Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hiç izleme öyle daha heyecanlı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 20 30 yıllık filmi yeni izleyip aga mantık hatası var diye çırpınmakta pek iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 DarKRideR said: Lakin yeni üçleme de buna az çok uyan bir tek 1. film var, özellikle 2. film ve ardından 3. film ise Star Wars'ın bu yönlerine hiçbir zaman sahip çıkmıyor. Hani ışın kılıcı, evreni, Darth Vader, R2D2 ve C3PO dışında başka bir olayı yok. O yüzden her zaman 4-5-6 derim, gerçek Star Wars derim. O kadar asdf şu anekdot bile yeter bu dediklerine, üçüncü filmden:-This is how liberty dies... with thunderous applause! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Luxor said: artı bu force olayını episode 4-5-6 dan sonra abarttılar olayı görsel şölene dönüştürüp filme hareket katacaz diye muhtemelen. yani ilk üçlemede objeler falan hareket ettirilirken bi konsantre oluyorlardı, kolay bir iş değildi öyle.asıl 4-5-6da biraz saçmalık var, hikayeyi sığdırıcaz diye luke denen velet iki dakkada tüm zamanların 2 grandmaster jedi'ından biri oluveriyor. ya şu eski olan iyidir mantığını bırakın allaşkına, 6 filmin 6sı da muhteşem süper. kusur araya araya bi hal oluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 soulcube ağır troll çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://s3.postimage.org/uerohjluh/Rsm_520_001.jpg o değilde ben daha izlemedim, bu resimdeki filmdeki eleman değil mi? kaç gündür duruyo odada, sesi soluğu çıkmıyo diye bişey de demiyorum, bi yamuğu olmaz demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 fakirin hali yikama davasi deil mi lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 valla vetrella yazıyo üstünde ne yer ne içer bu neyle besliyim. aylardır duruyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 halı üzerinde biriken kurumuş sümük artıkları ana besin kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tamda yatağın karşısında duruyo her sabah kalkınca kesişiyoz diyorum nerden tanıyorum ben bunu. iyi oldu topiği görünce hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 e bay den r2d2 diye satsam alan olur mu acaba. 5000 tl den açılış yaparım. denesem mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yok lan kıyamam ama kaç gündür arkadaş oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 456 123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ya bu kişilikle de ilgili olabilir ben mesela başak burcuyum böyle kılım biraz düzen manyağıyım falan. o yüzden 123 456 diye izlemeyi uygun görüyorum. hikayeyi doğru düzgün bir şekilde sırasıyla izlemek uyuyor bana. o ne öyle önce sonunu sonra başını izle. ne bileyim izlerken vay be bu darth veydır neydi ne oldu fln diyo insan hem. düzgünce baştan sonra izleyin işte ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cidden merak ediyorum niye 456 123 öneriyorsunuz.ben 123456 izledim mutluyum ve zevk alarakta izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 DarKRideR said: kesinliklikle 4-5-6 1-2-3 hatta 4-5-6-1 yap bırak, daha iyi son iki filmi izlemezsen de birşey olmaz asdfsa 4-5-6 ile başlamanın olayı da ilk postlarda da denmiş, attan inip eşeğe binme olayı var, ama bunun dışında nasıl desem, 1-2-3, popüler kültürün tohumları olarak çekilmişlerdir. Özellikle 3. film tamamen buna hitap etmektedir. Hani Star Wars'ı Star Wars yapan şey zaten kabuğun altında yatan hikayesidir, zengin arkaplanıdır, çekildiği dönem baz alınarak bakıldığında modern tarihe yaptığı göndermelerdir. Filmi izlediğinde kendinde birşeyler bulabiliyorsun ve herşeyden önce film seni bilinçlendirebiliyor bile düzgün izlersen ve alırsan diyeyim. Lakin yeni üçleme de buna az çok uyan bir tek 1. film var, özellikle 2. film ve ardından 3. film ise Star Wars'ın bu yönlerine hiçbir zaman sahip çıkmıyor. Hani ışın kılıcı, evreni, Darth Vader, R2D2 ve C3PO dışında başka bir olayı yok. O yüzden her zaman 4-5-6 derim, gerçek Star Wars derim. O kadar asdf aha aynen benim deidğim! 1. filme laf atanları kınıyorum ben hala en starwars gibi starwars oydu yeni seri arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 4-5-6 1-2-3 diyenler, elitist olmaya calisan kesim. Her seye bok atar böyleleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Az önce ilk defa dün gece başladığım seriyi bitirdim. 456 123 sırasıyla izledim ve bana kalırsa en uygun izlenme sırası bu şekilde. Yok yeni filmleri önce izlersen sonra attan inip eşeğe binersin, yok hikayenin bütünlüğünü kaybedersin vs. Hepsi geçersiz sebepler bana kalırsa. Son filme (3) geldiğimde boğazımda bir şeyler düğümlendi. Ağzıma sıçıldı, hala kendime gelemedim. Son saniyeye kadar ulan ters köşeye yatır beni hadi Lucas abi dedim ama olmadı, dağıttın bünyeyi. Düne kadar LotR'den daha iyisi olmaz diyordum (film anlamında) ama aşmış bu gerçekten. Kelimeler kifayetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Hakkaten kusura bakmayin da, sene 2011 Star Wars'i hayatinda ilk kez izleyen insanlarla dolu topik, baya sasirdim cok ciddiyim...Hele ilk mesaji gorunce direk /facepalm.... Hayir ukalalik olsun diye degilde MMORPG tabanli bir foruma takilan insanlarin SW'yi izlememis olmasi hatta bilmemesi baya garibime gitti...Yoksa dalga mi geciyor millet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sotto said: Hakkaten kusura bakmayin da, sene 2011 Star Wars'i hayatinda ilk kez izleyen insanlarla dolu topik, baya sasirdim cok ciddiyim...Hele ilk mesaji gorunce direk /facepalm.... Hayir ukalalik olsun diye degilde MMORPG tabanli bir foruma takilan insanlarin SW'yi izlememis olmasi hatta bilmemesi baya garibime gitti...Yoksa dalga mi geciyor millet:D ultima online, wow, lotr vs. gibi film ve oyunlara kılım ben de hiç oynamıyorum/izlemiyorum. standart bi profil var forumda, ama o kadar kısıtlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 izlemedigin birseye kil olmak nasil oluyor cok merak ediyorum. hateboy dedikleri bu olsa gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sotto said: Hakkaten kusura bakmayin da, sene 2011 Star Wars'i hayatinda ilk kez izleyen insanlarla dolu topik, baya sasirdim cok ciddiyim...Hele ilk mesaji gorunce direk /facepalm.... Hayir ukalalik olsun diye degilde MMORPG tabanli bir foruma takilan insanlarin SW'yi izlememis olmasi hatta bilmemesi baya garibime gitti...Yoksa dalga mi geciyor millet:D vay, arkadas standartları belirleme enstitusuymus haberimiz yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sotto doğru demiş ne konuşuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben 1-2-3-4-5-6 şeklinde izlemiştim 2 sene önce mi ne, ama şimdi ki aklım olsa 4-5-6-1-2-3 şeklinde izlerdim heralde hatta ben bunu yapıyim bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar