Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bu kaçıncı böyle konu bilmiyorum da çok duygulandım lan yine of be.
Somon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 OF SİZ VE ULTİMA ONLİNE OYUNUNUZ KNİGHT ONLİNE GİBİSİ VAR MI BE ?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Yapılır mı bu gecenin 4ünde offf hüzünlendim. Şu oyun kadar beni etkiliyen oyun olmamıştır hayatımda ve iddia ediyorum hiçbir online oyun bunun kadar özgür bırakmamıştır oyuncularını.
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 siz beşikte emzik iken biz brit köprüde duvar arası alevde ızgara oluoduk.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Madcat said: siz beşikte emzik iken biz brit köprüde duvar arası alevde ızgara oluoduk. Ahahaha evet bu taktiği yapardık arşadaşla baya :D sonra üstüne baya taktikler bulduk mesela snde 10bomba atma adamın kafasına gibi yada gate etrafına 30tane grizzy bear donatıp geleni indirme.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Madcat said: siz beşikte emzik iken biz brit köprüde duvar arası alevde ızgara oluoduk. yalnız adam uygulayan değil uygulanan, ona da dikkat asdf
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 lan hiç oynayamadım şu oyunu çok feci içim gidiyo, eksiklik hissediyorum.
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hee işte ilk başladığımız zamanlar ölüoduk, hiç mi ölmediniz la? hiç mi resçinin yanına gidip res yazınca canlanıcağınızı zannetmediniz? rez yazınca reslenmeyeceğinizi düşünmediniz?
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 var mı oyuncusu olup da ortamı güzel olan server?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi sen ne diyosun... ilk seferinde o res binasında ölüleri görüyordum hep ooO diyorlardı. ben de diyorum heralde ölünce buna gelip Ooo diyoruz, resliyor. öldüm, gittim yanına oOO yazıyorum, res bile değil.
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben 5 6 kere yeni karakter açtım olm ölünce ne reslenmesi dsf
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ahahahasdf ben de ceset lootlayınca direk ölüyodum "niye böle oluyor lan" falan diye sinirlenip 5-6 kere bırakmıştım oyunu başlamadan. kapatıyorum 1 ay sonra ya dur bi daha bakayım diyip yine ölüp yine kapatıyordum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Somon said: OF SİZ VE ULTİMA ONLİNE OYUNUNUZ KNİGHT ONLİNE GİBİSİ VAR MI BE ? abi ya hiç yapmıyacaktın bunu hiç :(
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 napıyoruz abi başlıyomuyuz tekrar sdf
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Xenocide said: ahahahasdf ben de ceset lootlayınca direk ölüyodum "niye böle oluyor lan" falan diye sinirlenip 5-6 kere bırakmıştım oyunu başlamadan. kapatıyorum 1 ay sonra ya dur bi daha bakayım diyip yine ölüp yine kapatıyordum. ahaha o da feciymiş abi bana sölemişlerdi sonra 1 ay nası dayandın sfds
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Revangelis said: napıyoruz abi başlıyomuyuz tekrar sdf nebula'da kastım ben yine yakın zamanda da giriyorum, evi yenileyip çıkıyorum böyle haftada bir artık sdf
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi geliyorum ben de ne lazım client
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 www.nebula.web.tr 'de var herşey adam gaza geldi yalnız ahah
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bi anda olmadı ama ya vardı istek bikaç gündür
Öne çıkan mesajlar