne sahip bi adamsın zorla gözlüklerinden içeri gözüne sokmuyoruz senin biraderin değilim. alakasız şeylerle topiğin bokunu çıkarmanın savunulacak bi yeri yok, garbage değil burası. piramit yapma genc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Orgrimmar Demirci varyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 napıcan bu anketi sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aquila said: Orgrimmar Demirci varyor babanı orklar mı kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 asosyal asosyal anketler. hangi sehirdesiniz ne işle ugrasıyosunuz ? ee napıcan ? cok büyük bir toplulukmu burası 1.5milyon üyesi olan da belli bi oran vericen istatistik yapıcan. böle ön planda olmaya çalışma. Bone işte topic'i yukarda çok post almış.. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 arkadşım burda bu tarz atarları sadece ben yaparım. kickletin bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 /kick Pryda ***You have been disconnected from Paticik** canım sıkılıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Sabah sabah okadar torllemek istememe rağmen trollenecek konu bulamadım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yav said: sharky said: Bilseniz ne farkedecek ki ? Head Hunterlarin ya da herhangi bir HR elemaninin buraya bakarak eleman sececegini mi dusunuyorsunuz ?işin gücün düştüğünde yahu bana bilmemne mesleğinin erbabı bir adam lazım veya bilmemnerde okuyana bişeyler sormalıyım veyahut bilmemne şirketinde acaba patiden eleman var mıdır belki staj'a girmeme yardımcı olabilir bir ihtimal felan filan... diye gider... faydalı bişey yani :D Millet eski açtığı konuları unutup yenisini açıyor, bir de burayı business network gibi mi kullanacaksınız ? Bana pek pratik gelmedi. Onun yerine herkes linkedin hesabını paylaşsın burada, çok daha mantıklı olur :) Ya da forum developerlarımız Profilde Linkedin, Facebook, v.s. hesabımızı da girebileceğimiz bir bölüm yapsınlar, entegre etsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 isim dustugu zaman, su is icin adam lazim diye konu acarim, daha verimli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar